Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 in vacanta(7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

asadar...fetele va pregatiti de mare...super...eu una m am hotarat sa nu plec la drum fff lung cu copiii mei...Bianca a vomitat non stop iar Papan a stat numai la mine in brate...asa ca iese din discutie plecarea cu masina in italia...mai bien imi iau inima in dinti si ma urc in avion

tatal meu si cu socru sunt plecati la fete in italia...n au mai avut rabdare sa vina ele

Ana sanatate..si eu cred ca tot o laringita astepttoata noaptea m a ,,zgariat,, pe gat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Mai, nu stiu voi, dar eu nu as pleca la drum lung cu masina cu Matei pentru nimic in lume.
Mi se pare un chin care nu isi are rostul.
Avionul, din punctul meu de vedere, e cel mai comod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Iuliana sa stii ca nu e asa o tragedie nici mersul drum lung cu copilul cu masina, spun pentru ca noi am batut toate Europa cu el de cand avea 1 ani si 4 luni si cu masina si cu avionul . Cand era mic tare dormea pe masina si se uita cumintel pe geam si ii luam mereu centre si jocuri de activitati adaptate varstei, cu clima din masina faceam confortul dorit si nu depindeam de nimeni . De cand a crescut mai mare mereu il pregateam cu locurile tarile pe unde mergem, ce se gaseste acolo, ce produse au un fel de geografie live care zic eu e binevenita a ajuns chiar sa indrageasca iesirile noastre. Cu avionul ( ca am fost si asa destul ) nu e simplu daca nu ai aeroport in oras si nu toata lumea are trebuie facut drum si calculat 2 ore inainte de imbarcare , stat la imbarcare, cateva controale la rand nu e f usor nici asa sa nu mai vb de risc ca eu desi am mers cu avionul de destule ori nu pot zice ca il prefer si apelam la asta cand nu se poate atfel ca am eu un trac. Sa nu mai vb de oara imposibil ultima data am avut zbor la 5,40 diminetata din Cluj ...
Ti-am zis ca eu cunosc ambele variante si nu e asa de rau nici cu masina pentru fetele care vor alege metoda asta.
Miha deci si voi pregateli de drum sa aveti vreme buna.
Fetelor care mergeti in vacanta sa nu uitati trusa cu medicamente, ungvente impotriva tantarilor si a muscaturilor daca apar, pt alergii, conjuctivite etc daca va zic ce lista am eu va doare capul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi bine, pe acasa...cu mofturiciul mic....

Iuliana bine ati revenit. asteptam poze si impresii legate de Barcelona.
Sa stii ca nu e chiar o tragedie la mersul cu masina....acum depinde si de copil...dar e chiar fain. Cu opriri dese si dormit pe undeva...e minunat.
Miha drum bun sa aveti si spor la gatat bagaje. si eu sunt cu ele in camera lui Marco...toata ziua mai bag cate ceva. Mi-ar trebui si o remorca ceva. sa ne vedem cu bine.
Cosmi bine ati revenit. ma bucur ca totul a fost ok, imi pare rau de incidentele de pe drum.
Silvia vai lasa-ma cu lista de medicamante...sa vezi cate am carat in Egipt si acum la fel...nu ma las eu sa iau de pe acolo, mai bine sa le am la mine. Niciodata nu am avut nevoie de ele, dar mai stii ce ne rezerva litoralul romanesc?

fug la bagaje.....copiii se joaca super fain impreuna.
Mi-e asa drag cand ii vad. Merita orice sacrificiu.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Da, acum depinde foarte mult de fiecare copil; nici eu nu prea am rabdare in masina.....
Barcelona.....e un oras care merita vizitat; am vizitat punctele importante pentru ca nu am avut timp; am vazut Sagrada Familia, Montjiuc, Parcul Guel, Gradina Botanica, Delfinariu, am fost pe Rambla; din pacate fantanile arteziene erau in revizie si nu le-am putu admira.
Peste tot, dar absolut peste tot, se poate ajunge cu metroul fara prea multe batai de cap; au o linie de metrou de nu-ti vine a crede; totul e calculat la secunde.
Hotelul a fost foarte curat si cochet, iar din camera aveam vedere la Sagrada Familia.
Spre deosebire de Franta, mancarea si in general cam toate cele sunt mult mai ieftine; am vizitat si muzeul sexului care este "wow" foarte interesant.
Aici am pus poze:
http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/Barcelona_Iulie%202010/
Stateam noaptea pe terasa in fata la Sagrada Familia, band o sangria si radeam cu Victor...."ce viata grea"
Deci, daca aveti intentii sa mergeti.....cu siguranta o sa va placa

Mergi la inceput

su[per pozele Iuliana. cred ca v-ati reincarcat bateriile. cate zile ati stat? si camera de hotel a fost misto. cat a costat?
pe mine ma roade tare cu Anglia, doar ca nu putem merge in august, caci pleaca mama o luna la sora-mea si nu am cu cine lasa copiii. Iar biletele sunt groaznic de scumpe.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Toanca mi-au placut tare mult pozele Mi-ar place sa vizitam si noi Spania Ati avut ce vedea! Totusi lipsesc niste poze din album...vroiam sa le vad si pe cele de la muzeul sexului Urmatoarea excursie unde o planuiti?

Giova si Miha, concediu placut, relaxare maxima si timp frumos Cand va intoarceti?
Cosmi ce repede a trecut o sapt....baga en grois de la mare

Nici eu nu ma simt bine sa calatoresc cu masina la drum lung, prefer avionul ca este comod si rapid.

Am cautat pe net sa vad cam cum arata kase igel si mi-am facut o idee, voi pune poze cu manopera mea sambata seara. nasol ca este timpul urat si cred ca vom sta in incinta gradinitei, copiii nu se pot juca afara la leagane, o sa fie cam aiurea.

revin cand ajung acasa

edit: mi se parea mie ciudat ca am scris asa....deci corect e engros???
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Neata.
Giova, hotelul a fost excelent; a fost chiar in fata la Sagrada Familia, din camera de hotel aveam o priveliste minunata si era foarte aproape de statia de metrou; am stat de vineri dimineata pana duminica seara(practic 2 nopti), dar daca esti fara copil iti ajunge timpul sa vezi obiectivele turistice mai ales ca metroul te duce oriunde intr-un timp foarte scurt.
Fiind de 4 stele am platit pentru 2 nopti cu mic dejun inclus 232 de Euro.
Si noi vrem sa mergem la Londra, de fapt am vrut acum sa mergem la Londra dar erau zborurile foarte prost plasate; plecai dupa amiaza si te intorceai dimineata; deci iti ramaneau din 3 zile, practic doar o zi de vizitat; si, da foarte scump; la anul poate o sa reusim totusi ca deja ne-am facut planurile
Vrem sa plecam la mare cu Matei in Muntenegru si in doi la Londra
Oricum si Barcelona merita vizitata.
Maraki, deci si tu esti adepta avionului!
Pe bune, muzeul sexului e bestial, dar nu am facut poze
Sa vezi ce "jucarii" din lemn foloseau doamnele....mori de ras nu gluma; ma si gandeam cu Victor ca daca jucaria nu era raschetata bine si ramaneau aschii; si aveau niste pozitii
Urmatoarea excursie, de fapt sejur, este in Bulgaria; plecam pe 23 august, dar si cu Matei si stam 8 zile.

Mergi la inceput

Neatza!
doamne ce vreme naspa, cand naiba vine caldura?
Noi plecam doar dumnica spre mare...adica ne oprim o noapte in Bran si luni dim. plecam spre Eforie.

Iuliana nu ati platit mult, oricum arata bine hotelul. Pt. Londra noi ne-am programat vreo 5 zile, intr-un weekend nu ai ce vedea. sa vedem cand si pe unde plecam si noi ca avem nevoie iar de cateva zile singurei.
Maraki asteptam poze si impresii, poate totusi va tine vremea cu voi, sa se joace copiii afara, nu in cladire.

Referitor la muzeul sexului am vazut si noi ceva asemanator pe bulevardul cu Moulin Rouge. acolo numai dintr-astea sunt...bnaruri cu dansatoare in vitrina, streaptess....erau tare ciudate toate 'uneltele' sa zicem....tare de tot era un scaun care avea o limba....si care se tot invartea...va dati seama la ce servea...am murit de ras cand l-am vazut...era antic si de demult.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Da, adevarul e ca 3 zile in Londra nu prea sunt suficiente, dar pentru 5 zile trebuie sa ai buget nu gluma.
Nici in Bucuresti nu e vremea cine stie ce; si eu as vrea caldura....
Un weekend in doi, fara copil, face al naibii de bine

Mergi la inceput