Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Fetelor care mi-ati facut pofa, voi cum faceti salata de vinete si boef cu sau fara maioneza, ca stiam ca nu e voie oua crude?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Simona,sambata si duminica il urnesc p-asta pe undeva.
Deci io ma simt ca un butoi,cu toate ca n-am exagerat cu mancarea azi.Simt ca-mi plezneste pielea pe burta.Naspa tare,nush ce sa fac sa nu mai ma simt asa

12+

Ana

Mergi la inceput

Bai,iar am spumele marii.Cum ii scot ma io lu asta din cap cluburile?Iar cica vrea sa se duca.Bine,nu se duce ca l-am certat.Da maine incpe iar si tot asa.Nu mai pot,nu mai am nervi.
Daca pleaca,ma duc la o prietena,undeva,ca nu vad solutie

12+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Bebelu, da..n-am dat datele de listuta. Trece-ma si pe mine te rog: data nasterii 28.07.1980, UM 28.03.2010 si DPN...habar n-am ca nu mi-a zis dr inca nimic, teortic ar trebuie sa fie 01.01.2011, da' poate totusi nu Inainte ma uitam la TV si vedeam stiri: pe 31 dec, sau pe 1 ian s-au nascut X bebei..si ziceam: mai femeile astea n-o avut ce face de revelion si s-o gasit sa nasca? Mi se parea foarte ciudat cum dintr-un an intreg nasti fix atunci...nah, daca am zis..acu asa-mi trebuie

Shines, relax, nici eu nu ma dau in vant dupa copii... da' sper cu al meu sa fie altfel. Mi se pare ca iti iau foarte mult din libertate , eu tre' sa ies non-stop din casa altfel innebunesc, asa ca ma tem de o mareee depresie dupa nastere, cand o sa fiu consemnata la domiciliu Da' vad eu cum ma descurc ... Oricum, la mine de acum era si varsta si endometrioza care se stie ca da infertilitate, si-asa ma propunea dr. pentru FIV si am zis ca daca e sa fie, sa fie, l-am lasat sa vad daca vine de 2 ani..si acum a venit de abia. Nu am vrut sa iau o decizie si sa imi para rau dupa aia toata viata, ca nu am incercat sa fac un copil. Am considerat mereu ca daca e sa am un copil il voi avea, daca nu mi-e dat sa am, asta e... Pana la urma a fost sa fie, asa ca acum nu pot decat sa ma bucur desi sunt constienta ca e foarte dificil de crescut un copil, sa-l faci om ca lumea, nu sa il cresti asa de aiurea, ca sa fie ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tierry..ai dreptate

Ana..nu te mai supara..da-i putin ragaz si isi revine singur..parerea mea
al meu e invers..nu il scoti din casa nici din ordinu politiei
ma rog..amandoi suntem mai linistiti asa, preferam linistea din casa si timpul petrecut impreuna decat sa iesim..si cred ca ca gresim cateodata..suntem egoisti acum.. mai tarziu probabil ca vom regreta
dar vedem atunci..acum asa ne simtim bine, de aia ne cam dau si ''prietenii'' la o parte, ca nu le avem cu chefurile, berea si gratarele toata ziua..suntem buni doar cand suntem intelegatori si de ajutor..
nu fi suparici

Simo 16 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

Fetelor care mi-ati facut pofa, voi cum faceti salata de vinete si boef cu sau fara maioneza, ca stiam ca nu e voie oua crude?

bulina..eu fac maioneza cu oua fierte..fara crude..si iese foarte buna

Simo 16 +

Mergi la inceput

mamaaa...da suntem multe care avem sansa sa facem revelionul pe la spitale..numa sa nu tabare astia pe noi cu interviuri daca se nasc bebeii in noaptea de anu nou ..:)))))

Simo 16 +

Mergi la inceput

Simona,tot astept sa-si revina de ani de zile.
Daca nu ar iesi as zice,da el a iesit in fiecare sapt de cand nu mai pot eu,cateodata de 2-3 ori pe sapt.Imi plac chefurile,gratarele.Numa ca el se plictiseste si nu-i convin unii oameni.Cica nu merg cu aia ca-s batrani.
sa nu mai zic ca la mare a iesit singur in fiecare seara,in afara de duminica.
nu cred sa exagerez eu,chiar nu mi se pare.mie una nu-mi mai place viata asta de noapte,nu mai pot,el nu se potoleste nici acum.am sperat sa se responsabilizeze cu trecerea timpului,dar se pare ca nu.sunt hotarata sa iau o decizie radicala cat de curand,am mai spus-o.ori,ori

12+

Ana

Mergi la inceput

hai ca eu ma intind la vb acusi..toata ziua tac ..si seara dau mesaj dupa mesaj..

va las..ma pun la somnic ca dim la 6 suna ceasu si iar sunt franta

pupici si somn usor

Simo 16 +

Mergi la inceput

te inteleg Ana..imi dau seama ca e nasol asa..faza e ca tu poate te-ai linistit cu iesirile prea dintr-o data..iar el nu a avut timp sa se gandeasca la treaba asta..femeile simt mai repede responsabilitatea si isi doresc liniste..cu ei e mai dificil
totusi..te iubeste, el considera ca nu face nimic rau , avand in vedere ca si pana acum mergea..sau meargeati impreuna
acu..nici nu sunt de acord cu vb aia lu bunica ''fa-i mama un copil ca pe urma se cuminteste'' scartz..daca asa e omu nu il poti schimba nici cu o gradinita de copii..tine de maturitatea lui
va fi bine

Simo 16 +

Mergi la inceput