Floricele de Liliac - mai iunie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Eu termin cele 126 zile pe 4 august. Pot depune dosarul de acum, de la sf lui iulie sau trebuie sa astept 4 august si abia atunci sa ma duc? Stiti dc se pot primi si pe card banii astia? Pentru alocatia de 200 lei am dus un cont bancar...dar inca nu i-am primit

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca 28.04.2010

Trebuie sa astepti sa se termine cele 126 de zile,ca in adeverinta scrie cand s-a incheiat concediul de lauzie.(eu asa stiu)Poti primi si pe card banii.
Mie la sectorul 2 mi-a zis ca in 3 luni.
Alocatia de stat a venit deja,dar cea de nou nascut nu.Voi pe cea de nou nascut ati ridicat-o ca si trusoul de la primarie,sau a venit prin posta/card?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

'Neata!

Laurita, Taty_ana, Ioana, Alina multumesc de raspunsurile ref. la Rotarix.

Nana, ma rog si eu in continuare ca micuta Adelina sa-si revina cat mai repede!

Ruxi, eu il invelesc pe bebe (cand vrea el) cum m-a invatat pediatra si e f bine, nu-si trage patura pe fata, adica: ii treci paturica pe sub manute, astfel incat mainile sa ramana libere deasupra paturicii si apoi o bagi un pic in laterale sub salteaua patutului si astfel oricat s-ar misca nu si-o trage peste fata. Sper ca m-am facut inteleasa, o sa incerc sa fac o poza daca binevoieste bebe, ca el nici nu prea doarme pe spate si nici nu prea sta invelit.

Gabriela_s, foarte tare poza cu fetita ta manjita de crema, e foarte haioasa, am ras cu lacrimi, sa ma pregatesc si eu sufleteste de astfel de "accidente".

Corina, La multi ani cu intarziere, sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de familia ta frumoasa! Uite niste www.totcedoresti.ro/wwwmagazinuldefloriro_flori_online_livrare_flori_l-anunt-1d4820.jpg" target="_blank">flori de la noi!

Ref la datele de nastere, vroiam sa propun mai demult, de cand am trecut la 365 de zile, sa mai spunem inca o data data nasterii si sa o trecem pe prima pagina, astfel incat sa avem posibilitatea sa uram mamicilor La multi ani in timp real, ce ziceti?

Va pupam, o zi buna!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

Neatza!

In sfarsit reusesc si eu sa va scriu, caci am mai incercat de vreo 2 ori dar cu bebe in brate nu am reusit!, in schimb reusesc sa va urmaresc in timp ce victoras asculta cantecele.

Am reusit sa pun niste poze cu puiul meu , aici http://picasaweb.google.com/bianca.igarelu/NewFolder2# , noi suntem bine sanatosi, avem 5 saptamani si 5300 g , papam exclusi la san si il pun la san de cate ori vrea el. Am incercat sa ii dau ceai ( mai mult pt colici), dar se scarbeste si se ineaca si nu am insistat.
Eu acum ii dau debridat si tin putin regim alimentare , pt ca am mancat piersici si pepenen si caise intr-o si si a facut saracutul diaree, dar si-a revenit intr-o zi jumate.

Si la noi ( petrosani) e cald, dar nu ca in alte parti... M-am speriat putin pt ca tusea cand se ineca si parca avea un harait ciudat, dar m-a linistit dr. si mi-a zis ca e normal si ca sa am grija sa ii curat nasucul in fiecare seara.
Noi folosim batista bebelusului si pyutin ser, dar aseara soacra mea i-a pus o seringa intreaga de 5 ml!!!! am sarit ca arsa ca e prea mult si i s-a dus pe gat in jos, dar ea sustine sus si tare ca asa ii punea si la celalalt nepotel si ca atata trebuie, mie mi se pare mult si nu o mai las. Voi cat folositi?

Nana, ma bucur ca sunteti mai bine si sa dea Dumnezeu sa nu mai aveti probleme de acum in colo si multa multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Ruxi legat de indemnizatie si alocatie si nebunii
inca nu am depus dosarul astept hartiile de la serviciu
oricum stiu ca in cluj dureaza foarte mult caci e o singura persoana care proceseaza dosarele de indemnizatii si 3 directori ;)
sunt persoane care au asteptat si 5-8 luni insa sa speram ca s-a schimbat situatia
in targu mures de exemplu dureaza o luna jumate, deci depinde de oras

legat de hemoroizi eu fac parte din categoria fericita carora li se retrag....fata de cum erau la nastere...
oricum nu ma dureau ci doar erau acolo enervanti..sangereaza in schimb atunci cand am scaun

azi merg cu Matei la dr.... sa i se uite in gat, mie imi pare un pic ragusit dar va dati seama ca totul poate fi in mintea mea...
oricum din cand in cand ii simt fruntea mai calda, de regula noaptea nu sunt probleme insa ieri seara cand am iesit afara(si afara era racoare) se simtea calduta bine, i-am luat temp avea 37 cu 5
tuseste de aproape fiecare data cand mananca si astazi la 11 a vomat
in schimb ca stare generala se prezinta bine,rade, "vorbeste" insa ceva ceva este cu el
sunt foarte stresata si atenta la fiecre gest al lui...

stiu sigur ca mai trebuia sa scriu ceva dar ma duc sa scot diverse din frigider sa gatesc pt sot si socru, da, si pt mine :P

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

Gabriela asa este, Antonia mea s-a nascut micuta. A avut 2900g si 48 de cm si am adus-o acasa cu 2760g. Oricum...eu nu ma plangeam de ea, Doamne fereste. Doar ziceam asa...pur si simplu. Ca ea, asa micuta cum e, arata foarte bine, adica nu e slaba sau mai stiu eu cum.

Fug la Tudor ca cica a terminat de mancat. Nu vreti sa vedeti cum e pe masa si sub masa ca e asa un imprastiat cand manancaaaaaaa

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

bubu 2,5 l eu asa stiu.
gabriela-s lasa ma ca tu arati bine, te-am vazut eu, ai sanii mari si nu mai conteaza...esti cu forme...asa ca eu, fara forme sunt doar grasa. am 1,68-1,69 depinde cine ma masoara :) adr abia la 55 kg sunt ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Ola ola
Cine stie sa imi spuna si mie va rog in cat timp de la depunerea dosarului intra banii pt CIC de la primarie ?
A depus careva dintre voi ???

Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010

Am despus dosarul pe 1 iulie,mi s-a spus sa nu astept banii mai devreme de 3 luni...gen:"pe la Sf.asteapta"

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Hello,

si eu tot asa am depus dosarul, cu data de 1 iulie si mi-au spus ca mai devreme de 2,5 luni sa nu sper....

cu semnatura asa am ramas da nu am apucat sa o schimb si nici rabdare nu am avut, oricum si mie imi aminteste de perioada cu burtica....doamne, parca nici nu a fost deja am uitat cum era...si mi-e dor de perioada aia

Cordelia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Eu am luat banii pt trusoul nou nascut si prima pt nastere cam dupa o luna jumate...la sf lui iunie (depunerea dosarului a fost pe la inceputul lui mai). Atunci sotul a facut si dosarul pt alocatia de la stat
Multumesc frumos de raspunsuri.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca 28.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Salutare fetelor!
nu vreau sa va panicati dar mi se pare important!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanarus

Salutare fetelor!
nu vreau sa va panicati dar mi se pare important!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424&whichpage=1

Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010)
www.eticker.co.za/tickers/quw7q3r7o93fq3wr.png " target="_blank">Asa creste Mihai

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Scary!..

Am verificat conturile noastre, si parca nu avem "fani". Aruncati si voi un ochi, poate nu m-am uitat eu bine..

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput