Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 in vacanta(7)
Raspunsuri - Pagina 20
toanca spune:
Da Ana, a fost pretul normal al unui drum dus-intors Bucuresti Paris cu o cursa de linie ...; noi am fost cu Taromul; si da, ai dreptate: fiecare isi face bugetul in functie de ce crede ca i se potriveste.
Spre exemplu la hotelul Santa Fe preturile erau multtttt mai mici.
Inteleg ca mergi destul de des pe acolo, nu?
Silvi, da si noi facem la fel: biletele de avion luate in ianuarie le-am platit in ianuarie, hotelul si biletele de intrare le-am platit la fata locului.
Plimbare placuta!
Chiar asa Maraki, pe unde esti?
andiaroro spune:
Nu merg, absolut deloce prima data cand povestesc pe forum ca ma duc la Disney-glumesc
am terminat ce aveam de printat-ma duc la bagaje acum
toanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Nu merg, absolut deloce prima data cand povestesc pe forum ca ma duc la Disney-glumesc am terminat ce aveam de printat-ma duc la bagaje acum ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Hai mai ca stiam ca ai mai fost.............
teolinda spune:
Silvi tu iarasi ne ucizi cu retetele tale?
Eu i-am tot cumparat ca nebuna lui Nicolas acum un an si acum 2 ani.. haine mai mari.. si-am si-acum. N-a fost rau ca ne-au prins bine acum pe criza. Eu chiar am (aveam) obiceiul sa iau de la reduceri in avans... si de rezerva. Cand e ziua cuiva Robert intreaba... n-ai si tu ceva pe-acolo? Ete... ciuciu mai am...de un an tot "de-acolo" am rezolvat cadourile dar s-a dus stocu'.
Cat despre ceasuri... ce sa zic... al meu sot e fun ceasuri si de dama si barbatesti... eu am deja vreo 4 si nici ca-mi mai trebuie. El are... vreo 5-6... habar n-am le tot poarta prin rotatie...Parca-l vad in vara asta prin "duty shop" ca iarasi isi cauta ceva.
ANA ... distractie placuta in week-end. Cand ne hotaram sa mergem la Disney sper sa nu uit sa ma consult cu tine... poate ma cuplez cu GIO.
IULIANA- recunosc concediile de vara le-am platit tot timpul in avans... am prins si early booking-ul ... undeva prin martie-aprilie platim. Doar anul trecut nu ne-am mobilizat la timp si ne-am tot sucit din cauza celor cu care am mers... si-am platit o gramada de bani ... cat anul acesta insa dif e ca anul trecut am fost 2 adulti si 2 copii pana in 4 ani iar acum suntem 3 adulti si 2 copii... basca spatiul de cazare dublu...
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Bee spune:
Buna fetele.
Multumim de urari. Mi-au picat tare bine (ca pe piticul meu putina lume il stie cand e nascut, sa-l felicite). Serbat restrans, acasa, tortulet (tortoi mai degraba, un fel de diplomat gresit estimat, atat de mare ca azi ma pregatesc sa evacuez din frigider jumate de tava nemancata).
Cu plecarile, vad ca fiecare cu sistemul propriu. La noi e haos organizat. Calculez ce calcule, le fac gramada si le impart din nou, apoi mai renunt la ele. SI la mare am fost pt 9 zile cu o sacosa ei, o sacosa noi si altele diverse cu maruntisuri si mancare. Da, am luat si mancare de acasa. Am dus cu noi Tedi cu pai sa le dam zilnic la cei mici. Si uscatele: biscuiti, pufuleti, cereale. Hainele groase au fost putine, mai ales la cat de frig a fost 2-3 zile si la cum le-a murdarit (Razvi). Restul au fost cam la fix. Cred ca am spalat si limpezit cateva lucruri, n-am avut ce sa fac. Concediul l-am planificat de marti pe joi. Tavi era bolnavior si Radu nu credea ca vom pleca. Am plecat cu copiii val vartej la o destinatie ochita pe net, fara sa vorbim inainte. Puteam sa nu gasim locuri, desi in iunie e mai liber. Si am avut o vacanta minunata, desi cam spartana cand fu vorba de cheltuieli. Pe ai mei ii programam zilnic cu cate ceva: azi carticele de joc, maine inghetata, poimaine carti, apoi trenulet. Nu mai multe rasfaturi intr-o singura zi. La noi singurul rasfat era berea de la pranz. 2 halbe de bere negra in vreme ce incercam sa hranim copiii. Ce-i fain e ca noi suntem amandoi ok cu genul asta de vacanta, low cost. Nu de alta, dar avem multi prieteni care nu pleaca in vacanta daca nu au suficienti bani sa cheltuie.
Uff, ma lungesc si e capitolul pe sfarsite.
silvi_2005 spune:
Bee eu cred ca noi am facut toate vacantele posibile de-a lungul anilor de la mers la mare in Ro cu bilete impartite cu prietenii la mers la cabane fara curent :) si lista poate continua. Acum de cand cu Alain avem mai multe pretentii si facem eforturi mai mari pentru ele, la meu sot la ce job stresanta re e in strare sa dea sa mai mult doar sa se simta bine macar zilele alea de concediu. Cu dimplomatul sa stii ca si eu am patit-o cu crema in exces ca am mai facut un tortulet din piscoturi sa scap de ea. Super cu aniversarea mai restransa noi numai din astea aveam
Lili noi suntem amandoi fani ceasuri eu am o slabiciune pentru ele ...NU-ti zic ca la toata familia am facut cadou ceasuri adevarul e ca nici nu stiu ce sa la facem cadou asa ca cu un ceas frumos nu dai gres. Cu hainutele eu am patit-o ca ii luam in avans si le piteam si le gaseam prea tarziu acum de ceva vreme nu i-am mai luat in avans ca aici de cand cu criza asta sunt mereu reduceri pe undeva.
Ca vorbeam de asta m-am uitat la Kiabi si am vazut ca are trecuta si Romania pe site ca tara de livrare , fetele din Ro stiati asta?
Cu Disney m-am gandit mai vb cu Ana si ne consultam si facem si un plan de Disney loww cost sa vedem minim cu ce suma s-ar merge un we la Paris ca poate va intreseaza si o varianta ieftina.
silvi_2005 spune:
Lili ca am uitat pun reteta la ciorba zilele astea ca este un vis pentru iubitorii de ciorba de burta Macar atat fac si eu bucataresc
toanca spune:
Matei al meu are febra 39 si e rosu in gat
Medicul de familie zice ca e un virus nenorocit .....are rosu in gat (bacterian ) asa ca din seara asta ia antibiotic
E tot ce imi trebuia
Si eu am fost in tot felul de sejururi, dar ca si sotul lui Silvi, de cand cu Matei macar in zilele de concediu sa ma relaxez si eu; in restul anului ajung numai in jur de 6-7 seara acasa
Si eu si Victor avem aceeasi conceptie: muncim in timpul anului asa ca in concediu ne relaxam,
bumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bee Buna fetele. Multumim de urari. Mi-au picat tare bine (ca pe piticul meu putina lume il stie cand e nascut, sa-l felicite). Serbat restrans, acasa, tortulet (tortoi mai degraba, un fel de diplomat gresit estimat, atat de mare ca azi ma pregatesc sa evacuez din frigider jumate de tava nemancata). Cu plecarile, vad ca fiecare cu sistemul propriu. La noi e haos organizat. Calculez ce calcule, le fac gramada si le impart din nou, apoi mai renunt la ele. SI la mare am fost pt 9 zile cu o sacosa ei, o sacosa noi si altele diverse cu maruntisuri si mancare. Da, am luat si mancare de acasa. Am dus cu noi Tedi cu pai sa le dam zilnic la cei mici. Si uscatele: biscuiti, pufuleti, cereale. Hainele groase au fost putine, mai ales la cat de frig a fost 2-3 zile si la cum le-a murdarit (Razvi). Restul au fost cam la fix. Cred ca am spalat si limpezit cateva lucruri, n-am avut ce sa fac. Concediul l-am planificat de marti pe joi. Tavi era bolnavior si Radu nu credea ca vom pleca. Am plecat cu copiii val vartej la o destinatie ochita pe net, fara sa vorbim inainte. Puteam sa nu gasim locuri, desi in iunie e mai liber. Si am avut o vacanta minunata, desi cam spartana cand fu vorba de cheltuieli. Pe ai mei ii programam zilnic cu cate ceva: azi carticele de joc, maine inghetata, poimaine carti, apoi trenulet. Nu mai multe rasfaturi intr-o singura zi. La noi singurul rasfat era berea de la pranz. 2 halbe de bere negra in vreme ce incercam sa hranim copiii. Ce-i fain e ca noi suntem amandoi ok cu genul asta de vacanta, low cost. Nu de alta, dar avem multi prieteni care nu pleaca in vacanta daca nu au suficienti bani sa cheltuie. Uff, ma lungesc si e capitolul pe sfarsite. Ana Teodora (22.12.2005), Razvan Dimitrie (26.10.2007) si Petru Octavian (11.08.2009) |
LA MULTI ANI, TAVI!!! SA FII SANATOS, MICUTULE, SA FII FERICIT SI SANATOS SI CUMINTE!!!
MAMI, MULTA SANATATE SI CAT MAI MULTE BUCURII DE LA COPILASII TAI!!!!
eu in concediu...de azi...mai vb...acum sunt rupta de oboseala.
Giova spune:
si de la mine la ceas de seara!
Noi binisor, edi tot cu tusea asta care nu se mai rupe cum trebuie, asa ca de azi ii dau alt remediu...poate isi revine.
In rest toate bune, a inceput si sa pape, baie in piscina la greu...Marco ma uimeste pe zi ce trece. azi a sarit cap si era necajit ca nu poate sa faca rostogoliri sub apa. I-am zis sa-l astepte pe Clau, ca inima mea nu rezista.
Si edi e incantat cand e cu Clau in apa, ca tot pe sub este...si ii place la nebunie.
La fel suntem si noi cu concediul...vrem sa fie cat mai bine si sa ne relaxam...cu toate ca Marco vrea cu cortul, dar eu nu.
Bine, eu nici in tinerete nu vroiam asa ceva, fitzoasa de mica. daca nu-mi permiteam sa stau intr-un loc decent, nu plecam nicaieri.
Silvia si Lili ai vostri soti se chinuie sa dea jos, al meu sa puna pe el. Merge el la sala, pune masa musculara, dar nu iar strica putina grasime...daca as putea sa o donez eu....
ANA ai dreptate cu disney...fiecare s eintinde atat cat isi permite.
Mergeti toti dupa Alex? cred ca de abia astepti sa vina....
Iuliana sanatate lui Matei, sa scape repede de febra si rosul din gat.
bine ca puteti strange bani, noi daca avem atunci e ok, daca nu...asta e...bine, avem si noi ceva rezerve pt. perioade negre, dar in aia nu vrem sa ne bagam.
Lili super ca ai luat haine pt. toata lumea la reduceri. si bine ca are Nicolas pt. turcalet. era naspa sa fii cumparat acum doar pt. vacanta.
shopping placut sa aveti.
eu in egipt am spalat ceva body-uri...nu am carat ca la noi la mare..si s-au uscat, cu toate ca era umezeala mare.
Silvia foarte bine ai facut ca ti-ai luat tu cadoul in avans, meriti.
COSMI ati mai fosseamana roseola infantum cu ce a avut edi...dar si la pojar e febra mare 3 zile dupa care apar bubitele. nu stiu ce sa zic...daca nici dr. nu stiu ce a avut copilul...eu nici atat.
foarte bine ca a mai ramas din tort...nu l-ati topit pe urma?
cu vacanta...si eu sunt ca si prietenii vostri...mai bine acasa decat sa nu am conditii. zici ca tot in puf am stat...dar asa sunt eu.
bumbi te asteptam pe aici. au fost copiii la mare? cand plecati in Itlaia? cum mai sunteti voi?
ma asteptam la o zi torida azi, dar a fost mult mai placuta decat ieri.
la ora 22 baietii mei erau in piscina...apa super 30 grade. macar edi cu Clau dorm...iar marco...pasare de noapte.
ma bag la cap. nou si pe urma la .
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi