Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 in vacanta(7)
Raspunsuri - Pagina 9
silvi_2005 spune:
Toanca stai linistita ca la marimile din Ro mie imi trebuie XL cred parca au luat-o pe aratura .La CéA au marimile nemtesti si sunt mai mari.
Giova sa stii ca difera foarte mult , ieri de exemplu mi-am luat 2 pulovere de toamna S si ceva tunica din aia mai lunga, o camasa care 40 mi-a venit, o scurta neagra mai de toamna tot asa marimea 40. La pantaloni insa erau unii 42 care nu-mi veneau si 44 nu aveau. Cu kg ...mai am inca multe de dat jos, la mare amplecat cu 70 in Ro am ajuns la 68 si acum sunt de la 67 sau 66 in zilele bune mai trebuie sa dau jos minum 6-8 kg zic eu dara sta pana la Craciun. Faza e ca m-am obisnuit sa mananc putin de ex daca la parnz mananc o ciorba cu carne nu mai mananc nimic, seara mananc salata sau gratar cu ceva lejer. Nu imi mai este foame, culmea ca nu am luat nimci nici ceaiuri , nimic asa mi s-a reglat organismul. Vreau sa incep ceva ceai antiadipos verde luat din ro.
Una peste alta azi fac tarte ca nu am mancat ceva dulce de vreo 2 saptamani
Giova spune:
Eu mananc dimineata si pranzul il iau pe la ora 16...acum bag o pizza, ca nu am mai servit de mult.
si nici nu mai mananc azi altceva...decat niste fructe. Pepenenel rosu e ideal...bag ca sparta, ca pe urma merg la wc. chiar si noaptea ma duc la pipi, zici ca sunt gravi.
Iuliana hai ca imediat pleci acasa.
Silvia asa e cu marimile din Ro. eu chiar am fost happy cand am vazut ca am intrat in tricouri M, de-ale noastre. si pantalonii...S sau 38. Tare bine am slabit pe picioare. La mine e burta si talia de vina.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
M-a sunat finuta din Spania si mi-a dat vestea ca asteapta bb2. Poate vine o surioara la Eric. Termenul e in febr., intre ziua sotului si a mea.
Saraca e trista ca-l aduce pe micut din oct. in tara, trebuie sa si munceasca si pe urma ii va fi greu cu 2 copii mici. In vara vin de tot inapoi.
Marco nu a mai facut febra...sper sa fii scapat, voi vedea dimineata daca apar pete sau nu.
Nu mai pot de fericita:
am primit rezultatul exudatului lui Edi si nu mai avem STREPTOCOCUL asta pacatos.
vai fetelor cat ma bucur.....de 9 luni ne luptam cu el si uite ca in sf., datorita unui vaccin homeopat am scapat de el.
Nu-mi vine sa cred...plang de fericita. asta da veste!
Ii multumesc din suflet pediatrei, isi merita renumele pe care-l are!
acum pot pleca linistita la somn. azi numai vesti bune am primit. Multumesc Doamne!
sper sa reusesc sa mai intru si maine din alba de la comp. Caci de pe telefon scriu mai greu...dar cum prind vreo retea sunt pe forum-boala grea.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
din Alba!
Marco e cu bubitze pe corp....sa vedem maine dim. cum il gasim. asta e acum...incercam sa ne izolam de ceilalti pana scapam de ele.
Maine dim. cu calm, plecam spre Bran...sper sa avem un drum mai bun decat cel de azi....Edi 2 ore a urlat si s-a plictisit de am crezut ca mor.
vad ca numai eu activez la subiect. fetelor sunteti in vacanta?
ne auzim cand pot.
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Giova sunt eu in zona ca mi-am terminat vacanta . Sper sa reusiti sa va distrati in pofida bubitelor, poate trec in cateva zile ghinion cu astea chiar inainte de vacanta dar asa e cu copiii nu stii niciodata la ce sa te astepti. Sa iti fie de bine pizza si eu i-am facut ieri la pitic si am mancat un triunghi.
De la mare o sa mai ai de unde intra pe net ?
cosmi1975 spune:
neata gagici si bine v am gasit...noi aseara am venit de la tara asa ca ne ,,vedem ,, mai des pe aici...am avut laptopul cu noi dar n am avut timp sa intram ca de la tara intrii in casa numai la nanii
le a placut mult copiilor si s au distrat pe cinste.....
Giova sanatate lui Marco...sper ca ati ajuns ok la mare
Silvii felicitari ca ai slabit....eu am mai pus 2 kg..cred
Toanca super pozele ...frumoasa Barcelona
Maraki cum fu pizza???
eu nu stiu ce naiba am ca s cam ragusita si parca am un nod in gat si nu respir ok
silvi_2005 spune:
Teolinda la multi ani si tot ce iti doresti Cum mai sunteti voi ?
Azi dau eu cafelutza
Giova cred ca e la malul marii
Bine ai revenit al oras Cosmina desi cred ca nu iti doreai. In Bucuresti au trecut reducerile ?
Eu astept azi sa vina sa faca revizia la centrala si instalatiile sanitare apoi o tulim in oras cu Alain ca in sfarsit s- a mai imbunat vremea.Ieri am mai dat o tura prin magazine si am mai cumparat tot felul de nimicuri al meu sot evident si-a gasit iar 3 camasi si blugi ultima strigare la reduceri. Mie imi sunt pline si cele trei dulapuri din dormitor si in debara de haine asa ca eu nu stiu cum o sa le mai reorganizez ca am aruncat cam tot ce are de aruncat...
In alta ordine de iedei i-am luat ieri lui Alain primul lui Monopoly http://www.hasbro.com/monopoly/fr_FR/shop/details.cfm?guid=93772D93-6D40-1014-8BF0-9EFBF894F9D4&product_id=20031&src=endeca va dau site-ul sa il vedeti noi i l-am luat de la Cora. E mortal are o masinuta pe care o apesi si iti zice cat trebuie sa muti si apoi numara ea fiecare casuta, foarte simplu conceput cu constructia de case si banii . Aseara ne-am jucat 2 ture toti trei niciodata nu l-am vazut asa incantat pe piticic si are o multiume de jocuri, poate va tenteaza sa luati si voi.
cosmi1975 spune:
..neata gagici...e o caldura aici de mori...ce bine o fi la mare
ieri am fost la dr ginec(super dr)care mi a zis ca am avut o perioada stresanta si doar atatin rest cica super ok...m a tinut dr 1 ora si a facut anatomie cu minesi m a linistit
acu alta e buba...sunt un pic ragusita ...dar ec ma supara tare este ca ma doare gatul dar la exterior...adica mai exact jugularadar ma doare...am stat si m am gandit si mi am adus aminte ca acu vreo 2 zile m am jucat cu papan ...si el m a prins de gat asa de jur imprejur de m a lasat fara aer....dar sa fie de la asta?????se poate???
toanca spune:
Neata si de la noi!
Teolinda....LA MULTI ANI (cu o zi intarziere)! SA FII FERICITA SI IUBITA!
Mai da si tu un semn de viata!
Este isuportabil de cald; aseara ma intorceam cu Matei de la bazin, era ora 8 seara si erau 32 de grade
O "invidiez" pe Giova ca sta cu burta la soare
Eu abi pe 23 plec la mare, deci mai am.......
Cosmi, bine ca s-a rezolvat problema; ai avut examene si e normal ca ai fost mai stresata!
Silvi, multumim de cafeluta
cosmi1975 spune:
fff cald...Bianca a plecat la bazin....maine daca ma simt ok merg sie eu...tot ma doare gatul
Teolinda la multi ani si tot binele din lume iti doresc