Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara, tuturor,

Fetele si Ciprian, vin cu o mare rugaminte. O prietena mi-a spus astazi despre una dintre prietenele ei, ca a nascut o fetita care maine va trebui operata, din nefericire. Nu pot sa va dau detalii pt ca nici eu nu stiu prea multe, atat ca maine am inteles ca o opereaza pe cea mica, parintii se numesc Daniela si Alexandru, va rog din suflet sa ne rugam si pentru ei si pentru prunc! Sa le ajute Bunul Dumnezeu!

M-am gandit... ca e mare suferinta cand nu ai copii, dar trebuie sa fie cumplit sa ai un copilas care sufera... Dumnezeu sa ajute acestei familii si tuturor celor care au nevoie!

Va multumesc din suflet,
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ana sanatate micutei
e botezata?
sa nu o bage in operatie daca nu e
plssssssssssss
si sa o si impartaseasca daca pot inainte dupa botez
ne vom gandi la ei

sandaaaaaaa
lauraaaaa ce ma bucur ca ai mai dat de vesteeeeeee .... e greu cand trebe intarcati micutii .... se rupe ceva ... eu am suferit mai rau ca antonia .... sa treaca genunchiul cat mai repede

eu deja sunt suparata ca nu am reusit sa am ince bebe in burtica .... va trebui sa merg la munca ... offfffffffff .... si nu as mai fi vrut .... dar cum vrea Dumnezeu ....

doresc cat mai repede sa sparga cineva gheata caci nu au mai aparut doua liniute de f multa vremeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

SPER DIN TOT SUFLETUL SA PUN BRAULETELE SAPTAMANA ACEASTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor si ciprian.....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie26.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetele!
Astazi ne-am hot sa mergem acasa. Suntem pe drum (Calimanesti -Valcea) , e asa frumos.
Voi reveni cu poze.
Livsy ne vom ruga pt prunca mica!
Spun cum a zis si cami ca e bine sa fie botezata.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Fetele, am avut un week-end de cosmar.
am reusit sa fac tromboflebita infectioasa de la branula. mi s-a umflat tot antebratul drept.
mi-am scos branula si ieri a trebuit sa stau fara branula,deci fara ser.dar au inceput contractiile.erau atat de dureroase incat nici in fund nu puteam sta.
mi-am pus o noua branula,dar ma durea si aceea, antebratul mi s eumflase, aveam contractii si vomitam.in rest , ma rugam,ma rugam sa nu nasc, asa cum mi s-a spus in camera de garda.bebelinul meu are doar 1,650 kg si trebuie sa mai stea la caldurica.
asa am dus-o toata noaptea, in niste dureri ca nu stiam exact care parte a corpului meu nu doare.
am pus d edimineata ser pe noua branula,dar a inceput sa doara.
imi e teama ca fara ser,a trebui sa mi se faca cezariana si nu vreau.vreau sa creasca bebelinul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Ziua buna dragii mei,

Multumesc fain de urari, astazi am intrat pe topic si am cetit gandurile bune de la voi. Am avut un week-end de vis, casa noastra mirosea a scutec si a lapte. Alina si Ciprian au doua fetite minunate. De ziua mea am avut 4 copilasi la masa, credeti-ma nu mai stiam pe care sa iau in brate. Doamne ce fain ii sa-ti planga pruncii in casa!!!

nike, laurraa multa sanatate va doresc, Domnu sa umble in calea voastra.

caciantoni, cipicah va multumesc pentru postari.

va pup pe toti, incerc sa intru mai tarziu.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

am mai imbartanit cu un an si ma lasa memoria.... livsy ma rog si eu pentru fetita cea mica, sa-i deie Domnu Bunu sanatate.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

livsy,doamne ajuta, din inima ma rog sa fie bine

nike, macar 3 saptamani 4,rezista,TREBUIE SA FIE BINE; mititica prin cate treci....,dar cand iti vei tine prunca sanatoasa in brate vei uita de toate; Doamne Ajuta

sandaa,acatistul Sf Ioachim si Ana l-am citit inainte de a ramane insarcinata si mi-a fost asa la suflet ca am continuat cu cititul si dupa,iar acum mereu ma rog Lor sa o protejeze pe printesa

pogonici,ma bucur ca esti in continuare o luptatoare

va imbratisez

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna dimineata,

Nike, ma rog pentru tine... Of, prin cate treci!... Doamne ajuta!!!

Ioanact, drum bun! Daa, e frumoasa zona, stiu si eu

Deeva, ce ma bucur ca ne-ai scris! Sper sa fie un semn bun aceasta sarbatoare a ta cu patru copilasi!...

Va imbratisez pe toate cu multa multa dragoste si recunostinta, Laurra, Cami, toata lumea...!

* * *

Despre cea mica, eu pe parinti nu ii cunosc, sunt prietenii unei prietene de-ale mele care mi-a scris ieri, foarte tulburata, ca fetita s-a nascut prematur; functiile sunt bune numai ca fetita nu are anus si astazi va fi operata... am sa incerc sa ii transmit prietenei mele sa le spuna parintilor sa se roage mult si sa o boteze, daca nu este botezata. Sper sa fie bine! Va multumesc cu tot sufletul ca va rugati pentru ei, este de mare ajutor rugaciunea voastra!

va pup cu mult drag,
Ana

Mergi la inceput