Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

cred k mi se trage de la vitamine
am o energie in mine..mama mama.
as muta muntii din loc.

voi reusiti sa beti 2l de apa pe zi?
k la mine abia intra.
trag de mine cu chiu cu vai sa bag macar 1l si un pic.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Ce mult ati scris!!!
Nu am avut timp sa citesc nimic!
Toata ziua am fost plecata. Am fost la Fundeni de 2 ori pt niste analize suplimentare legate de problemele mele de coagulare si rezistenta pe arterele uterine. Din pacate rezultatele nu au fost deloc bune. Mi-a dat sa fac Clexane, niste injectii zilnice in burtica, pe care treb sa le fac singura, asa ca maine merg din nou, ca sa invat sa le fac corect. Apoi am fost si la Instit de hematologie pt dozari de anticorpi pt incompatibilitate de grupe. Sunt franta de oboseala si am o teribila durere de cap. Sunt inca sub stare de soc ca nu ma asteptam la asa ceva asa curand, plus ca stiu ce acest Clexane nu prea se gaseste.Ma intareste insa ideea ca tot ce fac este spre binele puiului meu, si ca in final toate astea mi se vor parea un efort prea mic in comparatie cu recompensa primita. Acum nu stiu ce sa fac cu serviciul, ca deja am cam exagerat cu invoirile,si desi sunt bugetara si nu mai am nici o tragere de inima pt serv, parca imi este totusi h\jena de dir meu, pt ca s-a purtat tot timpul mai mult decat ok cu mine.
Si inca ceva de rau, mi-a zis ca nu asa vaea voie la mare, poate doar asa sa o vad, soare , plaja deloc si nici macar baie in mare si pe 2 aug treb sa plec la mare, ca avem deja rezervare din feb
Sper ca nu v-am intristat, si ca ma intelegeti ca nu aveam cui sa ma descarc!!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 12 +

Mergi la inceput

Gabriela imi pare rau
oricum nu te intrista prea tare
mai sunt pe aici burtici care fac clexane in burtica.

iar cu marea...mergi. dar eviti sa stai la soare si in apa.
asta e acu. e vb doar de anu asta.
cred k bb e mult mai important decat marea,

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Buna fetelor,nu mai suport caldura asta,doamne ce toropeala este si la noi....
Apropo de socrii.....tocmai ce apar si la mine,este sotul la aeroprt dupa ei,minunat!!!!!!!!!!!
Da,yami yam ,salata de vinete ,salata de boef,suna minunat dar cine sa-mi faca?? ca am o lene....
Cum stati cu mancatul de fructe?eu faorte rau,tot ceea ce pot sa mai mananc este lubenita in rest nimic,noroc cu vitaminele pe care le iau de la inceputul sarcinii
Apropo de tigari,mi-ai facut o pofta SCHUBULINA ca imi vine sa ma duc si pe ascuns sa trag o tigara,dar nu.....nu trebuie sa cad prada ,,ispitei,,si eu am fumat pana la vreo 3 saptamani de sarcina,pana la primul test apoi am renuntat asa dintr-o data,pur si simplu nu mi-a mai trebuit nici tigara nici cafea,si este asa de bine,sper sa ma tina si dupa nastere....multi bani aruncati plus sanatate
In rest eu ma simt foarte bine,multumesc lui d-zeu,mananc si dorm toata ziua cam asta este activitatea mea..acum ca o sa vina soacra trebuie sa mai fac si treaba ,,,ca na e soacra
In legatura cu cezariana si eu as face,dar cica aici trebuie ca dr sa-ti transcrie asa ceva altfel tr sa platesti vreo 5 mii de euro,nu stiu daca o fii adevarat....asa am auzit,daca stie cineva sa-mi spuna si mie

15

Crina

Mergi la inceput

Draga mea mergi la mare,si eu am fost cateva zile si am stat numai sub umbrela si putin cu piciorusele in apa,in rest m-am intors la fel de albicioasa cum am plecat....

15

Crina

Mergi la inceput

Crina pana acu bagam la greu fructe
dar acu..m-am cam saturat
parca as papa dar cand le vad, ma razgandesc.
ce imi place mult de tot e pepenele galben
dar ala zemos, nu ala innecacios.
si se pare k numai din aia mai sunt pe piata
iar aia rosii sunt inca aia de sera, si nu au gust cine stie ce

sa vezi ce vom plange laiarna dupa fructe, cand vor fi numai din alea din import si scumpe

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Buna burtici cu buburuze.
Acum ce am terminat de citit ce ati mai povestit pe aici. Si eu vreau tot salata de vinete sa fac maine.
Vorbeati de hainute. Eu am un pitic pe creier care nu accepta haine purtate de altii inainte asa k marea majoritate le voi cumpara. En-gros din Europa sau Dragonul Rosu. Si legat de superstitia k sa nu-i cumperi nimic sa si-o pastreze pt ei. Eu am cumparat o multime de lucruri pt finutul meu de cand am aflat k e baiat. Pt bebe meu voi cumpara mai incolo k nu prea stam prea bine cu banii(prietenului meu i-a taiat 25% din salar mai avem si o nunta si mai trebuie sa mergem si la mine aksa "k sa-mi ceara mana", vom face cununia civila toamana asta).
Ana mie imi plac plimbarile in parc. Moghioros e destul de aprope de mine. Stau la Cora.
Apropo de energie nu stiu de unde o am. Am un chef de treaba de vreo 2 zile.

Laura

14+

Mergi la inceput

heiiii,avem o gramada de nunti a burticutelor pe aici,ce ma bucur ca nu o sa fiu singura

16

Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Jasmin,imi pare rau Fii tare,nu ceda.
Laura,pai stam aproape.Da tu mai esti la serviciu?

12+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ana eu de maine intru in libere si apoi un medical vreo 2 sapt.Deci avem timp de plimbare.

Laura

14+

Mergi la inceput