BV BTZ, Rubia, arissa! iulie-august 2010 (166)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata!
Ma scuzati ca intru asa ciudat, mai dau un mesja, mai zic ceva.
Mai am doua zile la servici, cred ca-s ultima pe baricade

Gyuli83 celor care serbeaza azi!

Angharad, nastere usoara, ma bucur ca ne-ai scris. Frumos nume ati ales
Mirela, cata incompetenta, jenant. Sa primesti pastile de ablactare pentru ca nu s-au implicat cand ai facut febra lapteului. Si inteleg ca le-ai luat. Stiu ca a fost acum 11 ani dar totusi n-are scuza.
Maurice, ai ajuns la termen si tu, ce bine. Nu mai pui poze?
Enik, chiar esti manechin

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

le am luat, eram terminata, aveam febra 40, imi ardeau si ochi n cap
copilul plangea, offfff a trecut, tare greu a fost, plus ca aveam si 23 de ani, eram copil cu copil

+12 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

buna ziua delfinariu!sper sa va mai amintiti de mine....nu sunt prea activa pe forum ca piticul imi ocupa f mult timp

am intrat si am vazut la titlu ca a nascut si ramo...imediat am pus mana pe tel si am sunat-o

va saluta si va transmite toate cele bune si va multumeste pt sustinere
Azi, Ramo se simte mai bine dupa operatie(cica pana ieri a mai avut ceva dureri), a baut niste supica si Sabinutza este cu ea la salon.
Este o mamica fericita si implinita!

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mi-a raspuns Crispro, intr-adevar, azi pleaca acasa. Vlad nu a facut icter, are laptic si lui Vladut ii place la san, deci toate bune si frumoase.Va pupa pe toate si pe toti bbii. De abia asteapta sa ajunga acasa.

Paula, 39+ cu ,
AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Crissy as arunca cu mare drag chiftelutele la Iasi dar ma tem ca n-am facut. Este foarte cald si nu ma incumet.Pupici tie si delfinasei tale luptatoare.
Dragaica te-am visat aseara c-ai nascut si eram si eu pe acolo cu tine (nu stiu cum) si ma tot framantam oare ce cadou sa cumpar eu pentru ratoii tai ca parca trebuia sa te vizitez. Vroiam sa cumpar ceva body-uri dar stiam ca ai multe ca ai primit de la prietenele tale. Dupaia nu mai retin ce-am visat.
Mycya buunnn borsul acrisor asaaa, imi ploua in gura

35 + cu o de
AMR -4 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Offf! Prin ce trece si Btz

Hai Gabitza!Hai!

Noi suntem bine, ieri am avut ceva colici la burtica pt ca am mancat duminica o felie de pepene si seara o rosie...

Hehehe! Ma duc sa schimp pampersul, ca miroase......

Chair vroiam sa va intreb.....ce scutece folositi?
Noi folosim pampers si imi ajunge 6 zile o punga cu nr. 1

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Mi-a raspuns Crispro, intr-adevar, azi pleaca acasa. Vlad nu a facut icter, are laptic si lui Vladut ii place la san, deci toate bune si frumoase.Va pupa pe toate si pe toti bbii. De abia asteapta sa ajunga acasa.

Paula, 39+ cu ,
AMR 6 zile

Bravo Vladut! Ma bucur ca-ti place la san!

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mirela, nu-mi vine sa cred, asistentele alea sunt femei si ele, incredibil!!!!

Maurice, hai ca mai ai putinel, sa incerci sa o tii pe micuta cat poti de mult ca sa nu-i fie greu sa se adapteze dupa aceea!

Otilia la serviciu sau nu am citit eu bine!!!!??

De BTZ , eu am auzit multe istorii dar asta e in frunte, saraca, sper sa iasa bebe cat mai repede ca intra in depresire saraca!!!
A plecat femeia , m-a masat, si am reusit sa scoatem dintr-un san 30 ml laptic, sunt foarte bucuroasa, am desfundat 4 canale la un san si 3 la celalalt, maine iar si se pare ca in 3 zile scapam de probleme!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

carmen ma bucut pt tine si pt Leti
asteptam poze cu bombonica ta

+12 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

acum imi adorm puiul pe muzica clepatrei stratan

dupa ce iesim afara dimineata de la 10 la 12 tot papam...si completare...si apoi vorbim, dam din manute si picioruse

crissy l-am sunat pe dr. a zis ca nu e f bine ca am picioare umflate. merg joi la control. iti zic ce imi zice

am intrebat de centura, a zis sa nu port. nu am inteles de ce, mai intreb o data joi si de exercitii, abdomene, epilat...si daca pleaca

bumbleeblee mie nu mi-a interzias prea multe pediatra...cand am strambat din nas ca nu am voie vinete a zis ca pot gusta 1 felie ...cred ca din cauza semintelor, sa nu provoace alergii...dar usoe usor poate putem papa

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mai are cineva Dr. Spock? Era numai in engleza sau ma insel eu?

Alina 38+ cu
gargarita

Mergi la inceput