Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***230***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Bianca, Neaparat vom merge si la Nessebar (apropos, cati Km sunt?), multumesc pentru point!, cum se numeste taverna aia cu desertul iaurt+smochine verzi

M-am delectat la propriu cu pozele Olishkai Ma bucur ca v-ati distrat asa de bine Ghioceii sunt supeeerbi, iar mamicile sexy Ce bine ii sta lui David cu sapca de marinar Si ce fundulet si bulanase pupabile are Robert bb3 e cel mai bronzat dintre toti, iar pe David Big Boss (mai ales ca e mai alb la ten) l-ai dat cu crema de protectie? Si ce bine se distreaza Ana in apa! Doar pe Tudor si Bogdanel i-am vazut in mai putine poze, probabil ca nu s-au suprapus la program...

Ah! De-abia astept sa se intoarca sotul maine seara de la munte sa-i arat si lui pozele Mi-ati facut un chef nebun de mare!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Mie mi-a placut muuuult de tot, pentru ca am avut gasca tare faina. Si chiar daca nu ne-am potrivit nicodata cu totii la program, am avut mereu companie placuta.

Foarte frumoasa a fost si iesirea noastra, a fetelor. Am culcat intr-o seara picii si barbatii, iar noi am uschit-o la petrecerea de pe plaja. Am dansat, am baut, am povestit pana noaptea tarziu. N-ai fi zis ca suntem un grup de mamici

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Dyana, multumesc! Am notat: carut, hainute mai groase si borcanele sa fie just in case. Mi-e ca iar aduc toate borcanelele acasa (cum am mai patit-o si ma chinui sa scap de ele, caci Ianis prefera de o mie de ori mancarea facuta de mine. Dar cateva acolo tot o sa iau...

Ne-am prins noi Pisik ca ai fost un pic pretentioasa, din poze hotelul arata super-bine, iar distractia piticilor m-a convins iremediabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Bine ati venit excursionistelor !!!

Eu nu am mai intrat de ceva vreme... am fost bolnav pe randa sau amandoi odata... a fost groaznic, am cazut jos si ma tineam de pereti sa ajung la telf.sa vina cumnata sa ma ajute pt.ca si Stefan era bolnav si nu eram in stare sa-l ajut ... am fost extenuata de la oboseala, l-am tot pazit noaptea sa nu se inece cu voma , sa-l schimb daca face diaree iar 2-3 nopti nedormite s-au acumulat ... a fost groaznic si nu doresc nimanui sa fie singur in astfel de momente... cu o zi mai devreme am coborat de la et. 4 in jos si nu a raspuns nimeni la usa sa ma ajute sa cumpar medicamente pt.voma... intr-un final am vazut un baiat la lift si mi-a dat o mana de ajutor vazandu-ma cu bb in brate .
Of, mai avem o luna jumate si ne vine tati acasa, am fost asa ametita incat aseara am uitat ca el intra net sa vb. (m-a asteptat o ora sa ajung acasa)... i-am povestit ce s-a intamplat iar dupa ce am vb.mi-a trimis un mesaj ce l-am gasit pe net in care isi explica neputinta de a ma ajuta si ca e ingrozit ca sunt singur in astfel de momente, sa-mi iau bona etc... imi pare rau ca l-am speriat , acum sunt bine, am pofta de mancare doar Stefan nu mananca decat 2-3 biscuiti pe zi si ceai (am vazut ca si voi aveti astfel de prbl.).

Cam atat de la voi. SANATATE MAXIMA !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ela, pai ce mi-e Sunny Beach ce mi-e Nessebar. Totpe acolo sunt. Cam 4 km stiu eu ca sunt intre Sunny Beach (acum depinde unde stati) si orasul vechi Nessebar.

Taverna este pe malul mari pe partea din dreapta a insulei (cum stai cu fata la ea). este din piatra toata si afara lao masa sunt 3 marinari din ipsos si o masina de epoca. Si tot aici au o vita cu afine si niste blue fish dementiale.

Mergi la inceput

Doamne, Ramona, ce ati patit voi acolo?

Aveti grija de voi sa va faceti bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Ela, pai ce mi-e Sunny Beach ce mi-e Nessebar. Totpe acolo sunt. Cam 4 km stiu eu ca sunt intre Sunny Beach (acum depinde unde stati) si orasul vechi Nessebar.

Taverna este pe malul mari pe partea din dreapta a insulei (cum stai cu fata la ea). este din piatra toata si afara lao masa sunt 3 marinari din ipsos si o masina de epoca. Si tot aici au o vita cu afine si niste blue fish dementiale.

Am retinut, multumesc inca o data! Vroiam sa-ti zic ca am incercat mai demult sa vad pozele de la mare cu Vladimir si n-am reusit, erau deja blocate. Dar tu stiu ca arati super, nu e nevoie sa te vad si in costum de baie, te-am vazut mai demult la intalnirea estica si tu esti precum o domnisoara, nici nu zici ca ai copil, si cu freza aia a ta dementiala chiar ca esti o pustoaica

Mergi la inceput

Hai, mai, Ela ca ma faci sa ma simt prost (eu nu stiu sa primesc complimente pentru ca nu stiu cum sa reactionez)

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Am bagat si eu pozele. Am albumul nelistat, dar nu vreau sa dau link-ul public, pt ca nu intentionez sa il sterg (stiti, tata, bla bla), asa ca dati pm sa va dau link-ul. Nu il voi da decat celor cu care vorbesc frecvent, asa ca oricine urmareste din umbra sa nu se oboseasca, ca nu va avea succes.
Simt ca devenim paranoici, dar pana la urma lumea te face asa. Daca intri pe galeriile cretinilor alora care ma bagasera si pe mine la favorite te ingrozesti
A, si apropos, vreau si eu pe pm link-urile la albumele de la mare ale BIANCAI si SIMINEI si la pozele de la piscina ale lui SABY (am recuperat din urma, dar pana sa intru eu, albumele erau deja sterse).
Multu

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Mai fete!

Ma gandeam, ca sa nu ne obosim in PM-uri sa punem link-urile cu poze pe mail-ul comun (asta daca dezaxatii nu au parola si de acolo). Dupa ce am pus link-ul anuntam aici si ma gandesc ca e mai simplu asa. Trimite fiecare fata un mail catre mailul comun (al carui continut sa fie link-ul cu poze).

Ce ziceti?

Mergi la inceput