Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 13
vanyy2009 spune:
referitor la biberoane si eu tot din cele de sticla vreau sa iau din cate am citit ele sunt cele mai bune
si tot referitor la ele soacra a vrut sa faca fapta buna si mi-a cumparat biberon, +canita +.....nu mai stiu ce la pachet toate dintr-un plastic naspa .....uff si dupa a trebuit sa vb cu sotul sa ii explice ca daca vrea sa ia ceva sa ma intrebe mai intai ca sa nu ia asa ......si multe altele la capitolul cumparaturi![]()

28+

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!!
oramona spune:
Buna dimineata, burticutelor si albinuta harnicuta!
Va invit la o cafeluta cu lapta, putina branza de vacuta cu dovlecel pane si niste rosioare. Acum recunosc ca la cafeluta am savurat si un fursec.
Sa aveti o zi frumoasa si intalniri minunate cu bebeii. Apoi fuguta la noi cu vestile bune.
Va 

mamica de Maria Lavinia si
28+ cu Elena Elisa 
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata!!!
Oramanona, multumim pt micul dejun!!!
Eu ma voi limita la o cana cu lapte pentru ca tocmai am coborat de pe cantar!
+ 20 kg
Imi vine sa plang de nervi... Offfffff!!! Nu ar trebui sa ma plang ca doar nu m-a obligat nimeni sa mananc. Am fost intotdeauna o pofticioasa si o mancacioasa, doar ca inainte de sarcina aveam un metabolism fff bun, acum insa...
Gata, ma duc sa ma ascund, ca sa nu va supar si pe voi de dimineata!
Sa aveti o zi frumoasa! 
33+ 
nadiutapm spune:
neata' greierasi,
va pup si va citesc am observat ca cea mai mare activitate o aveti dupa 16 , cand eu nu mai pot intra sa va urmaresc.
sunt un pic supi ca neuronul meu gravid nu mai vrea sa functioneze la parametri normali, uit anumite chestii pe care trebuia sa le spun sau sa le fac iar cand imi aduc aminte se supara sotu' ca de ce am uitat, ori e prea tarziu ori e prea devreme si trebuie sa mai repet de doua, ori se uita din alta parte. 

daca nu am fost coerenta va rog sa ma iertati nu sunt intr-o forma tocmai buna.
pupam burticile
Nadiutapm
de Lidiuta 08.02.2007
30+ 
botosel452 spune:
Buna dimineata, burtici
Sunteti pregatite pentru o noua zi fierbinte...veneam in drum spre birou si simteam cum ma topesc putin cate putin...uf!
aseara am fost in vizita la niste prieten de familie si am capatat o gramada de hainute,mai mici si mai mari, doar cu o singura problema: sunt de baietel, iar la mine kinder-ul surpriza are o fetita...multe sunt paturici pentru iesit afara in sezonul rece...sa vad ce pot tria,de indata ce camera copilului se va elibera cat de cat si va incepe sa semene cu o camera de copil ![]()
Am o intrebare: se intampla sa mai fi patit cineva ca peste noapte sa sa constate mici "accidente" cu sanii? Eu, de vreo 3-4 sapt., patesc o data pe saptamana sa ii patez pijamaua sau, de cand cu caldurile astea si dorm dorm in pantaloni scurti, ma murdaresc pe mine 
In timpul zilei nu par sa patesc nimic, in schimb
Valentina
28+ 
crina-s spune:
Buna dimineata dragilor
Oramona foarte bun micul dejun.
Da astazi o sa fie iar foarte cald, asa ca aveti grija daca iesiti din casa sa va hidratati si sa va luati palariuta.
Bafta dragelor care merg astazi la eco!Va asteptam cu vesti bune.
La noi s-a anuntat ca de duminica pana vinerea viitoare n-o sa mai fie apa calda, caci fac revizia cei de la regia de apa

, iar in fiecare joi timp de cateva saptamani nu va fi apa de nici un fel

si eu n-am centrala

, parca am fi in epoca de piatra.........Hai ca m-am plans destul.
Sa aveti o zi perfecta!

30+
crina
cu
chichiutza spune:
Buna dimineata burtilici!
SI eu iau micul dejun, cereale cu lapte, un strop de cafea ( un deget in canita) si un biscuite cu nutella
! Daca va face ceva cu ochiul sa ziceti!
E tare cald, mai am oleaka si plec catre eco! In programul de azi...in afara de eco si montat dulap hol ( in speranta ca va veni la timp) nu prea am mare lucru!
Va
pe toate si va urez o zi excelenta! SI plina de vesti bune si bebei cuminti!
Cristina
29+
kiti2205 spune:
'Neata!
Botosel, eu nu o patesc noaptea, in schimb, gasesc cate o picatura uscata pe sutienele pe care le port ziua. Dar nu-i nimic, este semn bun ![]()
Mai3 - nu am mai cumparat de mult servetele Huggies, ce e drept, ca acum folosim doar la sters popoul dupa caca si nu mai sunt asa pretentioasa, dar ultima data am gasit la Metro. CHiar o sa ma uit, daca mai am drum pe acolo. Si scutecele Huggies erau f bune. Sper ca nu au disparut 
pup
Kiti,
28+ si mami de Vlad 15.05.2006
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Buna dimineata burtilici! SI eu iau micul dejun, cereale cu lapte, un strop de cafea ( un deget in canita) si un biscuite cu nutella ![]() E tare cald, mai am oleaka si plec catre eco! In programul de azi...in afara de eco si montat dulap hol ( in speranta ca va veni la timp) nu prea am mare lucru! Va pe toate si va urez o zi excelenta! SI plina de vesti bune si bebei cuminti!![]() Cristina 29+ |
Bafta la eco si sa-ti vina si dulapul ca sa scapi de o grija.

30+
crina
cu