Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Vanyy multa bafta pe maine la medic, sa vii sa ne 'racoresti' cu vesti minunate.
Eveline..ce palarie ca de azi nu mai scot nasul din casa decat seara..

Klarisse graviduta 28+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

multumesc klarisse...asa voi face

28+

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

URSULICA o sa vezi ca totul o sa fie bine

Burtica de 33 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanyy2009

fetelor am si eu o intrebare, de fapt vreau o parere, un sfat....cred ca s-a mai discutat asta...deci: fratele sotului mi-a zis ca sotia lui a pregatit de la copilul lor niste hainute si incaltaminte sa mi le dea...nu stiu daca e bine sa folosesc incaltamintea care vrea sa mi-o dea...

28+

Daca incaltamintea este pentru bebe mic mic - adica botosei, cred ca este ok, dar dc sunt pentru cand bebe merge, nu prea este recomandat, ca incaltamintea poate fi deformata de primul purtator. Cel putin asa stiu eu

Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanyy2009

fetelor am si eu o intrebare, de fapt vreau o parere, un sfat....cred ca s-a mai discutat asta...deci: fratele sotului mi-a zis ca sotia lui a pregatit de la copilul lor niste hainute si incaltaminte sa mi le dea...nu stiu daca e bine sa folosesc incaltamintea care vrea sa mi-o dea...

28+

cu incaltamintea faci cum crezi tu ca si cu hainele ....eu de ex n-am vrut sa primesc nimic nimicuta folosit de la nimeni.....dar daca tu zici ca sunt rude, ai incredere in sanatatea lor, iar incaltarile merg doar cu sosetele si sunt in stare bune....poti sa le iei.....oricum daca nu le folosesti le dai la alti copii....iar a 2a problema sa se potriveasca si la bebele tau, adica sa nu ai nevoie de ceva mai special pentru tinut glezna, sau talpita sa nu fie lata si atunci sa ai nevoie de incaltari flexibile si late.....etc

26+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Vanyy, parerea mea e sa faci cum stii tu ca sa fii multumita sufleteste. Eu personal am luat cu draga inima ce am putut de pe unde am putut. Am si dat ce a avut Bianca. I-am dat cumnatei mele pentru nepotica mea si acum chiar imi vin inapoi. Pare ciudat dupa atatia ani, insa hainele alea mici mici sunt purtate doar de cateva ori...copii cresc repejor si nu apuca sa le uzeze nicidecum. Am primit si incaltari si totul a fost OK (la Bia ma refer).
Acum, pentru bebele ce vine am primit cativa saci de haine....le-am spalat, calcat, are totul pregatit. O sa mai cumpar vreo 3 seturi sa fie nou noute, pentru linistea mea, in rest nici nu ma doare capul. Acum tine si de buzunarul fiecaruia...eu sunt constienta si ce economie am facut. Si cine a avut a-mi da, nu mi-a dat nimic patat sau deteriorat....toate sunt super OK.
Sfatul meu e sa le primesti, spala-le, calca-le, ai sa vezi ca or sa-ti foloseasca...si daca nu, nu-ti strica cu nimic... nu se stie niciodata cum mai ai nevoie de o bluzita sau un pantalonas...macar pentru atunci cand stai in casa...iarna-i lunga, asculta la mine....

28+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Da, cu hainitele sunt perfect de acord. Si eu am primit la Vlad, am dat de la el, ca doar le poarta o luna doua maxim. Doar cu incaltarile am avut eu un pitic, iar pe ale lui Vlad nu le-am putut da oricum mai departe, ca le-a distrus.

Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

fetelor va multumesc din suflet, la hainute spun sarumana pt ca sunt de un real ajutor , la cat de scumpe sunt si la cat de repede cresc micutii....nu stiam ce sa fac cu incaltamintea

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Vanyy, si eu sunt de aceeasi parere cu Eveline. Si eu am primit un catralion de hainute, unele noi cu eticheta pe ele. Asa de repede creste bebe...
Le speli la 90 de grade, le calci si le pui in dulapior. Cu incaltamintea nu prea sunt eu de acord, mai ales ca primul purtator poate ca a calcat stramb si a deformat materialul. (Merci Kiti)

uta28 este 28+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Vanyy, parerea mea e sa faci cum stii tu ca sa fii multumita sufleteste. Eu personal am luat cu draga inima ce am putut de pe unde am putut. Am si dat ce a avut Bianca. I-am dat cumnatei mele pentru nepotica mea si acum chiar imi vin inapoi. Pare ciudat dupa atatia ani, insa hainele alea mici mici sunt purtate doar de cateva ori...copii cresc repejor si nu apuca sa le uzeze nicidecum. Am primit si incaltari si totul a fost OK (la Bia ma refer).
Acum, pentru bebele ce vine am primit cativa saci de haine....le-am spalat, calcat, are totul pregatit. O sa mai cumpar vreo 3 seturi sa fie nou noute, pentru linistea mea, in rest nici nu ma doare capul. Acum tine si de buzunarul fiecaruia...eu sunt constienta si ce economie am facut. Si cine a avut a-mi da, nu mi-a dat nimic patat sau deteriorat....toate sunt super OK.
Sfatul meu e sa le primesti, spala-le, calca-le, ai sa vezi ca or sa-ti foloseasca...si daca nu, nu-ti strica cu nimic... nu se stie niciodata cum mai ai nevoie de o bluzita sau un pantalonas...macar pentru atunci cand stai in casa...iarna-i lunga, asculta la mine....

28+ Darian si mamica de Bianca

asa este si eu am luat cu draga inima si la fel voi da si eu ......
am primit si hainute noi si hainute purtate , cand ma uit la ele mi-l imaginez pe baiatul meu meu in ele si ma apuca plansul....offf hai ca mai este putin putin

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

hainutele sunt ok.incaltamintea folosita si deformata poate deforma mersul.
ma duc la dr.
vedem ce ne spune.
am emotii.

Mergi la inceput