Vacanta Grecia - ma ajuta cineva va rog ?

Vacanta Grecia - ma ajuta cineva va rog ? | Autor: iosifmonica

Link direct la acest mesaj

As dori sa-mi spuneti cat m-a costa o tranversare cu feribotul pentru creta si cum ajung cu masina pana acolo....trebuie sa plec saptamana viitoare si inca nu am aflat un drum complet si costurile acestuia...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

depinde de unde pleci.
ai aici orar si in functie de selectie ai si pret: http://ferries-greece.com/?gclid=CKefjM3i-aICFRU03wodH0-bkA

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

daca nu ai GPS incearca sa faci un traseu cu viamichelin

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Presupun ca pleci din Bucuresti cu masina. Drumul e lung si obositor. Daca sunt mai multi soferi si conduc prin rotatie - poate reusiti sa faceti drumul dintr-o bucata. Daca nu, va trebui sa va ganditi la o oprire si cazarea aferenta.
Am fost acum multi ani intr-o excursie cu autocarul si am luat ferry-ul din Pireu. Verfica daca exista din Salonic, ar fi mult mai aproape. Cu costurile nu pot sa se ajut pt ca erau incluse in pretul excursiei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iosifmonica spune:

Plecarea este din Bucuresti si din pacate va fi un singur sofer....sotul meu , bietul de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iosifmonica spune:

multumesc de informatie, numai k ca nu am reusit sa gasesc plecare catre creta din athena sau salonic...Noi vrem sa ajungem in Creta dar nici macar nu stim de unde trebuie sa luam ferryboat-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui iosifmonica

multumesc de informatie, numai k ca nu am reusit sa gasesc plecare catre creta din athena sau salonic...Noi vrem sa ajungem in Creta dar nici macar nu stim de unde trebuie sa luam ferryboat-ul
buna
vezi ca exista topic CRETA
am dat acolo multe informatii
daca mai e ceva intreaba ma si ca toate ca sunt in ro in plin santier o sa ti raspund
numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Noi am plecat din Pireu.

vezi pe http://www.ferries.gr/booking/
in partea dreapta alege "For all ferry schedules between
Greek islands & mainland " alege "roud trip" -presupun ca vreti sa va si intoarceti , plecare PIRAEUS si sosire HERAKLIO - cate persoane, cate masini, in ce zile...si iti da orarul, costuri...ce mai vrei.

Daca e un singur sofer...cautati o cazare pe drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui iosifmonica

nu ati gasit Athena pentru ca nu exista acest port. portul din Atena se numeste Piraeus.

Roxana

Mergi la inceput