BV BTZ, Rubia, arissa! iulie-august 2010 (166)
Raspunsuri - Pagina 16
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JuliaSM Buna dimineata,ne primiti si pe noi in mijlocul vostru? Avem o burtica de 37 sapt si 3 zile,DPN e pe 9 august.Imi pare rau ca nu v-am descoperit usurel mai devreme... |
Esti bine venita, Julia! Ce aveti baietel sau fetita? Nastere usoara si bebe sanatos!
Elena 36+ cu un cuminte
AMR 3+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
JuliaSM spune:
O fetita asteptam,inca ne duelam(eu si al meu) cu privire la nume,desi balanta inclina tare inspre Anne. :)
Mai avem o fetita de 3 ani si cateva luni si un baietel de aproape 2 ani.
larissa_79 spune:
Felicitari BTZ!
Bine ai venit bebe Paul Christian! Sa ai o viata binecuvantata!
'neata fetelor!
azi cine se mai baga la nascut?
Io ma duc sa imi beau cafeaua pe balcon, cu sotul. Deloc nu ma simt.
Parca inca nu imi vine sa cred ca sambata fac 40 de saptamani.
Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 3 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
bumblebee spune:
Julia, bine ai venit! Ce frumos, mai ai o pereche acasa!
Azi sedinta de epilat, cat timp a trecut! Oare nu se sperie cosmeticiana cand ma vede direct cu burtoiul gata de descarcat?
Alina 38+ cu
gargarita
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi buna dimineata sunt ovidiu sotul lui bytz azi dimineata la ora 5 s-a nascut PAUL-CHRISTIAN un bebe de 4,200kg sanatos si ffff galagios:D:D:D:D:D 40 +2 zile cu IN WEEK-END NE VOM CUNOASTE BEBE PAUL CHRISTIAN |
Felicitari,
Sa fiti sanatosi, voiosi, norocosi si mancaciosi!!
Refacere rapida ,mami!!Te asteptam cu pozici si povesti!!!
Laura 38+ cu
AMR 11 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
eladea2005 spune:
Neata!
n-am reusit sa mai intru...efectiv nu am timp suficient...iar asta micu sta agatat de mine ca o maimutica...
in plus, nu stiu ce mama naibii, dar de 2 seri incoace am niste frisoane si dureri in sanul stang, bine ca am si o rana de toata frumusetea la el..imi vine sa urlu... mi-e groaza cand vine momentul alaptarii, efectiv...mi-e mai tare, undeva in zona de sub san, am ceva galme sub el...o sa bag pompa sa vedem care-i treaba...
si noi papam destul de des noaptea, nu mai contabilizez...dar sigur mai repede de 2 ore...in plus, cum i-am dat si supliment cred ca s-a constipat putin, ca ieri n-a facut kk si saracutu atata s-a chinuit aseara si azi noapte sa faca si nimic...cred ca azi bagam termoemtrul si apoi supozitorul...incerc sa scap de laptele praf, dar e asa papacios ca am impresia ca nu mai are ce suge...vrea f des la san...cum sa-l fac sa stea macar 2 ore intre supturi???
racusor, ce suplimente pt lactatie ti s-au parut eficiente? sa mai incerc si eu una, alta...sa vedem...
oana draguta, pt mine odiseea sarcinii s-a incheiat...mie imi ajung 2 copii...las pe altii sa faca...
revin, sper...daca mai reusesc...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
JuliaSM spune:
Multumesc pentru primirea draguta si calduroasa!(desi ma termina canicula,uite ca mai sunt chestii calduroase care-mi fac bine )
Cum te epilezi,Bumblebee?Eu nu prea suport sa-mi umble nimeni si nimic pe piele acum...
paula_m spune:
Buna dimineata
Bravo, BTZ!!Recuperare rapida si mult laptic!!
Bine ai venit pe lume Paul Christian!!
Sa fii sanatos, fericit si sa ai tot ceea ce iti doresti!
Bine ai venit JuliaSM!!
Paula, 39+ cu ,
AMR 5 zile
btz_ovi spune:
a nascut prin cezariana fiindca nu avea dilatatie si ca sa nu se chinuie a facut cezariana ar fi luat 30 de ore sa aibe dilatatie si a bagat-o la cezariana
40 +2 zile cu
IN WEEK-END NE VOM CUNOASTE BEBE PAUL CHRISTIAN