FIV 277

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Catalinaaaa stiam eu ca pregatesti o maaaaare surpriza! FELICITARI draga mea! Sa iti traiasca fetita, sa fiti sanatoase si de acum sa va bucurati de viata! Ma bucur foarte mult!

Pentru veteranele de pe aici vreau sa fac si eu un anunt: am recuperat anii pierduti cu fivurile gasindu-l pe micutul nostru care are 5,5 ani si ne astepta...Am demarat actele pentru adoptie si sper ca in curand sa fiu mamica de baiat frumos, istet si nazdravan. In sfarsit, sunt fericita!

Va doresc multa bafta tuturor!!!!!!!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

kora felicitari

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Kora felicitari!!! ai de ce sa te bucuri ai sa ai un copilas in casa..in viata ta! Sa dea Domnul sa-ti aduca numai si numai bucurii!
Si eu ma gandesc la adoptie, dar am zis sa mai incerc putin.Am 2 prietene care au adoptat si a fost drumul destul de anevoios.Nici nu prea sunt copii...cel putin de varste mici.Ma bucur ca ai reusit sa-ti implinesti visul.

Andri31 si pe mine m-a bucurat postarea ta, face bine sa citesti despre reusita altor fete...
Viss iti doresc sa auzi 2 inimioare batand puternic la eco si apoi sa ai primul concediu minunat cu bebe la purtator.
toate fetele. Eu abia astept sa trecaa timpul sa vina septembrie si sa merg iar la lupta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

kora felicitari!! sa fiti fericiti cu totii, super decizie!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

dragele mele, vesti bune!

se vede un singur sac la eco, de 1,8 cm, cu ecou embrionar in interior - are 3,3 mm gagalice! concluzia: varsta gestationala 6 saptamani!!!

n-a vazut hematom, n-a vazut nimic in neregula acolo. Mi-a zis ca abia peste 10 zile o noua eco va fi concludenta, sa am rabdare, sangerari din astea se intampla...asa cum mi-ati spus si voi, dragelor. sa stau linistita, doar daca ma simt mai rau sa fac eco peste 7 zile. beta nu recomanda, ca ma intep si ma stresez prea mult, si oricum, o sa se vada la eco.

sint mai optimista acuma, doar ca ma doare burtica in continuare, sper sa cedeze la Uscosin, ca am ajuns la doza maxima permisa pe zi!

ma ajuta extrem de mult mesajele de la voi, azi am intrat de nu stiu cate ori pe forum ca sa mai citesc o vorba de incurajare...andri

viss, stai linistita, ca e mai bine sa n-ai nici un simptom decat sa ai. pana la urma, n-o sa fim complet linistite decat cand o sa ne tinem puiul sau puii in brate! sau sa vezi de atunci griji, poate ca abia incep
n-ai nici un motiv sa crezi ca s-a oprit, nici un argument. experienta anterioara nu se aplica inevitabil si obligatoriu ! (iti zic tie, poate cred si eu pana la urma...), o sarcina naturala se poate pierde in proportie de 15-20%, iar una obtinuta prin FIV poate cu cateva procente mai mult. Dar tot raman 70-75% posibilitati sa mearga bine, indiferent ce s-a intamplat inainte!

Gabi oficial +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

draga Kora,

chiar daca nu ti-am scris pana acum, am citit povestea ta de-a lungul timpului si m-am intristat cand nu ti-a fost bine. Ma bucur mult ca l-ati gasit pe printisor, sa fie norocos si sanatos si sa ii fie bine cu noii lui parinti!

nu mai stiu cine zicea, pe forum, ca, daca la FIV nu poti sa stii daca o sa reusesti, prin adoptie stii sigur ca o sa ai un copil pana la urma! si cand imi e mai greu, ma gandesc la solutia asta, ca pana la urma n-o sa raman "childless" in viata asta, ca e o problema care are o rezolvare pana la urma, totul e sa fii suficient de perseverent!

va doresc sa va bucurati de fiecare minut alaturi de cel mic!

Gabi cea optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

gabi felicitari pt bobita

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Kora - felicitari, ai reusit, tu stii ca parinti sunt aceia care te cresc nu cei care te fac. Ce bine ca v-ati gasit linistea sufleteasca. Poate ne intalnim in parc in sfarsit.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

kora,felicitari din suflet.
sa fie intr-un ceas bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

Pentru veteranele de pe aici vreau sa fac si eu un anunt: am recuperat anii pierduti cu fivurile gasindu-l pe micutul nostru care are 5,5 ani si ne astepta...Am demarat actele pentru adoptie si sper ca in curand sa fiu mamica de baiat frumos, istet si nazdravan. In sfarsit, sunt fericita!

Buna!

Uau,inca o veste buna!Felicitari Kora,ma bucur enorm pt tine,sa dea dumnezeu sa va aduca numai bucurii in casa si sa va umple golul care l-ati avut in suflet! ma bucur enorm cind mai 'aud' vesti de la fetele 'vechi'.

Multa bafta tuturor!

Mergi la inceput