FIV 277
Raspunsuri - Pagina 2
indra03 spune:
Broscuta am raspuns mesajului prin PM!
Angieangie, fii cuminte si rabdatoare!
Viss este un vis pe care unele dintre noi inca il avem, iar pentru tine este o realitate si anume aceea ca esti o mamica in devenire si care trebuie sa faca tot ce depinde de ea ca sa aiba puiuti sanatosi ! FELICITARI!!!!!
Tu, Adhnana ma bucur mult ca deja actionezi in sensul celor scrise mai sus ! BRAVO!
VA SALUT PE TOATE CELELALTE FETE CARE NU AU FOST MENTIONATE SI VA DORESC FERICIREA DE A FI MAMICI!
cristal1995 spune:
Fetelor, mai am 7 fiole Pregnyl 5000 (Proluton) din Germania. Cine are nevoie PM.
Pup
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 7 FIV+inca 2 ET
viss spune:
broscuta- parca tu ma intrebai: eu am avut la sarcina din iarna obtinuta prin IA,sangerare vaginala data de un hematom, apoi oprire in evolutie,in ziua de eco parca s-ar fi vazut si o mica dezlipire de placenta.aceste tulburari apar de obicei intr-o tulburare de coagulare ce poate fi data de trombofilie. dar mi-am facut toate testele si au iesit brici, le-a vazut si dr. dar nu a stiut ce sa-mi mai dea..asa ca mi-a dat aspenter.o fi bine, o fi rau..eu stiu ca dc am avut sangerare, reactia adversa a aspenterului care e anticoagulant e sangerarea, ar fi chiar contraindicat..dar. m-am lasat pe mana dr...am zis ca poate o sti ea ceva..ea e sefa, eu sunt pacienta ei, chiar dc la randul meu sunt dr. peste altii( eu fiind medic rezident hematolog..pana acum a fost bine.procedura a fost o reusita, dc se va opri in evolutie, sau va apare altceva nu putem controla..medicina si organismul uman sunt de cele mai multe ori un mister..
angieangie spune:
indrao3 incerc sa fiu si cumnite si rabdatoare..abia astept echografiileabia astept sa-l vad pe bb mare...dar am rabdare...ceea ce iti doresc si tie...sa dea Dumnezeu
Angie+12
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
Adhnana spune:
catalina2307 La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si toate dorintele tale sa se implineasca!
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 14 fix cu &