Prietene la bine si la greu - 35
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Buna seara
Vreau si eu noua adresa si parola,va rog.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
laviniablaga spune:
Da... MANY,parintii mei s-au bucurat...m-a cerut oficial de la tata...ca la starea civila...nici nu s-a pus problema de asa ceva...era taica-mio umflat mai ceva ca un balon...macar din punctul asta de vedere stiu ca de acum o sa pot conta pe sprijinul lor...cel putin moral.
laviniablaga spune:
Noapte buna all!
Am uitat sa va zic: avem 4 dinti....si batai de cap cu scaunul moale...din cauza dintisorului nr.4...offf offfffff maaaaaaai maaaaaaaaiiii
Vise placute...va astept dimineata la !
laurairina13 spune:
Lumi, ai pm!
Lavi uitasem sa iti spun ca ma bucur tare mult ca ati hotarat sa va cununati religios! Asta inseamna ca oricat de greu v-a fost in ultima perioada ati ramas la fel de uniti voi doi, sau chiar mai mult!! Cred ca a fost mare bucurie cand te-a cerut oficially de la tatal tau
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
mi-e dor de o bancutza...
i-am administrat puiului niste nurofen ca s-a trezit si era cam incins si marait, am zis ca adorme la loc, cand colo e in mare verva, il da ta'su iar in leagan, cica sa adoarma
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
laviniablaga spune:
Niassa! pentru toate gusturile!
A fost o noapte odihnitoare. Rares a adormit aseara la 20.30 si inca nu s-a trezit! CRED CA I-A FOST DOR DE ACASA SI DE PATUL NOSTRU!
Licuriciule, da problemele ne-au unit si mai mult...oricum cununia religioasa urma sa vina, insa nu chiar asa repede.
Lyly, pana la cat v-a tinut treji Alexutzul amator de leganat?
laviniablaga spune:
Scrisoare de la Rares catre Dominic!
Draga Domi,
Sunt sigur, ca desi nu ne cunoastem inca, mama ta ti-a povestit despre mine, asa cum si mama mea imi povesteste despre tine si despre fiecare bebelus de pe forum.
Stiai, ca la venirea mea pe lume a contribuit si vestea nasterii tale. Parca simt, ca acum noua luni, cand inca ma aflam in burtica mamei si dormeam linistit, in miez de noapte mama a primit un telefon de la mamica ta, in care era anuntata ca s-a nascut cel mai asteptat broscoi soricel...Mama a fost cuprinsa de o asa emotie placuta...incat m-am gandit sa vin si eu pe lume...dar asta e alta istorie...
Revenind la ce vroiam sa iti spun...draga Domi, la implinirea celor 9 lunite iti doresc alaturi de mami, sa fii sanatos, cuminte, sa cresti frumos si sa le fii parintilor tai dezmierdare, sprijin si motiv sa viseze frumos. La multi ani prietene...si sa ne vedem sanatosi...HAPPY NINE MONTHS LITTLE MOUSE DOMINIC
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
neata, va pup cu drag
Lili - s-au intors si masina si mama ca drept urmare sa reainceapa distractia , hadica mersul la sala, abia astept sa ne vedem cu Vlad plimbaretul si mamica lui draga
Monis - hai ca se mai racoreste si veti putea sta la plaja si cand veniti musai luam toata gaska si trebe sa ne vedem
Floricik - ma bucur ca ai revenit este o scumpa ciufulica de Ema
hehe Simina draga vezi ca deja tasu lu Bubu a pus ochii pe o alta fata, acum suntem cu 2 nurori
Licurici - bine ati revenit imi pare rau ca ai venit trista din cauza alor tai
bagati si la mine un cont o parola, cred ca mi-a zis draga de Monis dar
Lyly - spor la dinti, sa iasa repede sa nu va chinuiti sa nu doara
Lavi - ma bucur ca ati luat decizia de a va cununa, sa fie intr-un ceas bun si cu cuc
felicitari iepurasului
plec la sala revin si va pup
si totusi nu are NIMENI NR DE TEL AL LUI RALU ?
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)