FIV 277

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Broscuta7 in luna cand nu aveai ovulatie si s-a amanat fet-ul aveai endometru bun? Eu nu am ovulatie in fiecare luna si ma gandesc cu groaza...

Angi, Viss, Mirela e foarte benefic sa va mai vedem pe forum sunteti ca luminita de la capatul tunelului....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele

multumesc pentru felicitari! Sunt asa de fericita, si emotionata evident...
Iar Catalinei, toata fericirea din lume alaturi de fetita ei, tin minte de cat timp urmaresc si incercarile prin care trece ea!

Cine are timp, sa ma invete si pe mine pls cum se face semnatura!

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor. eu joi intru in concediu, sambata plec la munte dar inainte de a pleca ma duc la eco sa vad ca bataile cardiace nu m-au parasitam o fobie, si numai dupa ce vad ca e paranoia- voi putea scapa de ea. sangerari nu am avut, cateva dureri de spate rare..dar oprirea in evolutie e parsiva, stiu eu.nu ma mai dor sanii cand dorm pe ei,ma enerveaza..dar poate or fi si ei pe perioade?!ma intreaba azi sotul dc rezist pana vineri..pai, alta solutie nu am, decat sa-mi cumpar ecograf
catalina, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa,frumoasa si desteapta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

broscuta, tu ai avut efecte negative de la medrol, eu mi-am cumparat azi sare fara sodiu dar unele alimente contin sare ,vad io daca ma umflu...dar nu inteleg de ce mi-a dat sa iau de acum medrol si nu dupa punctie

"intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Viss draga, si eu radeam azi cu sotul meu ca ar trebui sa-mi cumpar un ecograf acasa :-)
Abia asteptam sa vedem ce e acolo, tot vineri - la noi e pentru prima oara; tu in ce saptamana esti?
Muuult succes

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

pisuc:7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna ziua fetele....

a urez BAFTA din toata inima la toate... stiu ca si eu am avut nevoie.... sa-mi iau inima in dinti , sa fac zeci de analize , sa am muuult rabdare sa ajung la medic , sa urmez minunata schema de tratament.... urmata de inceperea tratamentului FIV , raul de rigoare din timpul tratamentului si... minunea minunilor dupa 8 ani de asteptare.

va doresc multa liniste , multa incredere in doctorii la care sunteti si cititi , informati-va cat mai mult din locuri specializate . Aici e o atmosfera extraordinara ... pt suflet , pt alinare .

succes in urmarirea si atingerea visului vostru si impreuna cu angi si mirela va asteptam .... cu vesti bune bune si F BUNE

pup

mami 13+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

of, nu stiu cum sa incep, sint tare speriata. azi e prima zi din saptamana 6 si am avut o secretie maronie...
imi e asa de frica sa nu se opreasca iar in evolutie, cum mi s-a mai intamplat de 2 ori!...
acum am o durere vaga de burta, am luat No-Spa dar degeaba!

de ce tb sa fie atat de dificil, aproape ca iti vine sa renunti sa mai lupti...o sa merg maine sau poimaine la eco, dar stiu f bine ca urmeaza o perioada de incertitudine, care parca e si mai greu de suportat...

si imi pierd si speranta, si rabdarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Gabi, colega mea a avut astfel de sangerari in saptamna a 6 a si a 7 a si am inteles ca pot fi de la nidare.Asa ca nu este neaparat un semn de ingrijorare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

Fetelor va rog sa imi spuneti cat timp tine balonarea in caz de hiperst ca mai am un pic si explodez.voi cum ati trecut peste aceasta perioada?am avut 44 de ovule. Sunt ca o broasa

Mergi la inceput