escroaca Hara
Raspunsuri - Pagina 6
Olina87 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Exista un psiholog care lucreaza la urgente?!?!?!?!??!?! ***Fur is for petting** http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1 http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro www.accesoriisihaine.blogspot.com |
edit sa pun si linkul de pe pagina web a spitalului
http://www.urgentafloreasca.ro/index.php?p=65&t=0&s=24
Xio, ma mira mirarea ta...
Candy spune:
Daca Madalina Manole s-a sinucis cu adevarat (ca incep sa am tot mai mari dubii), ar trebui sa existe un testament de data recenta. Nu pot sa-mi imaginez ca o persoana lucida, chiar depresiva fiind (si dupa nenumarate marturii, inclusiv a sotului, era perfect lucida) nu ar asigura in primul rand viitorul copilului, daca ar vrea sa-si ia viata.
Legat de avere, dpv moral, daca Madalina a facut aceasta casa din banii ei, nu sotul ar trebui sa fie beneficiarul, ci mai degraba parintii si copilul, adica rudele de sange. Legal, e cu totul alta poveste...
Sotul mi se pare mai dus cu pluta decat oricine, si asta nu acum ca e in stare de soc, pur si simplu are o filosofie de viata pe care nu o inteleg. Simplul fapt ca nu i-a anuntat pe parintii ei de deces mi se pare strigator la cer! Nu cred ca poate exista justificare pentru asa ceva.
Eu ii inteleg pe parinti, vor dreptate pentru fata lor, vor sa afle adevarul, nu cred ca miza e averea. Un parinte care-si pierde copilul nu stiu cat s-ar putea consola cu banii, refuz sa cred asa ceva. Daca noi, ca simpli spectatori (nici macar nu ma consider fan) suntem socati de ce s-a intamplat, imaginati-va cum se simt parintii ei. Ancheta trebuie sa lamureasca toate aspectele si pana acum adevarul nu a iesit la lumina.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
absoluta spune:
Nu am dat cu liniuta nimanui peste degete. Nu bruiez acest subiect. Ma confunzi cu siguranta. Este singurul forum pe care intru. Nu am intrat in discutii niciodata cu nimeni pe acest forum. Nu am jignit si nu am atacat pe nimeni.....
Din nou iti spun inceteaza! Tu nu vezi ca te iei aiurea, fara motivatie de useri ?! Ai facut asta la fiecare subiect la care ai intrat (vezi "pentru fata cu parul de foc").
Doar ce te-am avertizat ca o sa cazi in ridicol.....uite ce zici tu aici:
"Eu nu fac asta niciodata. Daca am nemultumiri, prefer sa nu postez, doar citesc, nu ma "agat" de alti useri.
allinta
absoluta spune:
Da, perfect de acord cu tine Candy la faptul ca parintii ei au aflat de la tv de moartea fiicei lor.....chiar strigator la cer.....
Petru ce explicatie are oare pentru gestul asta?
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui absoluta Repet , noi nu avem de unde stii ce si cum. Nici tu nu ai de unde sa stii ce si cum a fost. Tocmai de asta am zis ca daca tot comentam aici acest subiect, sa comentam strict pe declaratiile lor, nu ce spun ziarele, sau ce spune Brancu, Dauer, Morar, Hara, Diaconescu, etc. |
Ia mai citeste-ti o data mesajul. Cine de cine s-a luat ?
Incercai sa ne convingi sa nu mai purtam discutiile decat pe baza a ceea ce iti inchipui tu ca conteaza. Restul sunt doar baliverne, in opinia ta.
In penibil cadeti voi cele care sunteti in directia opusa a topicului, insistand ca aveti dreptate.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Alizee spune:
Din cate am inteles, Petru Mircea si mama lui fac parte dintr-o secta. Doar asa s-ar putea explica de ce nu a apelat la ajutorul unui psihiatru sau psiholog. El spune ca "noi am incercat sa o aducem aproape de Dumnezeu". Nu inteleg de ca mama lui era prezenta in acea casa si nu mama Madalinei, de ce soacra i-a apostrofat pe parintii indurerati : "nu veniti cu tiganie in casa mea". Acea casa este pe numele Madalinei.
Se tatoneaza posibilitatea ca MM sa fi fost imbrancita puternic. Spargandu-si capul si lesinand, cineva din acea casa sa ii fi turnat cantitatea imensa de otrava.
allinta
Candy spune:
Ultima postare pe blog a Madalinei (citata de Mediafax, Realitatea etc)
"M-am recompus sufleteste si merg mai departe, pretuind cu toata fiinta mea tot ceea ce am primit si primesc de la viata!"
Ciudat mesaj pentru un sinucigas, nu vi se pare?
Un artist ca ea de ce n-a lasat oare un mesaj fanilor ei, publicului, ci doar un banal si impersonal sms, si ala ciudat si netrimis?
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
Alizee spune:
Intr-adevar, sunt multe semne de intrebare.
Un prim semn de intrebare ar fi ca MP afirma ca in seara dinaintea evenimentului tragic, au baut sampanie, dar in urma testelor nu s-au gasit urme de alcool !!!
allinta
a_alinta spune:
si eu am fost foarte mirata ca parintii au aflat stirea de la stiri.
nu petru era obligat sa-i sune. nu cred ca exista o regula ca trebuie intai si intai sa suni parintii decedatului. sau ca exista o lista pe cine suni prima oara in caz de sinucidere a sotiei.
cei de la stiri nu aveau dreptul sa dea pe post stirea pana nu se asigurau ca rudele de gradul 1 erau anuntate. daca facea vreunul dintre ei infarct, tot petru era vinovatul moral? nu stiu daca e stipulat sau nu prin lege acest lucru, dar este clar ca au incalcat grav o regula de confidentialitate. petru a anuntat salvarea si si-a sunat prietenul. poate toti am fi facut la fel.
socrii au tinut sa reproseze chiar ca nu i-a mai sunat nici dupa inmormantare. de ce? de ce ei nu l-au sunat sa se intereseze ce le face nepotul.
sunt ei mai importanti decat el? sunt ei mai loviti decat petru?
hannen spune:
a_alinta(hai ca incep de la sf. mesajelor)...adica cum "sunt ei mai loviti decit Petru?"Pt. mine,da!Categoric DA!
In primul rind parintele iti este parinte pina mori ,indiferent ca ai 1 an,indiferent ca ai 100 de ani!Singele apa nu se face!!Insa sotul/sotia...ce ti-e in afara de,vorba japonezilor "un strain"!!Azi esti cu el/ea,maine se poate sa nu mai fii.Dragostea dintre soti este posibil sa moara,insa dragostea dintre parinte si copilul lui...hm,nu prea.
Acum eu am si alte convingeri pt. care afirm ceea ce afirm mai sus!Eu sunt convinsa ca numai el,Petru ,este de vina pt. aceasta tragedie!!El mi-a lasat impresia de un "babuin coborit din bananier" pe bune!!Ma uit la el si nu`mi inspira nimic!Nici cind era cu ea!In timp ce ea il sorbea din priviri!Omul asta efectiv nu a dat doi bani pe faptul ca sotia lui este bolnava!I-a ignorat si bagatelizat boala!Un ignorant !!Nu am pic de compasiune fata de el!Sunt sigura ca nu e atit de indurerat pe cit vrea sa para,pt. ca daca ai luat atit de usor vorbele sotiei tale ca vrea sa se sinucida,daca ai fost capabil sa pui capul pe perna noaptea si sa-i arati ca te doare in pt. ca efectiv asta a facut in atita timp de cind ea ii striga "am nevoieeeeeeee de ajutor,ma vezi,ma auzi???????".Urla prin toti porii "sunt nefericita" iar "**>+*?+*+****" ala care i-a fost sot nu a dat nici doi bani pe ea si pe sentimentele ei.
Si mai cred ca el o domina si in alte aspecte.Pina la casatorie ea nu l-a cunoscut cu adevarat iar el nu si-a aratat adevarata fatza.Cind a realizat Madalina ca s-a casatorit cu cine nu trebuia ...era prea tirziu.In citeva luni a facut-o din om ,neom!
Ca sa nu mai zic de fazele cum ca parintii au aflat de la TV ca le-a murit copilul!Daca eu m-am inecat cu saliva si ma bilbaiam repetind ca o placa stricata "Madalina Manole,Madalina Manole...adica Madalina Manole ..aia,madalina aia de o stiu eu?" parintii ei cum au reactionat???????????????????
Iar cu "sa nu veniti la mine cu tigania,sa nu-mi faceti circ ...nu veniti in casa mea..."Doamne!Sa vedeti ce "oameni" sunt si cu cine isi bagase in cird fetisoara asta.
Eu sunt ca Mirabela Dauer,asa de suparata,revoltata ,socata si...de toate.Numai ca pe parintii ei nu am de ce`i acuza!Eu cu barbat`su am ce am si sunt convinsa ca e vina lui 100% pt. ce s-a intimplat.
acesta este rezultatul ignorului lui ,a tratamentului pe care el i l-a aplicat sotiei lui (ma stapinesc sa acuz de multe) .
Si cine zicea ca sa-l mustre constiinta?Haha,ce gluma buna!Sa vedeti ce repede se reface domnul .constiinta?se duce imediat la un "vraci" de suflete si e ca nou!Acum serios,fetelor ,omul asta nici acum nu realizeaza ca el este responsabil pt. ce s-a intimplat!El nu crede ca a gresit neducind-o la dr. doar a zis ca ea nu halucina si nu delira!!!Ce om...bun de un consult
Whatever happens don`t let go of my hand!