FIV in Ungaria 111
Raspunsuri - Pagina 16
Motzishor spune:
samira, eu o sa stau in Militari, dar in principiu ar trebui sa pot ajunge la clinica respectiva cu mijloacele de transport in comun.
Sonya, imi pare tare rau de nereusita ta, e greu, dar nu uita, timpul e de partea ta... Data viitoare o sa fie bine!
sonya_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Motzishor samira, eu o sa stau in Militari, dar in principiu ar trebui sa pot ajunge la clinica respectiva cu mijloacele de transport in comun. Sonya, imi pare tare rau de nereusita ta, e greu, dar nu uita, timpul e de partea ta... Data viitoare o sa fie bine! |
Motzishor....nu prea e nici timpul de partea mea....
roxi25 spune:
sonya, dupa fiv, eu mi-am facut mutatiile si am descoperit ca am doua, desi nu f grave: MTHFR A1298C si PAI-1 4G/5G, ambele heterozigote; hematologul mi-a zis ca ea crede ca petele au fost, de fapt, sangerare si nu menstra; mi-a recomandat sa fac clexane la ovulatie, deoarece eu incerc si natural, si sa ma duc la ea daca am test pozitiv; eu am decis sa fac clexane toata perioada de dupa ovulatie pana la test, asta e prima luna, sa vedem ce iese
daca nu le-ai facut, eu zic ca merita sa verifici daca ai vreo mutatie; sunt destul de scumpe analizele, dar decat sa mai faci un fiv fara sa stii
Motzishor spune:
sonya, incerc sa te incurajez cum pot... Nu ai inca 30 de ani si pina la 35 sansele sint cele mai mari. La asta m-am referit cind am spus ca timpul e de partea ta. Nu te desccuraja, eu zic sa ii trimiti un e-mail lui PK si sa il intrebi ce sfat are pt. tine in viitor - daca el crede ca un urmator FIV ar avea mai multe sanse si daca are ceva diferit de incercat pt. tine (alta schema de tratament, teste, etc). E tare greu, dar sper ca D-zeu te va intari si te va calauzi in continuare.
aristica spune:
sonyaimi pare foarte rau pentru ceea ce s-a intamplat. Sper sa te aduni repede, sa te mobilizezi si sa te gandesti la urmatorul fiv.
simonia nu fi descurajata, te rog!
...cu progesteronul injectabil si eu intampin probleme in Germania: incearca sotia sefului meu sa-mi cumpere, are reteta cu parafa doctorului si cu parafa clinicii si tot nu a reusit sa cumpere.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
paunas spune:
buna fetelor si sanatate multa tuturor !
ce alt dr imi recomanda-ti in afara de dr.Albu,ptr ecografia -chisturi dupa AC? la ce clinica?
ce contraindicatii sunt atunci cand iei AC? am uitat sa-l intreb pe PK !!!
MULTAM
alinamolnar spune:
Sonya imi pare rau. Fii tare. Va iesi soarele si pe strada mea
MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)
BoboMom spune:
Sonya, imi pare tare rau! Sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe si sa ai reusita data viitoare.
Paunas, dr. Iosup e f bun ecografist. Stiu ca era la CMU, dar nu-ti pot spune sigur daca mai e acolo sau nu. Contraindicatiile le poti citi pe prospect si, pentru mai multa certitudine, ii poti trimite un email lui PK.
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
samira33 spune:
sonya,imi pare rau...te imbratisez draga prietena
mptzishor,daca stai in Militari poti merge la Medlife Favorit...ar fi cam cel mai aproape de tine.
uite aici ai detalii
www.medlife.ro