*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (115)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani, Babyzapi!! multa sanatate si bucurii alaturi de baietii tai dragi!
ah, 26 de ani, ce varsta

multa sanatate micutului Siluan si multa putere familiei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Multa sanatate puiutului Siluan!

Fetelor va multumesc frumos de urari si sa se intoarca la voi inzecit.
Criss diseara mergem in club, sunt atat de happy!!! Nu am mai fost de 2 ani jumate...de cand am aflat ca sunt gravi si pana in prezent nu mai stiu ce e aia viata de noapte...care eu inainte hoinaream noptile si dormeam ziua. Pun si poze dupa aceea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Otilia cum te simti? Mai e putin pana la marea intalnire!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Otilia scoatem ?
Eu imi fac deja incalzirea cu ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Iza mamica tanara!

Ei Amalia ce draguta esti cu majoretele, momentan vreau sa dorm. Dar mi se pare departe nascutul pentru ca n-am nici urma de contractii. Gynie

Am insa un mare stres legat de organizare. N-am nici o varianta fara griji de genul cu cine las copii, cine merge cu mine la spital.

Pe scurt despre noi. A plecat soacra de dimineata asa ca ne-am dat programul peste cap ca am mers cu mic cu mare la aeroport. Plus ca Elisei ii ies caninii, asa cred, si s-a trezit de la 2 noaptea, a mai adormit la 7 dimineata. Dupa-amiaza am avut musafiri, a fost ok, a adormit la 8, s-a trezit la 9 in urlete teribile. Pe la 9 a atipit putin si dupa aceea iar o repriza de vreo 30 de minute de urlete si aruncat pe jos in timp ce cu nimic nu-i intram in voie, daca o luam in brate ma lovea, daca o lasam jos se dadea cu fundul de gresie. Asa ca am decis sa-i dam o doza de Paracetamol. Dupa care am iesit cu ea afara in brate si am plimbat-o, ne-am uitat la lumini pana s-a calmat si am aranjat clestii de pe sarma dupa culori. Incepe sa-mi fie tare teama de ce va urma cu amandoua piticele in dureri, una dintii una colici.
Iar bb din burtica auzind atatea tipete s-a revoltat si ea. Se misca in burta de parca vrea sa iasa. In zona buricului ii simteam piciorusul ceva de neimaginat cum il scotea pe acolo.
In final s-a linistit cu greu a si adormit, sper sa aibe un somn bun ca tare greu imi este sa o plimb prin casa la schimb cu sotul. Iar dupa repriza de plimbat Elisa prin gradina in brate, am cam inceput sa pierd din dop. Subtirel de tot, fara firicele de sange sau coloraturi dar e clar de acolo.

Oliv, doar 8 saptamani diferenta intr noi . Aproape ai terminat luna a 7-a. Poze ai mai pus?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Of, Otilia urata perioada! Caninii iti lipseau acum! Sa inteleg ca singura varianta care mai ramana e doar sa stea sotul cu fetele cand nasti tu?
Daca ai ajuns la dop deja, inseamna ca e foarte aproape momentul, cu atat mai mult cu cat nu e prima. Iti doresc multa sanatate si putere, sa faci fata cu brio peroadei acesteia agitate si o nastere cat mai usoara, atunci cand se decide bebelina sa vina pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata
LA MULTI ANI!!!! IZA cu scuzele de rigoare sa fi sanatoasa si vooioasa si mamica f f sexoasa ...ia zi tu cum fu in club, si Rapha cu cine il lasasi?....ne lasi asa ....

Otilia am intrat special sa fac si eu galerie nenicule pa se poate au iesit toti delfinasii aproape ce mai sta Iulia ....asta asa de incalzire
HAI OTI!!!!

noi...uff noi am avut vreo 2 zile naspa, naspa..nici pastilele parca nu isi mai fac efectul,dar asteptam cuminti si bebelina o zvapaiata de neimagina non-stop cu program si s ava zic ca ma face sa pap din 2 in 2 ore deja am 66 kg o sa ajung .....numai spun avem deja 21 de spatamani si ne apucam de azi de 21 cu 1
21+

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

sa va zi asa pe scurt de ce au fost zilele naspa de mamica dusa cu capu care a plans s-au facut pe 01.08 5 ani de cand am ramas fara Pavel eu zic ca asa nu m-am consumat zic de ma umfla plansul asa din orisice....deh creier de parinte....
dar sa terminam intr-o tenta pozitica ca apoi Dumnezeu are grija de noi toti pe fiecare dupa cum stie
va pupam
21+

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Multumesc Oti si Eli.

Oti ce putin mai ai, e timpul sa scoatem majoretele de la naftalina . Greu ca esti extenuata in perioada asta cu Elisa.
Eli . In club a fost suuuuper frumos, m-am simtit super bine, simteam ca traiesc din nou cu adevarat, libera si fara griji. Mi-am propus ca pana la urmatoarea aniversare sa am cat mai multe nopti in club...totusi nu mai des de 1 data la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Oti, sa stii ca ma tot gandesc la tine, intru special sa vad daca sunt vesti despre voi. Abia astept si eu sa treaca timpul mai repede. In rest, n-am timp de nimic, noptile si la noi sunt asa, dupa ce a avut o perioada in care dormea foarte bine, acum se trezeste din ora in ora si adoarme tare greu la loc, il chinuie rau ultimul canin. Ziua e ceva mai bine dar tot timpul i-l aloc lui, nici macar nu-mi mai propun sa fac altceva, la calc ajung ff rar desi e toata ziua deschis, ne jucam, ne iubim, sper sa-l pot lua in brate pana nasc ca n-as vrea sa simta ca din cauza lui fratica nu-l mai ia mami in brate, la amiaza dormim amandoi Eu ma simt f bine, pregatita de marea intalnire desi recunosc ca mi-e o fricaaaa de nastere, oricum de data asta sper sa fie mai usor mai ales ca fac in fiecare seara cate o plimbare de 4-5 km , ziua nu se mai poate ca e prea cald, pana si aseara pe la ora 21 erau 30 grade si plin de oameni la balacit in mare.

Cu organizarea, o sa fie mai greu la inceput pana va intrati in ritm dar cine o sa fie cea mai mandra mamica de frumuseti, si cand o sa mergeti toate 4 la disco, tu surioara mai mare...merita orice efort, oricum tu esti f puternica si sunt convinsa ca vei face fata cu brio.
Ai inceput sa pierzi din dop zici, pai inseamna ca e timpul sa pun si eu majoretele la treaba

Hai Otiiii, nastere usoaraaa!!!

31+ si de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput