Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 12
alexuza spune:
VANYY felicitari pentru vestile bune 
Ma bucur pentru ca va place numele nostru 

Burtica de
33 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
alexuza spune:
HAI ANA CU VESTI BUNE DESPRE GRASUNA 
Burtica de
33 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza VANYY felicitari pentru vestile bune ![]() Ma bucur pentru ca va place numele nostru ![]() ![]() Burtica de 33 + EMMA ANTONIAMAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA |
multumesc
29+

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!!
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui ana_25 [quote]citat din mesajul lui bebecris26 Ana nu te-am lasat singura suntem alaturi de tine si avem emotii. asteptam sa vii cu vestile bune ![]() cristina si bebe in burtica 28+sapt |

SI am plecat!!Ana
28+
Maia Elena
lu' mama[/quote

Cristina
29+
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui LoraG76
Chichi, felicitari! ![]() Lora, mami de Iustina si ![]() 34+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |

Cristina
29+
Buburuza_10 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutza
pai la 2500 gr...ce sa mai zic....! Si ma uit la Buburuza care tot zice ca a pus 20 kg.....unde soro?????? zici ca esti fotomodel!!!!! scuze...dar mi-a ramas in memoria imaginea de diva in rochia aia superba....si cand ma vad in oglinda...imi vine sa o sparg! ![]() Dana 32+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Dana
Felicitari pentru bebeloi!!! Doamne ajuta sa fie sanatos si sa creasca frumos!!!Pozele pe care le-am pus pe picassa sunt din 15 mai... acum 2 luni... intre timp am mai acumulat 8 kg!!! Azi am fost ffff deprimata din cauza tonajului... Cu groaza ma gandesc la cura drastica de dupa!!!
33+
Buburuza_10 spune:
Chichi, Vanny, felicitari pentru vestile sanatoase!!! 
Alexuza, fff frumos numele! Si mi imi place multtttttt Antonia!
33+ 
tanamera spune:
Vanyy,Puiutza felicitari pentru vestile bune
.
Ana te asteptam
!!!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
tanamera spune:
| citat din mesajul lui alexuza NE-AM HOTARAT SI NOI LA UN NUME DEFINITIV A venit sotul cu o idee , ne-a cam chinuit sa raman si am tot facut tratamente si am ramas in timp ce mergeam la BISERICA SF ANTONIE CEL MARE si asa ca o sa fie bebita EMMA ANTONIA Burtica de 33 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA |
Felicitari pentru hotararea luata
,e foarte frumos numele.http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png