BV Larisa, vladia! Hai Angharad! iul-aug2010 (167)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna seara fetelor...
rody..la multi ani mami...
bumblebee..mersi mult pt ca ai mai pus reteta.. chiar azi ma gandeam sa va rog sa o mai postati...

35+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Bine ai venit pe lume Nectarie, felicitari Larisa ! Ma bucur ca sunteti bine!

Otilia nu stiu daca mi-e usor cu burtica, ca n-am termen de comparatie, dar e clar ca mai mult de atat nu puteam duce, cel mai greu imi este noaptea, imi cuprind

Carmen ma bucur ca a linistit-o preotul pe Leti,si ii doresc dezvoltare armonioasa in continuare! Are deja o saptamana!
laurika1982 sunt sigura ca Sara va recupera dupa ce se naste, asa simt!

bumblebee multumesc de complimente

Michelle multumesc pt urari; de ingrasat, m-am ingrasat 8 kg,pana acum, dar foamea mare abia acum imi da tarcoale, as manca intr-una, de toate, ma uit cum inghit feliile de paine una dupa alta si nu ma recunosc .

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

maurice..acum am vazut pozicile.. casa de piatra !!
ai fost superba !!!!

fetelor am o nelamurire... de ce are bb Paul probleme? ca doar este grasunel de tot.. din cauza ca a stat gabi si nu i-au facut cezariana mai repede???

35+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna fetelor, am vorbit cu Larisa in seara asta. era in camera, era chiar bine. a zis ca au taiat-o putin, pentru ca Nectarie are capul mare seamana cu Alexia cand era micuta

i-a venit lapticul (colostru) si bebe a papat la san. tocmai papase si ea cand am sunat-o, in seara asta il lasa pe bebe la camera cu copii, sa se odihneasca, dar de maine il tine cu ea in camera.

trebuia sa vina sotul si surioara sa il vada pe bebe mic

era foarte multumita de conditiile de la CMU< de nastere in sine, nici nu se compara cu experienta de la Municipal.

a venit si doctorita ei, a fost multumita si de moasa si de neonatoloaga...

deci merita fiecare banut clinica asta privata! nici ea nu regreta ca a ales sa nasca acolo

va pupa pe toate

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

LA MULTI ANI RODY, SA FII SANATOASA SI IMPLINITA, CA O MERITI DIN PLIN.
Da' o feliuta de tort ne-ai lasat si noua?

Felicitari proaspetei mamici Larisa si bun venit bebica Nectarie.

35 + cu o de
AMR -4 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Ana, eu stiu ca nu e bine sa le amesteci, mai bine fa sticlute diferite.

si depinde si de temperatura la care tii lapticul.eu cand ma mulgeam il puneam in frigider si apoi il incalzeam. bine eu am incalzitor si am functia asta, de la frigider la temperatura pentru bebe.

dar tu ce probleme ai cu alaptatul? inteleg ca laptic ai, doar bebe nu vrea sa suga?

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici si mamici cu delfinasi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput