RUGAMINTE INFO TRANSPLANT HEPATIC LA BEBE DE 5 LUN
Nu stiu unde sa postez subiectul ca sa fie vazut de cat mai multa lume, rog moderatorii sa-l lase o perioada aici.
Baietelul unei fete de la noi de la randunici, are nevoie urgenta de transplant de ficat. Puiul are 5 luni si are infectie congenitala cu CMV. Mamica este in momentul asta internata la Fundeni, de cazul lor se ocupa prof Arion si le-a zis ca aici nu se poate face transplantul la bebe cu greutatea sub 10 kg.
M-a sunat mamica si mi-a zis sa ii caut info despre clinica Regensburg-Munchen, deoarece acolo au ei niste rude care i-ar putea ajuta cu cazare, traducere si ce mai e nevoie.
Mai are nevoie de orice fel de info referitoare la formularul 112, cum il obtine, ce face cu el, ce acte sunt necesare.
Multumesc mult si astept un raspuns de la voi. Orice informatie este pretioasa in acest caz, mai ales ca timpul trece in defavoarea puiului
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Raspunsuri
delphin spune:
Din cate stiu formularul se cere la casa de sanatate cu o "adverinta" de la medic cum ca operatia si tratamentul nu se fac in Ro.
Apoi trebuie vazut cum se intampla cu donatorul...daca e urgent si e donator viu sau se asteapta pe o lista.
de clinici in Germania nu stiu, sti ca se face in Geneva la un spital universitar, si ei au experienta cu asa ceva. Sunt si in fr la Paris.
trebuiesc contactate clinicile, profesorul care ii urmareste trebuie sa aiba si el unele informatii.Altfel trece un contact printr-un dr pt. un pacient de cat pacientul direct.
Doamne'ajuta si mult curaj
delphin spune:
poate niste intrebari adresate lor ar putea da niste solutii sau implicare:
http://blog.salveazavieti.ro/
Mamecitta_C spune:
pentru a obtine formularul E112 (noi l-am obtinut, dar cu foaaarte mare greutate si cu interventii), trebuie sa aiba in primul rand acordul si programarea de la clinica unde va merge, apoi o adeverinta de la "medicul curant" in care sa specifice ca operatia "se poate face in Romania, dar nu in timp util pentru pacient"... Noi ne-am lovit crunt de faza cu "nu se poate face in Romania"... Cica nu e bine formulat asa si ne-a respins dosarul... Eventual, pot sa trimit eu hartia cu ce sa scrie exact sau cred ca se gaseste si pe saitul casei de asigurari...
Sanatate multa micutului, putere si rabdare pt parinti!
ggemanaru spune:
imi pare foarte rau si eu am aflat 5 zile in urma ca una din fetitele mele are un chist la ficat nici eu nu stiu ce sa mai fac
lily spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 Nu stiu unde sa postez subiectul ca sa fie vazut de cat mai multa lume, rog moderatorii sa-l lase o perioada aici. Baietelul unei fete de la noi de la randunici, are nevoie urgenta de transplant de ficat. Puiul are 5 luni si are infectie congenitala cu CMV. Mamica este in momentul asta internata la Fundeni, de cazul lor se ocupa prof Arion si le-a zis ca aici nu se poate face transplantul la bebe cu greutatea sub 10 kg. M-a sunat mamica si mi-a zis sa ii caut info despre clinica Regensburg-Munchen, deoarece acolo au ei niste rude care i-ar putea ajuta cu cazare, traducere si ce mai e nevoie. [/red][/b] |
Sper sa va fie de folos acest articol aparut pe www.click.ro :
<< Aflati cine are dreptul la programul de tratament în strainatate al Ministerului Sanatatii>> , care se poate citi aici
www.click.ro/din_inima_pentru_copii/info_utile/formularului_E112-minister-santate-ue-pacienti-drepturi-strainatate_0_924507585.html" target="_blank">Program de tratament in strainatate