Licurici de ianuarie-februarie 2009 (114)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Dark drum bun si sa fie cu folos!

Azi Aidan are water day la gradinita, i-am dus schimburi de haine, prosop, chiloti de baie, e super fun..ii scot afara si se stropesc cu furtunul de apa, au un fel de piscina mica unde se imbaiaza..

Ieri dupa ce l-am adus acasa, avem in fata casei un hidrant, am dat drumul la apa (mai incet asa, nu la putere maxima pt ca l-ar fi zburat), vai...ce distractie pe el, a intrat imbracat, incaltat in bataia apei, nu il mai puteam lua de acolo.

Irina casa de piatra soacrei! Are rochie de mireasa?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

irinuco se marita soacra zici? Cum suna ...
Nu stiu ce sa zic de subiectul sensibil, Nadia face in general tare si legat, dar cred ca depinde mult de alimentatie.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irina noi am mai pove despre kaka, Vlad de obicei face cacareze, ca e constipat mai mereu, dar in functie de ce mananca face si moale, imprastiat

Eu ii dau sare si zahar de la 1 an la recomandarea medicului in care am mare incredere, mi s-a explecat ca toate au rostul lor atata timp cat nu sunt date in exces, eu nu ii dau in exces. Mi s-a explicat care e rostul lor dar sincera sa fiu nu mi-am incarcat memoria cu asa ceva.

Miere imi pare rau de urechiuse, o sa fie bine vei vedea

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 14 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Bee, la multi ani frumosi in continuare si asa fiti impreuna si la 50 de ani de la casatorie!Dar fructoza asta nu e tot un zahar, ca parca asa invatasem la chimie? Si din cate stiu eu, daca nu e direct de la sursa (direct din fructe) si e de la magazin/farmacie e la fel de periculoasa si are tot atatea calorii ca si zaharul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Bee, cu multe scuze LMA alaturi de omul iubit!

Ingrid, nu stiu ce sa-ti raspund! n-am nici cea mai mica idee de nr de calorii al zaharului fata de cel al fructozei! de ce? pt k ceea ce numar acum nu mai sunt caloriile (teoriile ref la calorii sunt false, adica pleaca de la o premisa eronata). Montignac nu se bazeaza pe ideea de nr de calorii consumate, ci pe indicele glicemic al diferitelor alimente. Or, fructoza are IG 20, parca, pe cand zaharul daca nu ma insel are 95-100. E mai mult de pov. Mergi pe mana mea, daca vrei: fructoza rullz, zaharul sucks! iti spun din proprie experienta, nu din ce-am citit pe undeva sau din povestirile altora.

Concret: ori de cate ori am facut dulciurile cu fructoza (plus faina amestecata cu taratze, desi, daca ma simteam si mai mult incercam si eu pana acum de ex faina de naut si alte minuni), mi-a mers excelent. Cum am calcat pe bec k un porc mic ce sunt (in iarna, cu turta Elizei & restul sarbatorilor cand, depasita de evenimente si cu bebe sugar, am cumparat dulciurile) cum s-a cunoscut. Pancreasul meu nu e prost. e adaptabil, atat la bine cat si la prostiile pe care le fac. Una peste alta, tot ce scrie Montignac in cartea lui s-a adeverit mie-n suta. Nu suta la suta, ci pe bune mie in suta.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

irina carol niciodata nu are scaun legat, adica asa mi se opare mie. nu e apos, doar e moale. ca mananca multe fructe si lactate. am incercat sa nu ii mai dau iaurt sau fagaras, da deschide frigiderul si-si ia si le tine in brate, le pupa, le face draga draga... . bubele au disparut, da isi tot scarpina pielea,daca l-ar vedea de la protectia copilului ar zice ca e batut asa dungi isi trage

casa de piatra soacrei.

pyc daca iei asa atunci si carol zice cuvinte, doar ca aiurea rau de tot. doar prima silaba din cuvant. nas - na, noroc - no, bau - ba, bec - be, in stilul asta. si cand turuie efectiv nu se intelege nimic. ca are viteza la "vorbit"

ieri mi-a turnat apa in laptop asa ca scriu ai greu ca-s la rablament si asta pana se incarca...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Neatza!

Cred k i-am plictisit pe astia ai mei cu ce ascult cam a treia oara la rand in dim asta, seamana putin cu Muse, parca...

http://www.youtube.com/watch?v=k7XnzYjtgqw&feature=related

(...si nu sunt telespectator de ProTv, insa am tot numerit la reclama lor si-mi ramasese latent in minte refrenul)

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRA_LIZA
Ingrid, nu stiu ce sa-ti raspund! n-am nici cea mai mica idee de nr de calorii al zaharului fata de cel al fructozei! de ce? pt k ceea ce numar acum nu mai sunt caloriile (teoriile ref la calorii sunt false, adica pleaca de la o premisa eronata). Montignac nu se bazeaza pe ideea de nr de calorii consumate, ci pe indicele glicemic al diferitelor alimente. Or, fructoza are IG 20, parca, pe cand zaharul daca nu ma insel are 95-100. E mai mult de pov. Mergi pe mana mea, daca vrei: fructoza rullz, zaharul sucks! iti spun din proprie experienta, nu din ce-am citit pe undeva sau din povestirile altora.Concret: ori de cate ori am facut dulciurile cu fructoza (plus faina amestecata cu taratze, desi, daca ma simteam si mai mult incercam si eu pana acum de ex faina de naut si alte minuni), mi-a mers excelent. Cum am calcat pe bec k un porc mic ce sunt (in iarna, cu turta Elizei & restul sarbatorilor cand, depasita de evenimente si cu bebe sugar, am cumparat dulciurile) cum s-a cunoscut. Pancreasul meu nu e prost. e adaptabil, atat la bine cat si la prostiile pe care le fac. Una peste alta, tot ce scrie Montignac in cartea lui s-a adeverit mie-n suta. Nu suta la suta, ci pe bune mie in suta.Ira, mamica Elizei
o.k., dar de unde iei fructoza, cum o pui la retetele de prajituri, adica la cat zahar - cata fructoza si cam cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

n-am reusit sa ajung la zi cu cititul

(mult rau de recuperat la birou dupa concediu si robert de 2 zile se scoala iar de n ori de imi vine sa imi iau campii pt ca la una din treziri sta si cate 2 ore treaz, plus ca nu mai vrea sa se culce decat dc stau langa el si ma tine cu fiecare mana de cate un aratator, plus ca sparg 2 masele si un canin - adica sper sa sparga pt ca se chinuie de 2-3 sapt cu ele)

am vazut ca mai avem o graviduta curajoaza, bravo cristi!!

f pe scurt a fost fain tare in canada; am vizitat toronto, am dat si cate o fuga la montreal, uberville, kingstone, cascada niagara si niagara on the lake;
per ansmblu o tara impresionanta (desi ciudat sa ai 12 benzi de autostrada si limitarea sa fie 100km/h, sa nu stii exact cat e pretul final la un produs pt ca nu sunt afisate preturile cu tot cu taxe, sa nu gasesti bere/vin decat in magazine speciale); mi s-a parut mai scum ca in multe tari din europa (germania de ex);

am avut mare bafta si la ambele avioane de intorcere am avut loc si pentru Robert asa
ca nu a zis nici pas tot drumul si a si dormit bine; mare diferenta fata
de la ducere;
probleme cu fusul orar nu am avut

nu am avut nici un fel de problme cu sticala de apa si cu borcanele pt
robert; ai voie pt copii pana in 2 ani; te pun sa deschizi geanta sa le
vada dar treci fara probleme;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

recomandati-mi un ORList bun la care sa ma duc cu piticul

incepe sa ma dispere chestia aia a lui de pe limba; la 2 analize a iesit ca nu are candida si la una ca are putin insa se pare ca nu e candida ca altfel ar fi cedat cand i-am dat nistadin si badijonari cu glicerina boraxata cu stamicin

pediatra lui zice ca a limba geografica dar nici asta nu pare totusi sa fie conf cu ce zice amicul doctor de familie care l-a vazut in canada

el e de parere ca ar putea fi ceva viral

si pe mine a inceput sa ma enerveze rau sa vad ca mereu are ceva pe limba (uneori arata ca si cum ii decojejesti anumite parti, alteori ca si cum se traseaza ba santuri, ba cerculete semicercuri; aleori limba e curata;) la mancare/baut nu pare sa il deranjeze da totusi vreau sa stiu ce e

crisspy in 1-2 sapt poate face progrese enorme; asa a fost la robert; acum zice apa, mama, tata, tati, pa, papa, caca, ba (la banana), intelege tot ce iiceri sa faca, de urcar si coborat scarile o face de mult singur; s-a schimbat si ca stil, nu e mai e asa zbuciumat (da miere sa stii ca si e el face caderi din astea artistice )

Mergi la inceput