Prietene la bine si la greu - 35

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am tot capitolul de citit dar de lene am sarit la ultima pagina
Ce-mi place cum pov Gabytza de Eva si Dragos....si noi avem piscinica acum , ca doar am fost la mare, si speram sa ne balacim in balcon la soare da nu avem cum, bate soarele numai intre 12 si 14, iar in curte nici nu ma gandesc sa o pun

Monisule sper sa va simtiti mai bine de maine, cand vorba fetelor, se mai golesc statiunile si mai pleaca si sforaitorii (numai sa nu vina 'cotaitorii" cum am avut noi de auzeam numai ahh..daaa...asaaaa)

Super tare ginerica . Hai ca o sa faca echipa buna, fimea cu vocea si el cu acompaniamentul

Mi-am adus aminte de "boabele din pastai"(Dozz) si vreu sa-mi spuneti si mie cum le gatiti......eu nu i-am dat pana acum
De fapt sunt multe ce as fi putut sa-i dau si nu i-am dat, din lipsa de idei/inspiratie. Pana si pestele, abia saptamana asta i l-am introdus (si nu la mancat pisat cu furcu sau bucatele, l-am blenduit )
Azi vreau sa-i dau MBS, nici p'asta nu i-am dat-o pana acum

PS: vreau si eu parola de la contul nou.

Ma duc sa mai calc din Everestii stransi de 2 sapt

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Mi-am adus aminte
Ieri, pe caldura aia, am facut 2 cozonaci.Acum mai am un colt

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Macar drumul spre mare a fost ok? nu ati imbatranit pe autostrada?

O zi numai buna de plaja fara soare, vant in exces

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

hmmm, cu autostrada am avut super noroc. Am intrat pe ea la 9 fara 10 dimineata si am iesit fix la 10 cand am auzit stirile. Stirile au zis ca in jur de 7-8 a fost mega trafic, cu cozi de 5 km la statia de taxare la Fetesti si cu accidente in lant. Din toate, noi am prins numai zecile de masini tamponate, pe la km 130-140... o minune, pe km intregi erau grupuri de masini botite

Apoi am luat-o spre Mangalia pe drumul prin Negru Voda, asa ca nu am avut treaba cu multimea care mergea la Mamaia . 3 ore jumate - 300 km cu o pauza de fructe pentru Iulian.
Ma autodeclar super soferita cu un copil de gasca - important de spus fiind faptul ca tati a mers cu motorul si eu cu copilul cu masina (si cu miile de bagaje).

Multumim de urari fetelor , am dormit 40 de minute si parca nu mai e totul asa de nasol, sa vedem cum e cu plaja. Treaba e ca e f complicat cu copilul la mare . Sau ca sa fiu cinstita pana la capat: e f greu cu copil

revin pe seara

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

buna seara,fete dragi
Sotul si fi-miu sunt la meci.Steaua a luat un gol.
Geo a papat un pic mai putin azi,dar a dormit 15 ore.30 min in total(12 ore azinoapte cu 3 pauze da tzitzi)+ 2 reprize pe zi(2 ore+1 ora si 30 min ).
Azi a fost mai suportabil afara.
Monis noi si fara copil faceam 4-5 ore,dar cu copil nu stiu cat voi face.Ma bucur ca ti-ai revenit.
Lili_a avand in vedere ca azi a dormit mult si zilele trecute a papat mult cred ca e puseu.La san il pun pana cand il refuza.Eram disperata ca dimineata accepta mai multe fructe,dar problema era la pranz cand mai mult de 200 gr de legume nu vroia si se vedea ca ii era foame chiar daca golea si sanii.
Stiam ca e un puseu pe 9 luni de asta vroiam un sfat.
Sa laud un copil.L-am masurat azi.Are 73 cm.La kg stam bine,dupa mine,prost dupa doctorita.Are 8kg.
Dankutza eu ii iau nr.3 jumbo pack(100buc) cu 64 ron(640.000 lei vechi) iar nr.4 sunt 53.00 84 buc.Eu sunt multumita foarte de calitate.Nu i-as mai schimba.Imi pare rau ca am folosit pampers si copilul era iritat(asta de la 02 la 6 luni cand i-am descoperit).Dm ai in real berceni,real vitan si auchan militati.Eu folosesc de la ei si cosmetice de bebe (alea marca bl sunt divine si ieftine-intre 10-20 ron buc)si pentru noi.Vreau sa incerc si produsele de curatat.

de George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

salutii

mi s-a blocat un canal de tzitzi ma chinui sa-l deblochez

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Buna seara fete dragi,

Lavi:sa fie intr-un ceas bun cununia religioasa si sa va gasiti cei mai potriviti nasi pentru voi 2!
Monis:trece wendul si se linisteste tot,sunt sigura!Vorba Dankutzei,nu te primim inapoi ...inca.
Monica:sanatate bebelinei!Cum se mai simte?
Dankutza:biscuiti hipp i-am dat prima data dar nu mai repet figura din cauza ingredientelor.Acum ii dau rondele de orez,fara arome de la organix,sunt mai ok ca si continut.IIdau doar cand face mofturi la fructe si trebuie sa completam cu ceva masa de dimineata.Ma bucur ca papati bine si Doamne ajuta sa vina bebe2!
Tina:ma dau si eu cu parerea ...poate e un puseu de crestere doar.Nu te mai gandi la lapte praf,nu are rost,poate sa-i dai mai multa mancare preparata,zic si eu.
Noi suntem la libero 5,chiar daca pe pachet scrie ca-s de la 10 kg(Ili are 8,7 kg),dar nr 4 o strangeau la picioruse.
Lila:pseudo-jucarii avem asa:telecomanda tv,sticle plastic de o,5l,snurul de la suzeta,servetele si ziare.Bineinteles strangi 3 zile dupa . Eu ii pun suzi in gura cand se joaca cu cele de mai sus si macar nu le mai duce la gura sa le molfaie.
Raluci:
Floricik:si noi aplaudam haotic,cand are chef asa ca bravo voua,sunteti mari!

Intrebare intrebatoare:le dati legume congelate,de genul spanac,conopida daca nu gasiti proaspete?

ps1:Monis,trecand peste invidia+(Laura),ca ai condus pana la mare,vine intrebarea,Santi a stat singurel in scaunelul lui,in spate atatea ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

gata am reusit s-a desfundat, ufff ce sperietura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

gata am reusit s-a desfundat, ufff ce sperietura

bine ca ai reusit.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Boon, phiu, de ieri ma chinui sa va ajung din urma[ala de se sterge pe frunte]

Ajunsai de la Moldova, trista revederea, trist evenimentul. Mai mult nu imi vine sa spun, m-am intristat tare mult sa vad live cat de greu se descurca ai mei, si cat de mult s-a degradat casa si curtea mea draga de acasa. Foarte greu cu doar o pensie, si pe criza asta. Am ramas cu un gol in suflet ca nu pot sa ii ajut pe ai mei mai mult, sa poata si ei sa traiasca decent si sa isi permita sa isi faca casa cum ar trebui, sa renoveze, sa mai schimbe o usa, o clanta, sa dea cu vopsea pe alocuri.. Cat priveste revederea cu tata a fost ceva ft firesc si s-au uitat toate celelalte discutii, tinand cont ca era vorba de inmormantarea mamei lui, pt care am reusit sa ne rupem de aici si sa facem efortul sa ajungem tocmai acasa.

trimit si revin ca s-a facut asa miorlacita fii'mea

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

cum se pune link bre cu filmulet pe youtube?? a mai zis odat' raluci da am uitat

Mergi la inceput