Prietene la bine si la greu - 35
Raspunsuri - Pagina 21
Dozz spune:
Nu am citit nimic din urma, promit sa o fac si sa raspund la intrebari, acolo unde am informatii.
Pana una alta, as dori sa va rog sa imi spuneti cum procedati cu curatatul oaselor de pastrav, cand le dati bb-ilor. Eu am curatat cateva ore la niste pastravi, dar nu am curaj sa dau fetitelor, mereu mai gasesc cate un oscior. Multumesc!
Despre Lavi, ne rugam si noi sa fie bine. Mi-a trimis mesaj ca au ajuns la spital, dar Rares nu reactioneaza (e posibil sa fie si de la medicamente, zice Lavi), asa ca trebuie sa ii faca un CT.
Lumi_Richard spune:
Buna ziua
Am vazut filmulet cu doaua domnisoare superbe la plaja,sa le manance mama de frumoase si cochete!
Multumesc frumos Many,Dankuta,Lauriciu si Lavi pt PM cu parola
Mi s-a strans inima cand am citit mesajul Ionelei....ooofff,cat de multe mai trebuie sa traga unii in viata....Va doresc multa putere...altceva nu stiu ce sa zic....
Sper sa ne vedem curand,sa stam si noi la o inghetata/pizza/suculet.Cu centrala,suntem programati pe 2 August,inca o data multumiri
Lavi,mi s-au inmuiat genunchii cand am citit de Rares! Ma rog la DD ca totul sa fie bine,si sa nu aiba dragul de el nici o problema.
Nepotul meu a avut un accident cand era mic( ca si Rares,a vomat si lesinat dupa),am stat si in spital cu el(a trebuit sa facem raze,vanataia de la cap a coborat la ochi,nu mai putea deschide un ochi de umflat ce era,etc),dar totul a fost bine...Luna asta implineste 18 ani,si multumim lui Dumnezeu,acel accident a ramas doar o amintire....
Astept cu nerabdare vesti de la voi!
Si nu este vina ta,i se putea intampla oricui.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
floricik spune:
Lavi, sanatate multa pt Raresu mic.
Ce fete frumoase am vazut pe plaja. Licuriciule , cam scurt filmuletul. Mai ai?
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
grigore_tina spune:
Fac capitol nou.Si Geo a cazut azi.Va spun pe urma.
de George-Stefan (15.11.09)
poze geo
laviniablaga spune:
Fetelor, scriu acum ca am timp fiindca Rares e investigat cu tomograful.E umflat rau de tot in zona in care s-a lovit si am primit o cearta uriasa atat de la medicii din Reghin, cat si aici la Tg Mures.I-au facut si radiografie sa vada daca nu a fost afectata coloana, in cadere.asta s-a intamplat la Reghin.au incercat ei sa ma linisteasca spunandumi ca e in regula,dar ca pentru mai multa siguranta ma trimit la mures ca au aparatura mai buna.vine si soacra mea aici, ca eu am plecat de acasa in trening si in papuci de casa, numai cu portofelul si buletinul dupa mine.sper sa nu ii fie afectat creierul sau alt organ ca nu stiu ce o sa fac.sentimentele de vinovatie imi coplesesc mintea.astept sa vad ce imi zice neurologul dupa examenul tomografic.sper sa intre tot mesajul