FIV in Ungaria 111
Raspunsuri - Pagina 14
aristica spune:
Motzishor eu ti-am zis ca aveti rezultat pozitiv 100%
pogonici "succesuri" in luarea si dupa luarea deciziei
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
felix76 spune:
Motzishor, sa dea DD sa stea puiutii in burtica ta si sa creasca mari si sanatosi! Eu iti urez de acum sarcina usoara, fara greturi!
Felix 11 fix
violeta70 spune:
Buna fetelor!
sonya_mea multumesc mult de incurajari. Sa inteleg ca socrul tau a facut tot in Brasov? La Clinicile ICCO? Bafta multa vineri pentru beta pozitiv.
mami_vreau saru'mana . Asa este, dupa operatie, perioada este destul de dificila.
Motzishor superrr! nici ca se putea mai minunat! Vei fi mamica de gemeni. Doamne-Ajuta sa fie bine. Cand pleci acasa? Te intreb, pentru ca am inteles ca zborul cu avionul nu prea este indicat. Aveti grija de voi!
Laura Garner
Pupici la toate fetele
alinamolnar spune:
Motzishor sa fie embrioni lipiciosi si te asteptam cu beta mare. Va iesi soarele si pe strada mea
MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)
Motzishor spune:
fetelor, multumesc mult de urari. Ma simt ca Popey dupa ce a dat peste cap o dusca de spanac... asa de bine imi fac incurajarile voastre.
Eu plec duminica din Budapesta. Am citit ca nu e contraindicat sa calatoresti decit mai tirziu in sarcina. Si PK nu a zis nimic despre asta in conditiile in care ne stia planurile. Sper sa fie bine si sa va aduc vesti bune cu beta mare...
Va pupic pe toate si va urez ca D-zeu sa fie cu voi in straduintele voastre.
Motzishor spune:
am uitat sa precizez ca o sa zbor catre Bucuresti duminica, plec inapoi in US imediat cum aflu ca am ramas insarcinata. D-ne ajuta!
samira33 spune:
buna seara unguroaicele mele
am fost la Fundeni cu mutatia mea...si la urmatorul Fiv fac Clexane...incep injectarea cu 5 zile inainte de inceperea stimularii
in primele 10 zile fac de 0,4 apoi,cu o zi inainte sa plec la Budapesta ma duc la Fundeni sa repetam analizele de coagulare sa vedem daca nu cumva se subtiaza prea tare sangele...caz in care trecem pe 0,2...asa mi-a zis dna dr.
va pup
BoboMom spune:
Violeta, eu am zburat din Budapesta pana in Detroit la cateva zile de la transfer si nu au fost probleme.
Samira, Doamne ajuta ca noul tratament sa fie cu folos!
Sonya, asteptam vesti bune de tot vineri.
Motzishor, ai reusit sa iei biletele pana la urma?
Simonia Asteptam rezultat bun.
si pentru toata lumea
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Motzishor spune:
Laura, am reusit sa iau bilete: am mers la aeroport si am cumparat direct de la Malev cu cash...
Fetele, unde imi recomandati sa imi fac beta in Bucuresti? Ce clinica? CUm se numeste analiza - beta si mai cum? Cer scuze dar sint tare necunoscatoare...
samira33 spune:
buna dimi
motzishor,poti face BetaHcg in foarte multe locuri din Bucuresti...spune-ne cam prin ce zona vei sta ca sa-ti putem recomanda o locatie relativ apropiata.
o zi buna tuturor