Dovlecei frumosi sept-oct 2009*168*
Raspunsuri - Pagina 20
lutoniana spune:
Hei, sunt tot eu, nu am mai scris de o vesnicie
La cresa e bine, incepe sa-mi para rau ca nu am ales sa-l ducem mai multe ore .....Contrar a ceea ce credeam eu, copilul tot pe mine ma iubeste, e fericit, nu-l maltrateaza nimeni....si ca sa fiu sincera pana la capat....sa mai scoata frate untul si din alea....ca cu mine o face suficient.
Ieri a mancat jacket potato....un cartof copt umplut cu ceva unt si branzica. I-au dat portocala si nu a vrut.
Au fost in gradina la joaca si i-au pus palarioara de soare furnizata cu dragoste de mama sa.
I-au facut si poze pt ca ii fac un dosar ...al evolutiei (nu la paralele cum a-ti crede) ci la cresa. Ii pun poze cand va invata sa manance singurel, cand se va juca cu alti copilasi etc.....si peste un an eu sa pot vedea ce progrese a facut in colectivitate.
Momentan nimiceste in continuare papusile ....si ma gandesc tot mai serios sa-i cumpar si lui una sa se joace acasa.....Inlatur gandul ca am sa transform barbatelul in ceva ciudat ....si ma incalzesc cu ideea ca poate va ajunge designer vestimentar.
Bine naibii ca nu se joaca cu un polonic
Singurul lucru cu care nu se descurca doamnele e ca nu reusesc sa-l culce.....ceea ce mi se pare firesc tinand cont ca acasa facem un badminton ....eu cu tatal lui....si schimbam copilul de la unul la altul...poate poate.
Stiu din surse sigure ca sunt copilasi care la ora fixa dorm, singuri .....nu e cazul meu. David nu are niciun program....
Ba mint, are in programul lui genetic un mecanism de a scoate vlaga din parinti si de a le intinde corzile pana la maxim
In rest, asa cum stiti e adorabil...rade la noi si ne iubeste.
PS - am uitat sa va zic ca mi-au zis ca trebuie neaparat sa incep sa-i perii dintii ca mai tarziu va fi mai greu. daca nu reusesc cu periuta speciala de copii sa incerc cu degetul cu foarte putina pasta de dinti. Mi-au zis sa nu ma ingrijorez daca va inghiti ca nu e grav
De maine ma apuc sa-l invat pe David sa scuipe....pasta de dinti, ca doar nu trecatorii
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
alex25 spune:
Buna seara dragele mele.
Imi pare rau ca am lipsit de la apel, dar aseara am scris un mesaj lung cu raspunsuri pentru toata lumea si mi s-a blocat calc de am inceput sa plang si nu am mai avut putere sa intru.
Am citit tot, tot, dar sunt varza, asa ca va rog sa ma iertati daca uit ceva important.
Luto ma intrebai ieri dc nu trage de branula....iti dai seama ca ala e cel mai important si nteresant lucru de facut, tocmai de aia untem cu ochii pe ea 24 din 24 si slava Domnului am reusit pana acum, mai ales ca i-a prins-o extrem de greu si am fost sfatuiti sa o supraveghem ca e vai si amar dc o scoate.
Techila mamis, da ce putze tari de tot ai, bravo dom'le!
Nela ma bucur din suflet ca Ana nu mai vomita si tinem pumnii sa treaca repede bronsita.
Dana eu sunt disponibila sa modific ce vreti si cum vreti pe prima pagina, numai sa imi spuneti cum, ca nu am talent creator deloc...eu sunt buna de executant...astept.
Fragutza sunt alaturi de tine trup si suflet. Noi pentru ca a fost bolnava si cu branula nu am prea lasat-o sa tipe sau sa planga, si am ajuns de in 4 zile ne urca pe toti pe pereti cu urletele ei de nemutumire, frustrate, nervi, dorinte neimplinite....e ceva de groaza, dar auzi ,zice Luto ca cica e destepte, deci nu imi mai fac griji de ea, doar de mine, ca mi-e ca fug de acasa, vorba ta.
Uka si Selen frumoase tare protagonistele.
Mamideandrei esti prea tare.
Mimika distractie placuta si petrecere reusita.
Mely multa sanatate mamei tale.
Iulika servici usor.
Noi suntem bine, nu mai suntem bolnavioare deloc, dar din pacate suntem inca cu branula, maine avem ultima doza. Analizele sunt bune, papa si lapte cat de cat. Eu azi am imbatranit inca 10 ani dupa aia 10 de la montarea branulei, ptr ca i-a luat sange si nu au gasit decat o vena la picior, nu va pot descrie in cuvinte cum a fost, are mandra mea un picioar vanat tot...sper sa fie ultima data cand mai mergem la spital, ca nu mai pot. Plus ca sunt disperata, ea se pare ca este mai sensibila cu stomacul si ce ma fac eu, ca merge de-a busilea si isi linge palmele, baga tot ce prinde in gura, etc....nu o pot inchide intr-un glob de sticla, si stunci ce sa fac????? Imi vine sa urlu...
Astept sa imi spuneti cu listuta si prima pagina si execut imediat.
Va pup.
----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
lutoniana spune:
Dana, cuscra'ta mai are de pudrat niste cornulete si de calcat o fata de masa, apare imediat, nu ma indoiesc
Fragutza spune:
Luto, beibi, dupa descrierea ta, fata mea e extrem de inteligenta! Doamne ajuta sa gasesc resurse necesare sa fac fatza!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
lutoniana spune:
Hai seara buna Alex lasa mami, ca se pare ca noua noastra vocatie de mame e sa trecem peste obstacole si sa ne intarim ca sa crestem puii mari.
E drept ca unele au mai multe obstacole si unele mai putine dar poti sa fii sigura ca te intelegem.
Bietul piciorus al Zeinei
Eu propun sa scrii la noul capitol
LA MULTI ANI LISA, SAU LMA, am vazut ca se mai poarta chiar daca mie nu-mi place.
Si pe prima pagina:
"dovlecimea e-n sarbatoare"
cu o culoare frumoasa si cu un font urias.
daca mai sunt si alte idei
alex25 spune:
Deci eu ma bag la capitol si stau cu ochii aici sa vad ce mai propuneti ptr prima pagina.
----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Bine naibii ca nu se joaca cu un polonic |
Doamne pazeste si fereste !
Io-s homealone, cupilu doarme (la ora fixa si singur ), mi-am confectionat niste floricele si am o fanta de lamaie...sa inceapa petrecerea !!!!!!!!!!
Eu ieri am spalat-o prima oara pe dinti, a plans cu suspine..nu e treaba buna.Ii tot spuneam ca este periuta cadou de la Lucia (), ca pasta de dinti e organica si facuta in Ingland acolo ... Deloc nu asculta. Of of!
Cine mai e pe aici? Pe cine pupam, cu cine ne hahaim?
C a r i n a
Nihil Sine Deo
aricelul spune:
Buna seara,
iar am avut de recuperat destul de multisor.
La multe lunite sarbatoritilor din ultimele zile ! .
Am vazut poze tare frumoase cu doua sirene la malul marii, cu un strengar in natura pitoreasca, cu o domnisoara tare draguta la gratar, cu cavalerii la malul marii .... superbe !!! Sper ca n-am omis pe careva ...
Alex si eu sper sa fie totul bine de acum incolo si sa nu mai aveti niciodata "vizite" la spital.
_
Maria (28.08.2009)
carinablanca spune:
Buna seara ,
sarbatoritilor de azi
Fragutza, vroiam neaparat sa iti zic ca Maria face crize in permanenta cand nu ii dam sau facem exact ce vrea. Ieri in parc vroia in noroi si la copii cei mari si nu am facut ce vroia si am lasat-o sa se crizeze si i-a trecut tare repede. Cred ca ne incearca ei pe noi.
Monikus, multumesc mult
Techila, felicitari pentru puiul umblacios.
Tare imi place nostalgia capitolului
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com