Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 in vacanta(7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am intrat la voi la cafea , aiic e foarte urat si in jur de 20 de grade nu o sa reusim nici aiz sa afcem mare lucru .
Iuliana am vazut pozele, bestiale sunt. Nici nu mai stiu cand a fost ultima ieisre in 2 la noi cred ca Paris acum vreo 2 ani ....asa mult iti incarca bateriile super de voi ca aveti cu cine il lasa pe pitic.
Giova ce frumos ca se joaca piticii tai si a trecut perioada cea mai grea cu Edy spor la facut bagaje.
Maraki astept pozele cu creatiile tale culinare si la voi ploua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Iuliana, ce aminitiri placute mi-ai trezit cu pozele din barcelona...mi-e tare dor de Spania.

Legat de drumul cu masina sau cu avionul...depinde de multi factori: distanta, locatie, bagaje, si nu in ultimul rand tine de copil.
La noi sunt ok ambele variante - Adri e ok si-n avion (e incantata ca asa poate si ea sa zboare, ca si ThinkerBell...adica e si ea o zana); dar e ok si-n masina la drum lung, doarme foarte bine in masina si-n rest ne jucam si ne oprim din cand in cand la o parcare preferabil cu loc de joaca.
Avionul e ok la drumuri lungi...cu conditia ca destinatia sa fie aproape de un aeroport si sa nu ai nevoie de masina pe acolo (stiu, se poate si inchiria, dar risti sa iesi foarte scump cu bilete de avion+inchiriat masina).
Masina e ok avand avantajul ca te poti opri oriunde pe drum, poti face mici ocolisuri ca sa mai vezi locuri dragute pana la destinatie, si la destinatie poti sa te plimbi si sa vizitezi diverse alte locuri frumoase aflata poate la 50-100km (plus n-ai limite si restrictii la bagaje...iar cu copil uneori e un avantaj mare). Noi am mers des cu masina in Italia, fiindca statiunea noatra preferata (super pentru copii mici) este Lignano, la 70km de Venetia (deci de aeroport...si la 16km de cea mai paropiata gara).
In final ai si dezavantaje in ambele cazuri - si cu masina la drum lung te plictisesti...dar si cu avionul nu-i tocmai placuta partea de check-in cu cele n cozi si controale (pentru adulti mai merge, dar la copii e mai greu sa stea cuminti 2 ore la cozi ca sa ajunga in avion).

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Silvi, asa este avem noroc din doua puncte de vedere: o data ca are cine sa stea cu Matei (mama mea) si in al doilea rand ca Matei sta fara noi; nu plange dupa noi....ba chiar e incantat pentru mama ii face absolut toate poftele; acum cat am fost noi plecati l-au dus la tara si a cautat gainile in cuibar de oua, a fost cu tata la pescuit, a fost la cules de rosii, ardei, etc; a fost deosebit de incantat de asemenea iesire (si noi pe langa el)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

De ce Toanca, ti-a fost rusine sa faci poze? Am intrat si eu de curiozitate in sex-shop aici la nemti,cand am venit prima dataLa inceput mi-a fost cam jena sa ma uit la produse dar dupa aia...sa te tii nene Erau doua cutii imense pline cu seturi de costume pt sex, le-am luat la mana si le-am studiat fara sa mai imi pese de ceilalti clienti. Imi ramasese mintea la niste cizme super tari dar uite ca au trecut aproape 10 ani si tot nu am apucat sa le iau....acum babatie, cine le mai poarta?

S-a schimbat planul cu pregatirea de sommnerfest Statul interzice orice milch producte si trebuie sa vb cu Elfi ce urmeaza sa aduc. Ea spunea de pizza dar facuta fara cascaval, aia mai e pizza??? Pt mine ar fi usor sa dau comanda de 3 pizze mari la Calabrone si ma scot usorOricum daca ar fi sa le fac eu acasa, tot coca de la Calabrone as aduce, le recunoaste Elfi pt ca este clienta fidela la ei O sa-i spun azi ca mai bine aduc obst igel adica arici cu fructe...mi-a dat bucatarul idee cand l-am intrebat de primul arici, spunea sa pun si ananas, kiwi, capsuni...sa le infig pe " scobitori " din alea inalte....i-am zis ca e prea mult pt ca e vorba de copilasi aici, nu e comanda pt clienti in restaurant

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Marco e cu 38 febra...inca sper sa nu fie pojar.

In toata Europa ploua?

Iuliana e scumpa rau Anglia...ne trebuie buget de buget, dar nu mergi toata ziua, nu?
Maraki mai schimba mult astia? nu stiau de la inceput ca nu e voie cu lactate? doamne cate restrictii sunt in strainatate si la noi le poti duce toate tampeniile.
Silvia se joaca frumos, Marco e foarte grijuliu cu el. Sper sa fie tot asa, ca am prietene care mi-au spus ca se bat ca orbii intre
ei. Acolo sunt pereche:baiat/fetitza. sper ca la noi sa nu fie asa.
Dia super ai exemplificat. si eu am avut emotii cu drumul cu avionul, dar tare cumintel a fost edi...a dormit aproape tot drumul pana in egipt. in schimb la intoarcere erau 2 gemeni in fatza noastra, putin mai mari decat Edi, care efectiv ne-au terminat...de cateva ori i-au trezit pe ai mei copii.
cand plecati in Turcia? din romania mergeti?

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova sa ne tii la curent cu Marcolino Azi dimineata au primit instiintare de la ...nu stiu de unde...tine de stat in care scria ca nu au voie produse lactate, carne de pui, mezeluri. Ideea este ca nu se stie cum sant depozitate produsele acasa la fiecare si daca se foloseste ceva alterat, atunci ajung copiii in spital cu toxiinfectie alimentara. Ca-i faci si-i dai acasa copilului tau, e altceva dar cand e vorba de o gradinita.....Elfi mi-a spus sa fac pizza cu blat gros si sa pun doar sos de rosii, condimentele de pizza si masline Va dati seama ce va iesi....Robert a zis ca se face si asa simpla, cer clientii. Nu pot sa pun ciuperci, ardei gras, ton, cand e vorba de copii asa mici este mai complicat pt ca nu prea mananca ei orice. Si faza cea mai tare este ca asta e singura pregatire ca si mancare, restul sant prajituri de casa, platouri cu fructe, legumele crude de care am scris si cred ca atat. Deci nu se pot face sandwich-uri ca nu ai ce pune la ele, nici pateuri ca e interzisa branza ( stiam o reteta misto de branza cu spanac de la greci .spanakopita ) Moooaaama si ce am mai cautat zilele astea pe net la nemtoaice sa vad cum arata kase igelsi imi facusem deja o idee cum sa ornez, arata frumos

http://www.chefkoch.de/rezepte/1089771214981637/Party-Igel.html

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Febra a urcat...a ajuns la 38,5. Inca nu i-am dat nimic...astept sa se puna in pat si pe urma. Maine ma uiot dupa petele Koplik...acum mi se pare ca sunt...dar cica apar dupa 2-4 zile...vom vedea.
Maine sun si la pediatra caci mi-a dat un remediu in caz ca va face pojar...si nu stiu daca sa il dau de acum, sau doar cand e patat. e exact virusul care da pojarul...Morbillivirus si noua ne-a dat Morbillinus....poate scapam mai repede...bine ca s-a intamplat acum, caci din 1 aug. va fi o luna in concediu.
Poate ajung la dr. de fam. maine cu el...sa-l vada macar asta.
Mai naspa e ca trebuie sa sun pe toti si sa-i intreb daca au avut pojar, mai ales ca e si o gravi in grup. daca nu....ne exilam cu el...nu pot sa nu-l duc chiar pe el la mare...cat asteapta. voi sta in camera cu el mai mult...si asa pana mergem va fi aproape scapat.

Maraki e buna si combinatia de blat cu sos de rosii....pacat ca nu va lasa, dar au dreptate. asta ziceam, ca la noi poti duce orice, nu-i intereseaza de sanatatea copiilor.

merg in pat, pe maine.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova off ce aiurea faza, sper sa fie bine cat mai repede cred ca poti sa ii dai totusi ceva antipiretice lejere sa ii scazi febra, pupici lui Marcolino

Mergi la inceput

Neatza!
febra a scazut dupa Nurofen si nu a mai crescut pana in prezent.
Petele Koplik alea nu se vad inca....asteptam sa vedem ce se intampla.

Am ajuns la 63 kg. Poate mai dau vreo 500 gr pana plecam la mare...tare mi-e ca acolo pun pe mine. in 10 zile am dat 1 kg jos.
Ma ambitionez si mai tare cand aud ca-mi zice lumea ca am slabit si inca mult. Atunci imi ridic moralul si rezist tentatiilor.
La intoarcere ma inscriu la un curs de cycling...cica e super pt. tonifiere si eu cam am nevoie....celulita nu am avut, dar acum se vad gauri, cum am slaBIT.

fug sa ma pregatesc ca trebuie sa merg la ginecologie sa vedem daca e ok dupa cauterizare.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, nasol cu febra lui Marco!
Poate nu face totusi pojar.
Felicitari pentru kg in minus
Ia uitati ce scrie aici
http://www.ziare.com/social/medicamente/21-de-medicamente-retrase-de-pe-piata-nurofen-pentru-copii-unul-din-ele-1032018

Mergi la inceput