escroaca Hara
Raspunsuri - Pagina 11

hannen spune:
Da` hai ca s-a adunat grupul lupilor moralisti sa ne traga de urechi.Nu trebuie sa fii cu ei in casa ca sa-ti dai seama ca ceva a fost naspa si naspa de tot daca femeia aia a ales sa bea juma de litru de otrava si barbat`su sa zica ca el stia,ca i-a zis,ca a mai incercat ....iar el a stat cu bratele incrucisate si a asteptat,ah,scuzati,a dus`o pe la manastiri sa scoata duhurile rele din ea.
Dar hai sa tacem, sa-i uram odihna placuta in imparatia cerurilor si cam atit.
Whatever happens don`t let go of my hand!

gabriella1 spune:
Nu vreau sa critic pe nimeni,nici s-o faca pe lupul moralist si nici s-o fac pe Hara 2.
Vorbim discutii, fiinta aia minunata e la Domnul!
La ce folosesc vinovatii?Vine ea inapoi?!
Gabriela
20 +
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Alizee spune:
Eu nu vreau sa gasesc vinovati, ci explicatii.
In orice caz, ce am avut de spus despre aceasta tragedie, am spus.

gabriella1 spune:
orice s-ar gasi vinovati/explicatii cred cu tarie ca o lumanare aprinsa si un "Dumnezeu sa o ierte ! " ar fi mai de folos unui suflet aflat la ceruri !
Gabriela
20 +

Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 orice s-ar gasi vinovati/explicatii cred cu tarie ca o lumanare aprinsa si un "Dumnezeu sa o ierte ! " ar fi mai de folos unui suflet aflat la ceruri ! |
daca toti oamenii ar gandi ca tine, multe mistere ar ramane neelucidate.
si, da, sunt f interesata de imprejurarile acestei tragedii, chiar daca nu voi elucida eu misterul acestei morti.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui allinta
daca toti oamenii ar gandi ca tine, multe mistere ar ramane neelucidate. si, da, sunt f interesata de imprejurarile acestei tragedii, chiar daca nu voi elucida eu misterul acestei morti. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
ptr a dezlega astfel de mistere exista oameni anume pregatiti .Daca toti o facem pe detectivii ,ei ce mai fac?!
aaaa,daca meseria ta e de asa natura

Gabriela

Alizee spune:
Gabriela, inchei aici dialogul contradictoriu cu tine, din respect pt starea ta de graviduta.
Gaseste-ti subiecte care sa nu te angreneze in stari de nervozitate.
allinta

gabriella1 spune:
citat din mesajul lui allinta Gabriela, inchei aici dialogul contradictoriu cu tine, din respect pt starea ta de graviduta. Gaseste-ti subiecte care sa nu te angreneze in stari de nervozitate. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
draguta,nu sunt nervoasa!
Mi-as dori sa gAsesti explicatii,dar din toate partile se spun vrute si nevrute.si atunci,pe cine sa mai crezi?
E rau ca a murit un om si il loc sa fie lasat sa se odihneasca ,se gasesc care mai de care sa spuna cate ceva.

Gabriela

denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui allinta
si, da, sunt f interesata de imprejurarile acestei tragedii, chiar daca nu voi elucida eu misterul acestei morti. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Allinta, hotaraste-te:
- ori e o moarte misterioasa si arunci iar vina asupra unui om care nu a fost gasit vinovat de crima pana una-alta
- ori moartea e consecinta unor prejudecati demne de secolul 18 (asa cum ai afirmat in postarea de dinaintea asteia).
daca toti oamenii ar gandi ca tine, multe mistere ar ramane neelucidate. |

In fine, nu cred ca mai sunt multe de spus, dorinta de a intra cu bocancii peste tragediile semenilor e mai puternica decat orice chemare la putina autocenzura.
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul"

Alizee spune:
De analize pe text nu am chef.
Ce am avut de spus, deja am spus.
Daca intervin fapte sau afirmatii noi, voi comenta. Deocamdata asta-i tot, in ceea ce ma priveste.
allinta