brobonite pe spate de la caldura

brobonite pe spate de la caldura | Autor: bbea

Link direct la acest mesaj

buna! Robi are aproape 2 ani(fara 2 luni) si zilele astea brobonitele de pe spate care au aparut de la transpiratie s-au inmultit, i-au cuprins tot spatele si dau pielii un aspect uscat, maroniu...Ieri am murit de cald... transpiratia din jurul gatului i-a adus alte brobonite mici mici mici care azi arata la fel ca cele de pe spate...Nu i-am dat cu nimic, i-am facut 3-4 baite pe zi, ce-i drept sapunite bine (cu jonson baby.)vecina are un baietel mai mare care are la fel zice ca-i da cu ceva mentolat...peste 3 zile are programare la dr..e sigur ceva de la caldura !voi ce tratament ati aplicat?sau dc e cineva din Craiova ce medic imi recomanda pt puiul meu?elena

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bbea spune:

nu-mi raspunde nimeni?elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

deci baitele sunt ffff indicate DAR fara sapun. si incearca sa schimbi jonson cu klorane, e maun, mai bland, mai natural, fara subs chimice sau cauta pe site-uri produse bio mai ales pt puiul tau. ei au pielea sensibila si chimicalele+parabenii din produsele cosmetice strica echilibrul natural al pielii.

si al meu pusti (5 ani) pateste asa vara si rezolvam imediat cu dusuri dese FARA sapun. seara doar eu folosesc produse Weleda (se gasesc si la noi pe site baby point). daca il mananca folosesc solutia mentolata Calamine http://www.musetel.ro/prospect.php?id=1957

te rog nu-l mai sapuni bine ca ii strici total echilibrul pielii!

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Si eu spun la fel, baile fara sapun.

Eu pe junior il dau cu apa termala.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Si Alexia a facut in primul an de viata asa ceva.
Nu am dat-o cu nimic. Si stiu ca asa e si indicat, pt ca pielea trb sa fie cat mai libera sa respire...sa nu fie porii astupati cu nimic....
Doar baite multe in fiecare zi...cam la 2-3 ore o bagam la dus.
Foloseam o solutie de spalat care nu continea sapun.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Dusuri fara sapun, solutie mentolata fara alcool, tinut la racoare daca e posibil, fara nimic pe el, schimbat imediat ce transpira, o data la doua zile spalat cu o solutie antiseptica. aici eu am o crema care e foarte buna, insa spitalul militar fr de aici o produce si o da resortisantilor fr in cazul aparitiei "bourbuill", asa ii zice aici.
Al meu pui de 2 ani si 4 luni face de mic. Crema le usca bine, apoi dau cu DEXTERYL si trece fain.

Crema are consistenta argilei si e alba, parca ar fii amestecat talc cu ceva, se intinde la fel ca si argila, ramane alb pe spate dar nu in strat gros. Nu-ti pot spune ce contine, nu scrie pe cutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

probabil oxid de zinc. ca si cremele pt fundulet. ca si calamine.

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Sau ceva gen cutaden/reviken.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stcgeo spune:

Sustin ce au spus fetele fara sapun si in special fara jonson ( e cunoscut pentru alergiile pe care le provoaca). Exista in farmacii preparate speciale pentru astfel de iritatii care cel putin in cazul copilului meu au dat rezultate bune. Sa nu aplici in schimb preparatele astea cu mentol in zonele sensibile( fundulet, inghinal etc) pentru ca usuca foarte tare si mai mult agraveaza decat sa vindece. Sanatate la puiut.

Mergi la inceput