Secretii in gat

Secretii in gat | Autor: kid

Link direct la acest mesaj

Are juniorul si se inneaca cand incearca sa-si sufle nasul(dupa o repriza de plans). Nu are febra, rosu in gat.
Am fost cu el la dr si mi-a spus ca e posibil sa fie de la polipi, insa la control la orl mi s-a spus ca nu are.(control insemnand ca s-a uitat la el si i-a pus o tablita sub nas)
Ar trebui sa mai cer o parere? Sau e normal?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Nu stie nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Du-l la inca un medic.
Pt secretii in gat, este bun siropul Mucosin cu miere.
Sanatate copilasului.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2008 spune:

incearca si Sinupret, e un secretolitic. La noi merge f bine, e de baza in orice raceala pe langa curatatul nasului cu sare de mare. Chiar daca pare greu de crezut, stiu de la un medic ORL, la care se duce sotul meu sa se trateze de amgdalita recurenta, ca asta e de baza, curatatul nasului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Da, asa este. Nasul trebuie curatat bine si, astfel, nu se mai formeaza secretii in gat. Eu ii dau fetitei mele in nas cu Nazomer ( apa de mare ), de 3-4 ori pe zi, atunci cand e racita.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stcgeo spune:

Alex are 4 ani si n-am scapat de inecatul cu secretii gand plange. Exista 2 variante: fie este debutul unei raceli si s-au adunat secretii in gat care sunt si foarte vascoase si nu ies pe prin nasuc si nici nu le poate inghiti si atunci eu ii dau fluimucil si stodal pentru ca il apuca si tusea puternica noaptea sau nu il paste o raceala ci doar este atat de concentrat pe plans incat uita sa-si inghita saliva, se acumuleaza pe timpul plansului si se ineaca, caz in care mergem la baie il spal pe fata si clatim gurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Multumesc pentru raspunsuri
Azi am fost la medic si am luat inca o trimitere la ORL, poate cauza sunt polipii.
Vom vedea.
Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput