Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

claudia citeste ce am scris mai sus..si eu simt tot felul de intepaturi si mi-am sunat iar dr, care mi-a zis ca daca nu am contractii nu trebuie sa ma panichez. poate fi din cauza ligamentelor, a lui bebe care apasa pe acolo.... multi pupici..cel mai bine suni dr

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

misticgirl, si eu am uneori dureri in zona ovarului drept; bine, nu-mi iradiaza pana la genunchi, dar, de ex, intr-o zi, asa de tare ma durea, de nu m-am incumetat sa merg la serviciu in ziua aia. Am fost la eco si totul este ok. Dr a spus ca durerile sunt de la cum se misca/pozitioneaza bebe, plus de la ligamenetele care se intind.
Oricum, pe mine, de vreo 2 saptamani, bebe nici nu ma mai lasa sa dorm pe dreapta: cum stau pe dreapta, simt ca m-am asezat pe ceva .

Nu mai stiu cum se numeste fata care are palcenta anterioara si care se plangea ca inca nu a simtit miscarile fatului. Si eu le-am simtit abia acum doua nopti pt prima data, la 20 sapt si 5 zile.

Vad ca discutati despre carucioare. Noi o sa ii cumparam Inglesina, cu landou, carucior si scaun auto.

20+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
FIV1 reusit, Wunschbaby Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Joy!

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Celesta, sa folositi cauciorul snatosi. Si mie imi place Buggster, insa pt mine are manerele prea joase (bine, am 1,9 m )

ukume, bine ai revenit

Victoria, mami de Anna Sofia, 21+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Multumesc
Mie tocmai de asta mi se potriveste atat de bine, ca eu am 1,60 m

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

celesta felicitari pentru carutul achizitionat!

ukume bine ai venit din UK! super ca ai facut cumparaturile de acolo! sa le folosesti fericita!
distractie placuta la ai tai si relaxare!

ratusca multumim pentru informatiile despre dureri, chiar utile!

Joy mjultumim pentru tratatie!
si pentru sfaturile legate de carucioare
si felicitari pentru semnatura! sa ai parte de urmatoarele saptamani usoare!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

La multi ani Joy! Petrecre frumoasa de ziua ta .
legat de nasterea in apa:
cand citesc experientele placute si reusite... nici nu stiu de ce as mai sta pe ganduri.
Dar trebuie sa fiu constienta ca se poate sa ajung sa nu nasc asa. Teoretic momentul nasterii e la 40 sapt., practic oricand dupa 36-37 sapt., ceea ce inseamna ori sa merg acolo cu 1 luna inainte de data calculata, ori sa sper ca ajung totusi inainte de inceperea travaliului. Si bineinteles, Doamne fereste sa nu fie nevoie in final de cezariana.
Oricum e o optiune de luat in calcul. Oamenii de acolo chiar se implica in ceea ce fac si par sa fie foarte apropiati gravidei.
Elfica, am inteles eu bine ca au doar o cada? Ce se intampla daca sunt doua gravide in travaliu in acelasi timp?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Dureri si intepaturi am si eu uneori, dar daca nu sunt contractii nu-mi fac griji mari. Iau un no-spa si stau intinsa pana trec.
Chiar i-am descris dr. o durere in partea dreapta (asemanatoare cu cea de ovare) ca fiind similara celei pe care o simteam cand am avut apendicul inflamat si am fost operata de apendicita (ma durea si intepa zona aceea daca stateam pe partea dreapta, daca ridicam piciorul drept sau in mers cand calcam pe piciorul drept).
Si acum mai simt uneori acest lucru. Dr. mi-a zis ca nu sunt contractii, dar trebuie sa nu fac efort, sa stau intinsa pana cand imi trece.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

rala parca zicea ca are un stokke de la nepotul ei...daca ne citesti rala spune-ne si noua cat de comod e..daca a avut si carrycot..eu incep sa inclin spre stokke acum dar vreau sa stiu dinainte mai ales de la cineva care a avut
deocamdata am ramas la stokke,graco si quinny toate cam acelasi model..si cu carrycot si scaun de masina..eu nu am de gand sa-mi tin copilul in scaunul de la masina...am vazut un bb cum dormea aiurea asa..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

joy eu vad ca stokke are suport pt picioare..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Allexxia, multumesc
Alexa, eu am avut dubii cu Stokke din cauza inaltimii, cand ajungi sa-l pui in buggy trebuie mereu sa-l iei in brate si sa-l dai jos tot in brate pt ca singur nu poate... dar unii copii vor incerca totusi, spre disperarea noastra... Al doilea inconvenient e pretul... mi se pare enorm

24+

Mergi la inceput