Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 in vacanta(7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, nasol daca lui Edi nu ii prieste
Iar asta cu spaga nu cred ca o treaca nici peste 1000 de ani.
Eu nu am mai fost pe litoralul romanesc din anul 2000 si nici nu cred ca voi ajunge in urmatorii 10-20 de ani!
Nu am motive pentru care sa merg pe litoralul romanesc.
Era un articol azi in ziar in care se descria cu lux de amanunte mizeria de pe la noi si concluziona reporterul ca noi nu mai avem de multi ani litoral, ci ca suntem doar o tara cu deschidere la mare; din pacate are dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna si de la noi!
Cosmina, nasoala faza cu traumatismul ala! Da e fortos Papan nu gluma!
Iuliana, cum mai stati cu bazinele?
Silvia, am intrat ieri la tine pe site, esti o inspiratie! Ce mai faceti voi, totul e ok?
Anaaaa, povesteste-ne de Alex, cum e in Ro, ii place sau ii e dor de voi?
Maraki, pe unde ai disparut?
Irina, ce bine ca ai mai dat si tu un semn! Deci sunteti plimbareti si iesiti zilnic la distractie!!? Fi-miu inca jeleste dupa parcul ala de la Tabacarie, tare bine s-a mai distrat!
Giova, saracul Edi, de la ce i s-a tras, ti-ai dat seama? Sanatate multa puiului

In alta ordine de idei ne topim si noi de caldura! Mai mila imi e de piticuta ca e fleasca de transpiratie la cap (mai ales dupa ce mananca) si mai ales ca nu prea mananca. Norocul meu ca noaptea baga cat ii dau, la noapte incerc sa-i dau 200 ml ca oricum ziua papa cat un bb de 1 luna. Eu nu stiu unde or intra in anumiti copii cantitatile scrise pe cutia de l.p. dar mie mi se pare SF sa bea 200 ml/masa si cate 5 mese/zi. Cand bea cate 125-130 sunt happy, in rest 100 ml ziua si la masa de noapte 160-170. Dar de crescut eu zic ca a crescut, maine sper sa ajung undeva sa o cantaresc si sa vad ce si cum!
Razvan e un scumpic, scoate zilnic la perle de ne prapadim de ras. Azi dimineata cand m-am dus sa-i dau lapticul (da, da, stiu, rusine mie, inca bea lapte cu sticla cu cioc...dar decat deloc!!!) a deschis ochii si eu ii zic "servus!" la care el "servus...bere de la munte!". E mortal. A crescut destul de mult si stam dezastru la capitolul haine iar pana in sptembrie nici nu ma gandesc sa cumpar haine pt gradi, treninguri in speta (anul trecut i-am luat la inceputul lui august, am prins reduceri, si in octombrie totul ii era super scurt)....iar la noi ce e de calitate e super scump, ce e ieftin e de unica folosinta!
Sonia e o dulceata, imi vine sa o mananc toata, mor de dragul ei cand e bine dispusa dupa masa de dimineata (pe la 5.30-6.00) si are chef de povesti iar daca o "cert" sa se culce la loc rade de se sparge. Am constatat ca nu e deloc fotogenica, in poze are o fata de plangacioasa iar in realitate e frumusica foc(deh, puiul ciorii) si are parutul ondulat si sper sa i se faca ochii verzi ca ai bunicii mele ca tot seamana izbitor cu dansa! Ma omoara cu ridicatul, nu vrea decat in fund si eu disper ca e muuuult prea devreme, nu sta deloc in scoica, se crizeaza de numa pt ca vrea sa o intorc pe burta si nu stiu cum sa gestionez situatia. Duminica dimineata mergem la Praid pt 5 zile si deja ma ia cu palpitati cand ma gandesc la un drum de aproape 150 km cu mandra urland in scoica....
Merg sa pun haine la spalat si sa mai fac liste si listute (Cristi a disperat cand a vazut cate vreau sa iau cu noi, a zis ca nu luam si un vecin-doi daca tot m-am apucat de mutat casa)?!
O zi faina tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour doamnelor.Ma bucur ca v-am dat o idee su supa aceea, e f buna sa o testati. Merge facuta cu orice carne ca o supa normala, eu nu las carnea in supe de obicei, fac o salata sau altceva cu ea.
Ioana super ca va plimbariti putin si noi mergeam cu casa dupa noi cand era Alain mic Noi suntem bine, in septembrie o sa mergem inca o tura in Romania, in rest situatia e cam tot asa asteptam sa vedem ce se va intampla tare frumos vb de spiridusii tai
Dmeli mai dai si tu un semn trebuei sa te ademenesc cu mancare buna mai des.Cu vremea asta cred ca sunteti mai mult la apa si f bine faceti.
Cosmina sper sa fie ok cu tratament, nu am inteles nici eu exact cum s-a intamplat asta.
Giova sper sa fiti bine, si sa scape Edy cat mai repde. Parca te si aud cu litoralul romanesc eu stiu de anul trecut ce e pe acolo.
Maraki chiar asa pe unde esti?
Mai fetelor eu sunt asa o tuta de mare cum nu s-a vazut la unele faze, a fost ziua mamei mele ieri si m-am gandit de cateva zile asta i-am si comandat un ceas sa ii ducem cadou. Cum sunt tot plecati pe la tara la curte ii gasesc tarziu de tot la tel si ieri am sunat-o si cum nu i-am gasit m-am luat cu altele iesit la cumparaturi, facut curat si mancare seara tarziu. Imi dau ei bip pe 10 aseara ii sun vb de una alta si tata imi zice ca ei s-au chefuit ca a fost sarbatoare. Eu " ce sarbatoare?" si imi zice ca e 4 aug atunci mi-a picat faza ca e ziua lui mama. Asa prost m-am simtit desi mama radea ca e ok imi venea sa tubez cum am putut uita nu va zic ca am dupa aceea singura. Cred ca mi se erodeaza creierul de la statul asta acasa

Mergi la inceput

Deci, pot sa las carnea in supa? M-am linistit ca spre exemplu Matei e mare mancator de carne (seamana cu tasu') si daca ciorbita/supita nu are carnita nu o mananca
E...lasa Silvi ca se mai poate intampla; La Multi Ani mamei tale!
Ioana, stai linistita ca si noi la fel plecam cu toata casa dupa noi; asta a fost unul dintre motivele pentru care atunci cand ne-am luat masina ne-am luat "caravane"
Ce de sarbatorite avem in luna august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare...eu pe aici,copiii fac nanii

Silvi pai m am jucat cu papan si dintr o data m a starns de gat fara ca eu sa pot riposta si uite asa ce am patit
...a spus dr pt ca m a luat prin surprindere si fiind relaxata cartilajul a fost traumatizat....plus ca am si o pacatoasa de faringita ca de cine a baut apa rece din fantana....asa ca am si o raguseala
Toanca, Bianca mea e un copil care nu cere nik niciodata,ra se intampla sa si doreasca ceva si sa ceara si asta numai nouaasa e ea...cand era mica mai prime a banuti de la cate cineva si zicea....,,nu multumsec ca avem si noi bani...asa ca acu e mare lucru ca a zis ca vrea un lucru anume
Giovaoff saracutul Edi...asadar nu i chiar f bine acolo...mai ales ca Dunarea e cat de cat ...iti dai seama in alta parte???
Tioana ma bucur as aud ca sunteti ok...sa va distrati la Praid

ma duc sa calc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

"Duamnelor" va multumesc pt urari!

Din ce am prins din zbor.. unele deja v-ati "destrabalat" in conced.. altele sunteti pe "valuri"... altele sunteti cu bagajele la usa... altele in asteptarea trecerii zilelor pana la concediu.
Da' o cred ca-s ultima.. abia pe 3 sept. plecam. Abia astept.. si ... nu astept.. pt ca vine toamna ce-a ploiasa si incepem iar gradi.. desi Nicolas inca din primavara imi spune ca abia astepta sa vina toamna ca mearga la gradinita. Numa io-s paranoia.

In rest suntem bine... ne racorim la piscina... in casa la aer conditionat... Nicolas a invatat sa inoate singur in piscina nici nu-mi vine sa cred cat de curajos s-a facut deodata. L-am dus si la bazin de cateva ori ... deci teama de adanc si-a invins-o insa de dat jos colacul si l-a dat in piscina de-acasa. Acum nu prea-l mai duc la bazin pt ca este apa f rece si el mai face cate putin rosu in gat... si este ragusit.

Ioana - ce spui tu acolo de 200ml ? Pai ma faci sa o iau razna ca al meu bebe papa abia acum la 6 luni 7 masuri de lapte seara iar dimineata 6masuri.In rest e pe diversificare. La 4 luni abia manca 4 masuri ... la fiecare masa iar pana acum 2 sapt. nu manca mai mult de 5 masuri (150ml) la o masa... respectiv 3 mese si inca 2 completari dupa diversificare cu cate 3 masuri/completare.Daca te iei dupa cutia de lapte... .
Spor la facut bagaje.

Cosmi- sanatate!

Iuliana, Irina, Silvia

Toate bune!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cosmina super aiurea faza povestesti tu acolo, bine ca nu s-a intamplat ceva mai grav ca e foarte sensibila zona aceea, sa iti face tratamentul cum trebuie si sa iti treaca repede. Daca et mai doare mai consulta parerea unui medic sa fii sigura ca e ok Alain cu tat-su se mai joaca asa cu smucite si imbrancite si sucit de cap ( el lui tat-su) ca ma si enerveaza dar cica e " chestie de baieti" si are o forta piticul....cu mine nu actioneaza asa
Teolinda ne bucuram ca sunteti bine si petreceti o vara frumoasa,o sa intru sa vad daca ati mai pus poze.
Eu ieri am fost plecata cu piticul in oras cu treaba, l-am inscris la cantina is haltgarderie, am mers pana a casa de asigurari sa scoatem cardul de asigurat european...chestii administrative. Mi-a facut o figura Alain ca am ras cu lacrimi dupa ce a trecut faza ...de Bula...Eram in statie in centru si asteptam busul si tinea el cardul/pasul de bus care e ca o cartela invelita in ceva plastic. La sosirea busului nu stiu ce miscare face cu mana ca ii sare cardul sub bus pe la jumatea busului. A si impietrit piticul nu stiu ce s-a speriat asa. Am stat sa plece busul sa ne recuperam cartela am mai asteptat 10 minute dupa altul ca e orar de vara si am mers in treaba noastra. Nu l-am certat ca am vazut ca fost din greseala faza dar el zicea : " sa nu mai imi cumperi mama kinder ca nu-s cuminte " am crezut ca mor de ras ce Bula suntem amandoi

Mergi la inceput

Teolinda, si noi ne bucuram ca ai mai dat un semn de viata, desi vrem mai multe detalii despre pitici, ce mai zic, ce mai fac.....
E bine ca a invatat Mario sa inoate; si Matei "promite" dar inca nu vrea sa dea colacul jos nici in ruptul capului...
Silvi, super tare; mi-l si imaginez pe saracul Alain cand ti-a spus sa nu-i mai cumperi Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici....eu azi mai bine ...maine sper sa fiu fresh
ca asa m am saturat de pastile ,creme si alte alea....

Silvi da asa ma jucam si eu cu papansi o trag de catev a zile,mai rau e ca am si o faringita pacatoasa iar caldura asta infernala m a dat peste cap rau....mare smecher Alain....
Toanca munca multa???
Teolinda ce bine o fi la piscina...ma bucur ca sunteti ok
MARAKIIII unde esti???

cat despre Bula:ieri sa trec strada cu Stefan ,aveam ceva cumparaturi ...el langa mine si i s a parut ca o masina n ar vrea sa opreasca.....incepe copilul sa tipe pe trecerea de pietoni si se repede sa ma ia de mana,nu nimereste dar ma lasa cu una bucata de poponet pe afra......rade a ala cu masinaeu las bagajele ridic pantaloni iau copilul de mana ....titaiau aia intr o fericire

acu doarme Stefan ...s a culcat cu grija ac tb sa mergem sa ateptam bunicii care vin de pe la matusi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cosmi1975

salutare gagici....eu azi mai bine ...maine sper sa fiu fresh
ca asa m am saturat de pastile ,creme si alte alea....

Silvi da asa ma jucam si eu cu papansi o trag de catev a zile,mai rau e ca am si o faringita pacatoasa iar caldura asta infernala m a dat peste cap rau....mare smecher Alain....
Toanca munca multa???
Teolinda ce bine o fi la piscina...ma bucur ca sunteti ok
MARAKIIII unde esti???

cat despre Bula:ieri sa trec strada cu Stefan ,aveam ceva cumparaturi ...el langa mine si i s a parut ca o masina n ar vrea sa opreasca.....incepe copilul sa tipe pe trecerea de pietoni si se repede sa ma ia de mana,nu nimereste dar ma lasa cu una bucata de poponet pe afra......rade a ala cu masinaeu las bagajele ridic pantaloni iau copilul de mana ....titaiau aia intr o fericire
acu doarme Stefan ...s a culcat cu grija ac tb sa mergem sa ateptam bunicii care vin de pe la matusi

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
http://community.webshots.com/user/cosmi1975

FOARTE TARE!!!!

Mergi la inceput