BV Larisa, vladia! Hai Angharad! iul-aug2010 (167)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Ma bucur pentru Larisa si Nectarie!!!! Sa creasca mare,frumos si destept,sa aduca numai bucurie dragilor lui parinti!

Asa un dor de bebe mi s-a facut de cand m-am bagat la scalda cu delfinutii,n-aveti idee! Mai avem 2 saptamani si putin,dar cu caldurile astea,simt ca mi-o ia razna si pulsul,nu ma pot odihni noaptea,ziua fac sauna in casa(la 29.8 grade C momentan),avem un ventilator,dar ma tem pentru copii,sa nu le fi elor rau-transpiratie si ventilatie nu prea fac casa buna impreuna.
Voi cum rezistati? Cu tensiunea arteriala pe canicula...cum e?De n-as avea ciorapi medicinali,cred ca mi s-ar face picioarele ca de elefant,ma uit la maini si-mi dau seama cat de rau e,cand vad cum se umfla,eu nefacand nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Bine ai venit pe lume bebe Nectarie!!! sa ai o viata frumoasa, lunga si sanatoasa si sa iti bucuri parintii!!, pentru
mamica curajoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Bine ai venit pe lume, bebe Nectarie. Felicitari LARISA!!!

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bravo, Larisa! Bine ai venit, Nectarie! Sa fiti sanatosi, si sa cresteti mari si cuminti!

Of, Paula, daca e musai de cezariana, ce sa faci... Erau fete pe aici care au nascut cu cezariana si ziceau ca nu a fost asa de greu. La tine nu vine cineva sa te ajute la inceput?

Cristina , mami de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladia1 spune:

salut delfinariu!
raportez una bucata baiat, nascut pe 18.07.2010 ora 21.25, apgar 9, cezariana, 3580g, 50cm

revin cu detalii

Mamica 35+ si CRY (2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Ziua buna dragele mele burtici si mamici...

Vad mare agitatie pe aici.. Mai avem delfinasi...

FELICITARI LARISSA! FELICITARI BTZ! REFACERE RAPIDA SI LAPTIC DIN BELSUG!
BINE AI VENIT BEBE NECTARIE! BINE AI VENIT BEBE PAUL CHRISTIAN! SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII!

HAI ANGHARAD! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!

Rodika, sper ca mai primesti urari si de la mine... Sanatate multa, fericire, sa te bucuri mereu de familia ta frumoasa asa cum o faci acum...

Vreau sa urez si eu bun venit acasa proaspetelor mamici. Ma refer la Crispo, Victo... sper ca nu mai e cineva

Aaaa.. si mult succes fetelor care se chinuie cu alaptatul. Va urez rabdare multa, sa va odihniti ca sa aveti mult laptic. Oricat de greu pare la inceput, meritaa... si nu peste mult timp alaptatul va deveni o placere. Va asigur!

Eu am cam tras chiulul zilele astea, ca am fost prinsa in febra ultimelor pregatiri. Maine plec in Constanta si a trebuit sa fac ca totul sa fie pregatit. Am fost pe ultima suta de metri si am gasit hainute pentru scos din spital, am spalat si calcat si pregatit tot. In plus am spalat si calcat si de ale noastre, de ale lui Razvan, ca nu stiu cat voi sta prin Constanta si sa aiba cat mai multe curate. Urmeaza sa pregatesc bagajul de plecare si mai vreau sa fac si putina papica sa-i las sotului...eeeehh... treaba se gaseste...

Va pup si mai revin...

Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 37+
Valeeeeuuu AMR 2+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

rodi, iza cat sta treaza?

racusor, Isa noaptea doar se trezeste sa manance, nici atunci nu pange doar se foieste in patut dar o aud si-o iau eu s-o pun la piept, ca acum nu ne mai trebuie completare noaptea. ziua depinde, daca iesim la plimbare doarme intruna (dar cand ma opresc intr-un magazin sau ne intalnim cu cineva si ne punem la povesti se trezeste si e pericol, sigur vrea papa, chiar daca abia a trecut o ora doar). daca suntem acasa, e treaza o jumate de ora dupa baita de dimineata (eu ii fac doar la 2 zile, doar daca a transpirat ii fac in fiecare zi) si la amiaza cand papa, cate-o ora si ceva, ca atunci ne trebuie obligatoriu si completare... in rest, e destul de putin activa, adica sub jumate de ora, timp in care mai povestim, o mai pun in leagan si urmareste cu privirea jucariile atarnate, mai sughitam... noi nu avem ziua program de papa pe ore, cand ii e foame se agita atat de tare si ma cheama ¨eee¨ (adica ¨mami¨ ) ca las tot si fug la ea, e rea de foame...

in alta ordine de idei, FELICITARI LARISSA!!!, era si timpul, prea ai impins tu ieri pe scaun si nu te baga nimeni in seama...

FELICITARI VLADIA!!!

cine urmeaza? HAI ANGHARAD, sau mai bine FELICITARI si pentru ea. deci... cine mai doreste? cine mai pofteste?

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, nu asta e pb , ca nu are cine sa stea cu mine. Deja i-am facut program mamei mele, indiferent cum nasc. Vine ea sa ne ajute, sau ma duc eu la ei prima luna, asta mai vedem. Pb e ca mie mi-a intrat in cap ca dupa cezariana e mult mai greu sa te misti, e greu cu alaptatul, e greu cu toate.
Dar a inceput sa ma doara burta, am o durere ca si la ciclu, dar nu se opreste, cum ar tb sa fie o contractie... ma doare continuu...poate, poate se gandeste bebe sa incercam si natural.
Ce face Vlad? Cum e acasa?
Vladia,[b] felicitari!!! Si sa ai un bebe sanatos, fericit si care sa va implineasca viata!![/b

Paula, 39+ cu ,
AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

racusor, asa si eu cu programul lui bb. chiar vroiam sa va intreb cat stau treji ai vostri.

al meu asta noapte s-a culcat pe la 2.a dormit pana la 8, cd l-am trezit eu ca sa manance. a mai atipit putintel..apoi am facut toaleta..la 10 a mai papat si iar nani..pana la 1 jumate.a mancat iarasi, destul de mult, incat a si vomitat si acum iar doarme.
Stefan spre ex de ieri de cd a venit de la gradi, pana azi cd a plecat, nici nu l-a vazut treaz.

FELICITARI LARISA! SA VA TRAISCA BAIETELUL, SA FIE SANATOS SI NOROCOS!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Paula, Mihai e posibil sa aiba inca un pic de icter. asa era si Andrei la inceput..cam primele 2 saptamani. dormea cate 4 ore, uneori 5. nu stiam cum sa il trezesc sa pape. acum deja e maricel, are 6 saptamani, nu mai are icter, dar cred ca se moleseste de la caldura.

dupa=amiaza am dormit amandoi l-am pus pe canapea langa mine si somnic de voie

a papat si adormise, dar l-am mutat in patut si caraie acolo, nu stiu ce face

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aha..deci vad ca si la o luna tot somnorosi sunt bebicii:)
atunci e bine, ca imi faceam probleme ca nu voi avea timp pt stefan in august, cat e acasa.
fug ca plangaceste :)
racusor, da m-am gandit si eu ca poate fi de la icter, ca vad ca are ochisorii galbeni (zona aia care ar trebui sa fie alba).oricum,maine vine drita de fam. sa il vada si ea. mergem si la spital la vaccin si o sa intreb dc arata bine. de mancat mananca f bine zic eu, 60-80 ml suge la o masa.
de dormit doarme f frumos ziua in patul nostru, ca il las adormit asa dupa supt(alaptez culcata inca)..mai greu noaptea in patutul lui :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput