Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 in vacanta(7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

iuliana stiu ca nu aterizeaza acolo, dar din ce zicea Ana e nebunie pe aeroportul mare, mai bine pe dintr-astea mici, mai ales cand zborurile le iei si la un sfert din cat costa un bilet normal.
Lili si noi vrem sa-l ducem pe Marco la anul, dar fara Edi, ar fi criminal pt. toti sa-l caram dupa noi.
asa si edi are o groaza de la marco, hainutele nu se potrivesc in totalitate, dar jucarii, accesorii...in plus am vandut pe okazii o groaza din ele, asa ca i-am luat de pe amazon altele noi, pe care le-am scapat cand era Marco mic. nu are rost sa le mai tin, sa le dau de pomana...caci la fini, nepoti...trebuie sa cumpar noi, nu le pot da pe astea second, ca si cadou. Hainutele le-am tinut pt. verisoare, cand or face copii. le-am depozitat la mama, caci eu nu am loc.
am vazut ca ai pus poze noi, poate reusesc diseara sa le vad pe toate.
Cosmi pai tu ai domnisoara acolo...auzi la ele...machiaj.
nepoata azi a plecat pt. 4 zile intr-o tabara cu englezii. si-a descarcat tel. ascultand muzica si acum nu dam de ea...eu sunt mai impacientata ca si cumnata...o pun sa sune pe la prietene. vai de capul meu cand or creste baietii mari.

Edi azi a avut 3 scaune moi....e la regim, dar nu-l papa...doar tzitzi si ceai de menta vrea. ma omoara copilul asta. a slabit vreo 200 gr, dar zici ca a dat jos mai mult. cred ca s-a si lungit iar, toata lumea zice ca arata mai mare de un anisor.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

COSMI - pai stiu ca la voi s-au taiat dar tocmai imi povestea nasa lui Cosmin care are niste prietene care lucreaza ba pe la Imprimeria Nat, ba pe la Ind. Sarii si una nu mai stiu pe unde... (au salarii mari si functii pe masura, probabil) si cica in fapt nu li se taie nimic lor... Si-atunci pt cine sunt masurile de austeritate? Tot pt cei pe care i-au fraierit (scuze de expresie)si pana acum...profesori, doctori...

Sa le faci poze domnisoarelor machiate

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Gio eu am facut mai multe colete cu hainute pt mai multi copilasi... din ce-i raman mici lui Cosmin. De unele nu ma indur sa le dau... dar ce naiba sa fac cu ele ca-i plina casa. La ei chiar se potrivesc toate ca-s nascuti iarna amandoi. E-adevarat ca din hainele ramase de la Nicolas pt 3-6 luni... n-am mai apucat sa-i dau lui Cosmin pt ca deja venise vara iar ele erau de iarna. In plus cu ce-l imbracam de vara la 9 luni pe Nicolas il imbrac pe Cosmin la 6 luni.... Deja are 71cm si ii dau hainute de 74cm care cica erau de 1 an...i le luasem lui Nicolas pt cand am mers la turci toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

poze?????pai s au facut ca toate alea.....nu se mai pot demachia acu,au murdarit 2 prosoapedeja si degeaba ....de galagia lor s a trezit si papan care s a culcat pe coltarul de la bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, asa este, e nebunie pe aeroportul mare, dar are avantajul ca e aproape; pe cand cele mici sunt foarte departe.
Pai il duci pe Marco dar cand o sa creasca Edi o sa trebuiasca sa-l duci si pe el
Io nu stiu cum e cu bugetarii (daca li s-au taiat sau nu salariile) ca nu am bugetari in familie.
Cosmi, deci domnisoarele se magheaza; cat de curand o sa inceapa sa atenteze la fardurile tale
Giova, e posibil sa fie si de la caldura sau de la dinti chinurile lui Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Octavian, Sa cresti mare, sa fi sanatos!! La Multi Ani. Bee, sa va traiasca baiatul, toti 3 sa va aduca numai bucurii. Cred ca la voi casa e plina de veselie continuu.
Ioana, bine ca ati ajuns cu bine in Alba. Si nepotul inca e pe regim, dar si-a revenit rapid, luni a si venit acasa. Acum ai vazut cum e la noi, poti merge linistita in alte parti. Distractie placuta in Alba.
Cosmi, nu stiu ce-i cu tine dar in ultimul timp ai cam avut parte de emotii. Bine ca acel copilas e bine, si eu is praf cand vad de-astea. La hotel la mare am avut parte sa vad 2 incidente neplacute, unul s-a sfarsit tragic, sincer 2 zile n-am fost buna de nimic. Si eu, daca dispare Tudor 5 sec din raza mea vizuala sunt gata.
Silvia, e musai sa fac si eu pulpe in ceaun, nu stiu de unde ai atata energie sa faci asemenea lucruri. F. simpatic Alain cum s-a pedepsit el singur ptr. faza cu cardul.
Iuliana, a fost mult intr-adevar excursia la Disney, dar atata timp cat va puteti permite asta era chiar pacat sa nu mergeti. Sunt sigura ca Matei a fost fascinat. Si pozele din Barcelona sunt ff. frumoase.
Liliana, chiar asa e, au crescut copilasii nostri, si aici pe strada e o trupa cam de aceeasi varsta si clar nu mai tb. sa stam asa pe capul lor. Acum ne intalnim mamicile mai mult la o poveste decat la supravegheat copii.
Maraki, unde e?
Ioana, am vazut-o si eu pe Sonia, care e o dulceata, iar Razvan e un smecheras topit dupa mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Ana, sanatate, sa scapi o data de raceli. Deci ai avut o "super" petrecere, in pijamale...
Eu toata sapt. am fost prin oras, iau ore de condus, am zis acum ori niciodata, se pare ca functioneaza, mi-am mai invins frica si parca incep sa ma descurc.
Am fost si cu Tudor sa-i fac niste analize, a fost un super curajos, n-a varsat o lacrima, f. mandru l-a sunat pe varu-sau sa-i spuna.
Apoi am fost cu el la ortoped, am observat de vreo 3 luni ca merge cu varfurile picioarelor inspre interior. Bine ca m-am dus, tb. sa-i fac radiografie de bazin, a zis dr. ca pb. a avut o crestera brusca in greutate, insuf. vit. D+calciu si de aici pb. Sa-l tinem mult la soare, sa-i dam papucii invers, dupa radiografie mai vedem ce e de facut.
De luni merg la serviciu, cand am auzit ce salariu am mi s-a facut rau, cum nici la firma unde lucreaza sotul meu nu merge grozav tb. nu stiu zau cum va fi. Pana acum ne bazam pe el..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu ma tot invart prin casa desi ar trebui sa ies la ceva cumparaturi de mancare dar am o lene in mine .
Iuliana mult ati cheltuit la Disney, sunt scumpe toate la Paris noi am fost in 2 minivacante acolo si am vazut cu sar efectiv banii din portmoneu .Oricum hotel + intrari v-au iesit super mult, aici am mai vazut oferte de hotel care iti intrarea gratis, noi cand am vrut sa mergem gasisem asa ceva. Cred ca in octombrie o sa mergem daca prindem vreme buna.
Giova deci si voi aveti in plan pentru la anul, cum zici tu si eu sunt fan aeroporturi mici, CDG a fost cosmarul vietii mele si o singura data am aterizat acolo, am avut ghinion sa ne trezim cu o valiza rupta eram fara masina pe atunci si am inchiriat de la ei o masina 325 euro pe o zi nu va zic iesit din Paris pe aglomeratie fara GPS ....nici la dusmani nu le doresc. Daca mergi cu wizzair de ex ai bus pana in centru cu 14 euro de persoana si de acolo ai metro si ROR pt Dysney. Oricum ai lua se aduna cheltuieli cat casa Noi am luat si acum destul de scumpe bilete de avion chiar si la wizzair am gasit cu 100 de euro de persoana intorsul, la mers ceva mai putin dar la cat mai costa drumul pana acolo si parcatul masinii in aeroport trecem de 750-800 de euro acum in septembrie si e deja al treilea drum de Romania anul asta .
Ana chiar ma intrebam cum esti, nu te-am mai sunat ca te-am gasit atunci la tel fara voce si ma gandeam ca suni tu cand esti ok pe mess nu am mai intrat ca nu reusesc cu Alain acasa sa fac mare lucru. Socrul meu a avut a doua operatie si e ok, in spital inca o sa vedem in septembrie cum il gasim.
Miha aiurea faza la bugetari am ramas si eu socata ce salarii au colegele mele de la Consiliul acum, cand am plecat eu acum 4,5 ani aveam 15-17 milioane si lor le mai crescuse binisor intre timp acum au iar intre 7-10 milioane cu scaderile astea ca le-au taiat toate sporurile si asta a fost mai aiurea decat cei 25% Si stai ca se fac si reduceri la multe institutii e aiurea tare, bine ca aveti inca serviciu nu te stresa cu restul ca aveti casuta si e ok sanatosi sa fiti eu tot asa zic sa fie pace in lume in rest nu ma stresez ca in cel mai rau caz fac agricultura bio la tara la casa de vacanta Cu laudele mele nu mai incepe ca ma apuca rusinea eu stau toata ziu acasa as putea sa fac si castele de ciocolata dar asa prost ma organizez cateodata ca sunt in urma cu toate de parca eu nu as avea timp...
Lili si eu cu hainele de copii sunt de groaza o parte am dat pe aici altele sunt prea frumoase sa le dau parca si le-am pastrat in cutii pt nepotul pe care l-oi avea vreodata si desi nu ar trebui sa mai cumpar cumpar in draci haine de copil si acum mie nu imi iua nici pe sfert cat lui Alain , parca mai drag imi e sa il vad pe el imbracat dragut si cum vad ceva nu rezist.
Miha ca am uitata la ce ortoped ai fost ?
Ma duc ca m-am intins cat o placinta orice sa nu fac treaba eu mi-am primit azi cadoul in avans pt ziua mea, mi-am comandat un ceas mortal si l-am primit si de la Yves Rocher ceva produse si mi-au dat ei un parfum tot de ziua mea acum o sa plictisesc fara cadou la aniversare vorba vine ca nu serbez de ani de zile.

Mergi la inceput

Nah , ca eu tocmai am tras o tura prin hainutele lui Cosmin... am schimbat seria de body-uri ca parca celelalte au ramas cam mici... Asa ca l-am bagat direct la d-alea de 1 an-74cm si el abia are 6 luni... da'-i vin tare bine.

Nicolas mai are niste oboseli de haine... pe care le poarta pe-acasa.. de bune sunt doar cateva. Acum trebuie sa bag un ochi si-n garderoba lui ca maine-poimaine plecam in concediu si chiar am nevoie de schimburi acolo. Noroc ca a mai crescut si nu mai are nevoie chiar de 3-4 randuri de haine in fiecare zi. Si-asa mi-e groaza de cate bagaje vom avea... cred ca GIO stie cel mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonsoir doamnelor ce faceti?
Lili si eu sunt cu facutul bagajelor din timp sa nu iti zic ce tipicara sunt calculez tinutele pe zile mai ales la Alain cate randuri ii trebuie ca nu spal niciodata haine in hoteluri si prefer sa iau mai multe.

Mergi la inceput