FIV in Ungaria 111
Raspunsuri - Pagina 12
mami_vreau spune:
aristica eu iau mai multe pilule pentru ca nu pot merge in budapesta mai devreme ca am nunta cumnatului meu... asa ca l-am stresat pe pk pana mi-a facut programul exact cum am vrut eu...
se pot lua minim 12-14 pilule din cate stiu... si am auzit si de persoane care au luat treizeci si ceva... deci e ok oricum...
ma bucur ca te-a ajutat informatia cu albu... poate ne vedem pe acolo...
cat despre feeling-ul tau, sper din suflet sa fie corect...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
violeta70 spune:
mami_vreau Ti-ai adus perfect aminte, asa este trebuia sa-l operam anul trecut, in noiembrie, insa cei de la Fundeni l-au amanat luna de luna, pana cand ne-am hotarat si l-am dus la Brasov, la o clinica particulara, cu interventii si aici. Nu mai puteam astepta.
Va pup pe toate
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violeta70 mami_vreau Ti-ai adus perfect aminte, asa este trebuia sa-l operam anul trecut, in noiembrie, insa cei de la Fundeni l-au amanat luna de luna, pana cand ne-am hotarat si l-am dus la Brasov, la o clinica particulara, cu interventii si aici. Nu mai puteam astepta. Va pup pe toate Adriana |
Foarte bine ca nu ati mai amanat... mama mea s-a operat anul trecut la militar in bucuresti... sa stii ca mai urmeaza o perioada dificila dupa operatie dar trece repede si va fi totul bine... te pup dulce si ii urez multa sananatate tatalui tau si tie multa liniste.
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
ronna spune:
Buna fetelor!
Am si eu o intrebare:cam la cate zile dupa inceperea stimularii se face punctia?
sonya_mea spune:
Samira, vineri trebuie sa fac beta
Adinoooo , stiu ca esti cuminte si stai in patut, e o perioada putin mai grea dar ce va urma merita tot efortul . Am sa ma rog pt voi.Ce rau imi pare ca nu stam mai aproape una de alta, tare as vrea sa te vad.
Mami_vreau, pai daca asa sta treaba, ma pun pe un boooceeetttt de ai sa ma auzi de la tine de acasa, numai sa vii . Eu mai am niste cunostinte care trebuie sa plece in directia ta, sa vad poate le dau lor pachetul si rezolvam mai simplu...numai sa mai fie ei prin zona, daca nu, trimit prin tren
Scuzati
Violeta, si socrul meu a fost operat tot la clinica aia privata in luna iunie si acum e ok (asta daca sta el potolit si nu face efort) Dr de acolo sunt f buni, asa ca stai linistita cu trecerea timpului va fi tot mai bine. Multa sanatate
Motzihor, luasi copilasii acasa? .
Mai fetelor, pe mine de 2 zile ma cam doare cand pun utro...adica ca si cum e plin locul si nu mai incape nimic si dupa ce pun timp de max 2 min ma ia asa ca un fel de carcel in zona aia....e normal???? Si azi am vazut si niste mici pete maronii..,da pale nu intense ca si culoare...asta ce mai inseamna? Stiu ca poate fi de la nidare da....in z9 de la ET nu cred ca putem vb despre nidare, nu?
alinamolnar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisucmic Buna! Daca e cineva din Oradea, imi poate spune care e cel mai bun laborator de dozat betaHCG acolo? Nu sunt de acolo, dar ma voi afla in vacanta in zona la marele beta Va multumesc Pisuc Mic |
Eu am facut beta la Lab. Medicis, iar analize pt. trombofilie la Bioclinica. Nu stiu daca sunt cele mai bune, dar eu am fost multumita. Poti gasi mai multe informatii pe google. Va iesi soarele si pe strada mea
MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)
aristica spune:
sonya merci mult si iti intorc urarea inzecit!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
BoboMom spune:
Motzishor
Violeta, multa sanatate tatalui tau!
Artistica, nazbatii (prea multe ) nu face (in afara de faptul ca ne umplem de mancare cand papam, ca dam din maini ). E bine, multumesc! Acum e marait, ca e gata de un somnic. Ma striga toata ziua
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
BoboMom spune:
Ronna, in cazul meu a durat 13 zile de la inceperea stimularii si pana la punctie (11 zile de stimulare, plus doua zile pauza).
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009