FIV 277
Raspunsuri - Pagina 11
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss fetelor,am pus ieri 1/2 supozitor de scobutil si mi-a fost mult mai bine azi.am si stat ceva in ultimele 2 zile, pe scaun si in masina ptr ca am avut un deces in familie.nu am avut sangerari.sper ca nu s-au oprit in evolutie.incerc sa nu ma gandesc , nu de alta dar mai am o sapt pana la eco..si as lua-o razna... |
iei bataie daca mai gandesti asa
pt linistea ta fugi si fa un eco la alt cabinet
si mami de Vlad (12.12.1999)
persi spune:
fetelor,oare chiar trebuie sa ma bucur?mi-e frica sa nu ma entuziazmez prea tare si apoi...mi-e frica sa si spun.va multumesc mult pt raspuns.
miruna79 spune:
Viss si eu am avut dureri nu te speria, ptr linistea ta vorbeste cu dr tau.
Persi stai linistita rezulatatu e pozitiv au fost multe cazuri cu beta mic depinde cand ai facut testu si a cata zi de la ET esti, repeta-l maine. bafta multa.
Catalino vad ca eu nu mai exist pe lista de a prima pagina am fost sterasa cu totu de pe vremea cand eram gravida. ti dau datee din nou ca sa mai incurajam fetele:
Fiv1 medlife nereusit, fiv2 cinica gynera sarcina oprita in evolutie la 5 saptamani, ET criogenati reusit cu bebe Daniel.
catalina2307 spune:
miruna - te-am trecut eu pe prima pagina desi nu cred ca va mai avea viata lunga. Nimeni nu se mai ocupa de actualizari sau de deschis capitole...
denisa220972 spune:
persi Beta la 48h trebuie sa se dubleze +-ceva, nu se poate sa iasa la fix, la tine este ok dar ar mai trebui sa o repeti inca odata, tot la 48h sa vezi cum se dubleaza din nou.In ce zi ai facut prima beta de la ET, a 9 zi?, a 12 zi?
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota.
persi spune:
denisa,prima beta am facut-o la 10 zile de la et si a doua la 12.ma ingrijoreaza faptul ca val e cam mica totusi am vazut ca fetele celelalte care au reusit au avut peste 100 iar eu doar 19
broscuta7 spune:
Persi, cred ca are dreptate Denisa. Mai repeta-l o data, tot la 48 h. Eu zic ca e bine daca a crescut asa pana acum. A treia valoare sigur o sa te linisteasca. Fa-ti tratamentul in continuare si stai cat mai linistita. Ce-a fost mai greu a trecut. Iti tin pumnii
Ce tratament de sustinere ai??
persi spune:
asa o sa si fac o sa repet vineri analiza si apoi vom vedea.de sustinere mi-au dat utrogestan.
denisa220972 spune:
persi unele dintre fete cu val. 100 la beta poate au facut testul la 12 zile de ET(tu 10 zile), mai conteaza si daca au fost cu blasto sau nu. Eu spun ca ar trebui sa crezi in sansa ta si sa te linistesti.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota.