sali de aerobic/fitness/masaj/sauna

sali de aerobic/fitness/masaj/sauna | Autor: furni

Link direct la acest mesaj

Citind mesajele voastre am ajuns si la spinosul subiect, cel cu slabitul si am vazut ca multe dintre voi fac sport. Am facut si eu aerobic intr-o perioada (chiar m-am tinut citiva ani) la o sala vis a vis de Palatul telefoanelor (pe Calea Victoriei, daca stiti, dar s-a inchis. Imi puteti spune si mie voi pe unde va duceti ??? (vreau sa ma apuc din nou). Acolo faceam pe baza de abonament 12 sedinte/luna. Va multumesc.

Furni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns furni spune:

"va multumesc" ca v-ati obosit sa-mi raspundeti si mie (mai ales fetelor care au scris ca fac aerobic). Nici nu am postat bine ca m-am si lecuit.
Bye !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanau spune:

quote:
Originally posted by furni

"va multumesc" ca v-ati obosit sa-mi raspundeti si mie (mai ales fetelor care au scris ca fac aerobic). Nici nu am postat bine ca m-am si lecuit.
Bye !

Draga Furni,
Nu te supara ca nu ti-a raspuns nimeni inca, uneori dureaza mai mult de cand postezi un subiect si pana primesti primele raspunsuri.
Eu ma duc la o sala de fitness "Jolly Fun" care este in cartierul Berceni, langa Big. Cand lucram in centru ma duceam la o sala de fotness si aerobic de pe Str. Luterana (vis-a-vis de Hotel Bucuresti), chiar langa Catedrala Catolica.
Sper ca ti-am fost de ajutor.

Mergi la inceput