Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

multumim pentru noul capilol Fistiq
Mari felicitari pentru rezultatele de azi.Nu mai e mult pana la mare intalnire.Ajutorul primit din partea rudelor e super ok, o adevarata binecuvatare.Asta da aeconomie.
Tanamera am vazut subiectul si m-am ingrozit.

31+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Referitor la poze, aveti grija cand postati albume sa setati din picasa optiunea ca albumul respectiv este "nelistat", pt ca altfel are acces la el oricine, chiar daca noi avem user si parola.

puteti verifica cum e setat apasand pe album, proprietati, editati informatii, distribuiti: nelistat, save

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 31 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Summer am facut modificarile la album, multumim de sfat.

Klarisse graviduta 28+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Vad ca de albumele noastre nu e nimeni agatat, e un lucru bun macar asta.

Lora, mami de Iustina si 34+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Ma topesc de tot.
Am aspirat peste tot (se vede ca-s in concediu, mai fac si eu curat), am dat mancare Biei, urmeaza sa sterg praful. Si s-au spalat (nu pot spune ca chiar m-am omorat) doua masini de rufe. Da deja nu mai pot...altadata, eheheiii....
Si am avut o revelatie...nu mi-am vazut pisica de ieri de la amiaza...... sper ca n-a patit ceva...

29+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Venii si eu dar m-a lasat netul imediat ce i-am raspuns Crinutei!

Asadar bebelinul e un scumpicel, s-a ranjit tot timpul cat ne-am uitat la el, totul e in grafic, si placenta si lichidul, avem 1250g si aceeasi circulara de cordon! Toate sunt in parametrii normali! Am primit o singura pozika, n-am primit cd desi am vazut ca cele dinaintea mea au primit ( cred c-au uitat sa-l bage in aparat! Poza nu e cea mai reusita, filmuletul ar fi fost haios! A si colul are 4cm!

Fetelor multumim din suflet ca v-ati gandit la noi!!! Ne-ati fost de maaare ajutor!

Cristina 29+

Mergi la inceput

Mari felicitari pt vesti bune! N-am inteles de ce trebuie scos bebe la 36s insa!

Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

fetelor nu stiu ce e cu mine nu am mancat dulce 7 luni si de vreo saptamana m-a apucat.....m-am axat pe prajitura excelent incerc sa nu mananc mai mult de una si parca si cand ma trezesc din somn simt nevoia sa mananc dulce. exact asa pateam cand eram la CM ma trezeam din somn si mancam dulce. oof si m-a apucat si pe mine acum cu dulciurile exact in ultimele 2 luni cand ma voi ingrasa cel mai tare

cristina si bebe in burtica 28+sapt

Mergi la inceput

Hai Anutaaa!

Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Gata masa.
Chichi - tu ce zici de intalnire? Te bagi?

Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput