Buna,
As vrea sa imi inscriu fetita la Liceul Alexandru Vlahuta in clasa I, in anul 2011-2012 . Poate sa imi spuna cineva ceva despre aceasta scoala, despre invatatori,rezultate, conditii, etc ?
M-am orientat catre scoala si din considerentul ca acolo functioneaza si un semiinternat .
Multumesc !
Si eu ma gandesc sa il dau pe Edy aici in clasa pregatitoare in anul 2012-2013. Stie cineva ce invatatoare vor prelua atunci noile serii?
Buna,
Eu mi-am inscris fetita la aceasta scoala dar deocamdata nu pot sa iti spun prea multe pana in toamna . Referintele pe care le-am luat de la ceilalti parinti au fost pozitive, unii dintre ei avand cate 2 copii inscrisi acolo.
Daca mai ai rabdare pana in septembrie-octombrie o sa iti pot impartasi din propria mea experienta .
Am tot cautat pe net referinte privind Liceul Alexandru Vlahuta si nimeni nu vorbeste de clasele 1-4 din aceasta scoala. Am gasit pe site-ul www.calificativ.ro/LICEUL_TEORETICALEXANDRU_VLAHUTA-inst6861.html" target="_blank">calificativ.ro numele a 4 invatatoare dar fara nici un fel de alte referinte despre ele:
Csizmadi Alice
Patru Monica
Radulescu Marina
State Luminita.
Am aflat care sunt invatatoarele care in toamna anului 2012 vor prelua un nou cilu primar:
Csizmadi Alice
Radu Nicoleta
Ianos Elisabeta
Talas Ioana
Are cineva informatii despre aceste doamne invatatoare?
In aceasta toamna au inceput clasa a IV-a, ceea ce inseamna ca in toamna anului viitor vor prelua un nou ciclu primar. Cum incepand cu anul 2012 scoala incepe cu clasa pregatitoare sau clasa 0 banuiesc ca vor aceasta clasa.