"Abdomen extra-plat (33)"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Xio, am facut ochii cit cepele, ma uit si nu-mi vine sa cred..
Vorba aia, Ce este frumos si lui dumnezeu ii place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

XIO de ce ma invidiezi? ca ma trezesc la 5 sau ca trebuie sa fiu in forma si ca nu pot sa fiu si eu normala fara sa se uite lumea la mine critic:-)))))
eu una asa fac, cand merg la alta sala ma uit la antrenor si nu pot sa fac doar ce zice popa, trebuie sa-mi inspire ceva popa:-)

si va dati seama ca la sala avem doar o dna care face gimnastica medicala mai mare decat mine(vreo 55), in rest eu sunt mama antrenorilor:-))) 23-27 de ani ei, eu la 35 trebuie sa tin pasul cu lumea.

Apropo ma duc sa fac ceva sport ca am stat in fund cam multe ore:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Xio, pai ebay ia bani numai din paypal. Daca n-ai suficiente fonduri in paypal, trage restul din contul de la banca.. Dureaza cam 2-3 zile pana face asta..

Deus, mama, cand ai zis 2 ani m-ai pierdut.. Nu-s capabila de un long run, eu is buna pe termene scurte
Sper sa nu-mi ia atat, mi-am incarcat Ab ripper pe comp.. dar in continuare sunt fff slabita, abia ma misc, alaptez si ma scol si noaptea de 2-3 ori, vitamine n-am prea luat, ce mai pot sa iau sa am energie si sa fie compatibil cu alaptatul? ai vreo idee?

Hannen, ce-ti fac petele de pe picioare, au disparut?

Mergi la inceput

Macrina doi ani daca faci din cand in cand, daca faci de exemplu cum recomanda Tony poti intr-adevar sa ajungi super in forma in cateva luni!
2 ani daca ai mult de dat jos...daca doar tonifici este mult mai simplu

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Macrina,nu,n-au disparut!Trebuie neaparat sa ajung la un medic.
Lasa,nu te descuraja cu cei 2 ani ai lui Deus,de fapt noi ce vrem?Sa slabim si sa punem la loc sau sa slabim frumos si sa ne mentinem??
Eu una stiu ce vreau,tu te-ai hotarit?Sa stii ca si eu eram tot asa ,pe termen scurt,dar nu mai merge din mai multe cauze(Xio si Deus le stiu)

Acum am ajuns in stadiul ca daca nu fac sport o zi,doua,ma simt naspa,umflata ,am impresia ca m-am ingrasat 50 de kile in doua zile.Si imi place tare ca ma simt asa.
Acum am inceput sa vad cu ochi critic si femeile slabe,nu-mi mai plac.Degeaba sunt slabe daca n-au fibra pe ele precum fetele noastre,Lumi,Deus,Baby,allure...hehe,asa da,nu slab si cu toate cele atirnate .
Asa ca let`s fight girl!Asta e prietena mea,zilnic cind intra la sport imi trimite sms "hey girl ,let`s do some sport" si pe parcurs "how`s going?"Abia astept sa ne intilnim saptamana viitoare sa ne etalam siluetele.Iar se lasa cu sedinte foto pina la 2:00 a.m.

Deus,eu nu ma duc la cliente da` tot cu noaptea in cap ma trezesc.Dar tu ai un avantaj,sportul face parte din meseria ta.Noi astelalte mai pe alaturi asa dar lasa ca te prindem noi din urma.Macar pe la 80 de ani si tot iti trimit poze cu abdomenul meu extra plat!Ce zici Macrina?Te bagi cu mine la target-ul asta?

Va pupez,ma duc la si ne citim maine.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mutam mult pt ideea cu incaltarile pt sport

azi l-am scos asa subtil pe al meu la plimbare si am trecut sa vad si o pereche de asics; din pacate nu au f multe modele (la intersport am ajuns noi) dar tot se simte diferenta..cred ca voi achizitiona cat de curand o pereche

aseee...dupa ce am vazut ceva poze cu baby si cu deus , m-am dus intr-un colt pe coji de nuca si ca sa-mi fie viata si mai grea am cautat pe youtube filmulete cu Shaun ...frate parca e soldatul universal toate seriile la un loc

dar asa pt mine , ca ma rod 2 intrebari (asta pana termin cela 32 cap de citit) ... s-a tinut cineva serios de antrenamentele lui , a avut rezultatele promise ? ati comandat de pe net ceva dvd cu el sau ce ati descarcat de pe diverse site-uri ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

hannen bine te-ai gandit:-) decat sa slabesti repede sa arati ok doar imbracata si toate cele sa-ti atarne, mai bine incetut si sigur plus tonifiere

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

hannen bine te-ai gandit:-) decat sa slabesti repede sa arati ok doar imbracata si toate cele sa-ti atarne, mai bine incetut si sigur plus tonifiere

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

mey,uite ce face sportul din mine,nu am somn!Si nici n-am ce ceti p`acilea.
oare sa ma apuc de niste abdomene??

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

mutam mult pt ideea cu incaltarile pt sport

azi l-am scos asa subtil pe al meu la plimbare si am trecut sa vad si o pereche de asics; din pacate nu au f multe modele (la intersport am ajuns noi) dar tot se simte diferenta..cred ca voi achizitiona cat de curand o pereche

aseee...dupa ce am vazut ceva poze cu baby si cu deus , m-am dus intr-un colt pe coji de nuca si ca sa-mi fie viata si mai grea am cautat pe youtube filmulete cu Shaun ...frate parca e soldatul universal toate seriile la un loc

dar asa pt mine , ca ma rod 2 intrebari (asta pana termin cela 32 cap de citit) ... s-a tinut cineva serios de antrenamentele lui , a avut rezultatele promise ? ati comandat de pe net ceva dvd cu el sau ce ati descarcat de pe diverse site-uri ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Lumi este exemplu viu! daca faci constant o sa ai rezultate garantate

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Mda, si la cj e mohorat si plouat. Am fost fara vlaga azi.

Eu am prestat pe la ora 16 6 ture de pista, mai mult n-a mers ca nu mi-e in continuare bine in partea de jos a abdomenului. Probabil de la cistita asta.

Deus, ma catar de 2 ani, de cand mi-am intalnit jumatatea. El catara de 15 ani acum, asa ca am ce invata. Hmmm, degetele mi-au fost traumatizate in primele luni, acum deja s-a facut pielea mai groasa si e ok, se mai fac bataturi, trec si procesul incepe de la capat. Primele luni a fost ingroyitor, pt palme dar si pt picioare care trebuie sa intre in espadrilele alea horror. Acum mi-s dragi pana si espadrilele!!! Asa e, daca ajungi la mari pasiuni!

Sabina, intaresc si eu cu convingere cele spuse de Deus si Iarina: pilates si yoga. Si incet incet sa te sfatuiesti cu medicii naturisti cu care colaborezi in privinta unor suplimente care sa te ajute individual. Totusi si pilates de ex te solicita, iar tu esti in recuperare acum.. Creca vom merge un weekend in poiana tapului pe la inceput de august. Poate drumetim nitel impreuna prin busteni....mi-ar place mult

Eu va scriu din pat, am acum destul de des tot felul de episoade care seamana cu colicile renale. Astept ziua de maine, sa vie rezultatele si maia stept sa vie dr la care-am fost trimisa din concediu. Si eu sunt extrem de vlaguita...

Xio, e posibil sa mi se traga starea asta nasoala de lipsa de energie vitala de la vreo problema la rinichi? Azi de ex sunt o leguma. Ma mir c-am niruit turele alea de pista...

Deus, in vreo 2 zile apar la gimmy, numai sa bifez hopul asta cu sanatatea.

Va pup si va doresc o seara minunata si o saptamana de vis!!!

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput