Vacanta Grecia - ma ajuta cineva va rog ?
As dori sa-mi spuneti cat m-a costa o tranversare cu feribotul pentru creta si cum ajung cu masina pana acolo....trebuie sa plec saptamana viitoare si inca nu am aflat un drum complet si costurile acestuia...
Raspunsuri
roxanaz spune:
depinde de unde pleci.
ai aici orar si in functie de selectie ai si pret: http://ferries-greece.com/?gclid=CKefjM3i-aICFRU03wodH0-bkA
Roxana
theo_2004 spune:
daca nu ai GPS incearca sa faci un traseu cu viamichelin
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
anya spune:
Presupun ca pleci din Bucuresti cu masina. Drumul e lung si obositor. Daca sunt mai multi soferi si conduc prin rotatie - poate reusiti sa faceti drumul dintr-o bucata. Daca nu, va trebui sa va ganditi la o oprire si cazarea aferenta.
Am fost acum multi ani intr-o excursie cu autocarul si am luat ferry-ul din Pireu. Verfica daca exista din Salonic, ar fi mult mai aproape. Cu costurile nu pot sa se ajut pt ca erau incluse in pretul excursiei .
iosifmonica spune:
Plecarea este din Bucuresti si din pacate va fi un singur sofer....sotul meu , bietul de el
iosifmonica spune:
multumesc de informatie, numai k ca nu am reusit sa gasesc plecare catre creta din athena sau salonic...Noi vrem sa ajungem in Creta dar nici macar nu stim de unde trebuie sa luam ferryboat-ul
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iosifmonica multumesc de informatie, numai k ca nu am reusit sa gasesc plecare catre creta din athena sau salonic...Noi vrem sa ajungem in Creta dar nici macar nu stim de unde trebuie sa luam ferryboat-ul |
vezi ca exista topic CRETA
am dat acolo multe informatii
daca mai e ceva intreaba ma si ca toate ca sunt in ro in plin santier o sa ti raspund
numai bine
anya spune:
Noi am plecat din Pireu.
vezi pe http://www.ferries.gr/booking/
in partea dreapta alege "For all ferry schedules between
Greek islands & mainland " alege "roud trip" -presupun ca vreti sa va si intoarceti , plecare PIRAEUS si sosire HERAKLIO - cate persoane, cate masini, in ce zile...si iti da orarul, costuri...ce mai vrei.
Daca e un singur sofer...cautati o cazare pe drum.
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iosifmonica multumesc de informatie, numai k ca nu am reusit sa gasesc plecare catre creta din athena sau salonic...Noi vrem sa ajungem in Creta dar nici macar nu stim de unde trebuie sa luam ferryboat-ul |
nu ati gasit Athena pentru ca nu exista acest port. portul din Atena se numeste Piraeus.
Roxana