FIV in Ungaria 111
Raspunsuri - Pagina 10
aristica spune:
sonia voi lua 21 de zile de AC. Tu cum esti?
mami
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
Motzishor spune:
fetelor, multumesc mult pt. rugaciuni/urari/sustinere morala. Conteaza si inseamna fff mult pt. mine. Sint in emotii mari: maine la 12 am transferul - D-zeu sa ne ajute sa avem embrioni dezvoltati normal fara probleme, lipiciosi si "iubareti" cum spune samira, care sa stea cumintzei in burtica timp de 9 luni.
In alta ordine de idei, cind santeti in Budapesta va recomand sa mergeti la New York Cafe (intersectia Dohany cu Erzsebet) e un loc de vis, (cu preturi mari, e drept), dar te simti ca o printesa intr-un decor minunat. M-a scos sotul astazi si a facut cinste acolo - am venit super incintata. Neaparat sa va luati aparatele de fotografiat cu voi, e pacat sa nu aveti amintiri de acolo...
Va pup pe toate si va transmit toate gindurile mele bune!
violeta70 spune:
mami_vreau Felicitari pentru decizie, de a mai face un fiv cu ovocitele tale.
Eu sunt relativ bine, cu mult stres. Acum o luna l-am operat pe tata de inima, asa ca momentan nu ma gandesc decat sa fie el bine si sa dea Dumnezeu sa se refaca cat mai repede.
Scuze pentru off-topic.
Motzishor bafta maine, ne pentru tine.
Pupici la toate fetele
sonya_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica sonia voi lua 21 de zile de AC. Tu cum esti? mami MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
Eu sunt in general bine, stau, astept beta, nu mai am rabdare, timpul trece f greu. Trec de la o stare la alta f repede, ba ma prinde plansul ba rasul
Motzihsor, Doamne ajuta pe maine
aristica spune:
Motzishor sa de Dumnezeu sa fie bine maine si sa ramana asa 9 luni
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
mami_vreau spune:
vio te inteleg foarte bine... si eu am amanat un fiv din acelasi motiv... e foarte importanta starea ta de spirit si daca ar fi sa pleci de acasa cu sufletul indoit si cu grija pentru tatal tau, nu ar fi deloc bine... Multa sanatate tatalui tau!
E cumva a doua operatie? a mai facut cumva una anul trecut sau ati amanat-o pe aceea pentru anul asta?
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
sonya sa stai cumintica si sa nu te mai agiti... sa nu te mai apuce plansu'... cu rasu' sunt de acord da' cu plansu' ba...
aristica am vb cu pk pe mail si a fost de acord sa fac ecografia in ziua 23 de ac(aproximativ) ca eu voi lua ~ 29 pastilute... asa ca m-am programat la albu pe 31 august... atunci am gasit...
motzishor bafta maine... ce stii de simonia? nu mai stiu nici in care faza e...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
BoboMom spune:
Motzishor, bafta multa maine! Sa dea Domnul sa ai rezultatul visat! Astept poze cand le descarci
Sonya, incearca sa stai cumintica. Stiu ca e grea asteptarea, dar gandeste-te ca vineri vei primi o veste minunata.
Mami_vreau
Artistica, intri si tu in linie dreapta. Doamne ajuta!
pe toate!
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
pogonici1977 spune:
fetelor care sunteti in asteptare de rezultate...capul sus si nu uittai ca DD e cu voi....nu uitati ca exista minuni..treb sa speram
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti