Aspirante optimiste > 20 ani (541)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Mandreac, iubita cum te mai simti?..creste bebita...simti ca se mareste uterul cumva?...sunt si eu curioasa
si eu, si eu!!!tot de molipsire

Iubita astazi m-am simtit chiar bine. Nu simt ca mi se mareste uterul, simt usoare intepaturi in zona ovarelor, dar foarte usoare, in schimb sunt absolut plina de cosuri, nu cred ca va puteti inchipui. In viata mea nu am avut asa ceva, chiar niciodata la ce am acum pe fatza, dar daca asa vrea bebe sa se manifeste, mama suporta si asta.. Si sanii mi s-au marit si au devenit mult mai grei.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 8+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Nike ma bucur ca e bebe bine si cred ca se poate face ceva si in privinta calciului din oase, nu prea ma pricep eu, dar ne dai maine de veste tu.

Bebeluuuuuuuuu tu ce ai facut cu cosurile??? Stiu ca si tu ai avut astfel de probleme si vreau sa stiu cum le-ai tratat. Eu am toata fatza plinaaaaaaaaaaaaa.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 8+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andreea nu am reusit sa le tratez
am momente cand se curata fata de la sine, si mom cand explodeaza pur si simplu. si sunt numai din alea mari si dureroase
de ex, acu sunt in per de razboi
maine vreau sa imi iau niste mixtura mentolata sa vad dc trece
k e buna si pt ciupiturile de tantari si buburuzele care se fac de la caldura.
poate am noroc si scap

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

fetele!!!

Noi am fost la o zi de nastere,nu demult am ajuns acasa
Cami am fost atat de aproape de Eforie,of imi pare tare rau ca nu ne-am putut intalni...Data viitoare sau poate veniti voi pe aici candva.Ce frumos vorbesti de Antonia
Cixinica noua ne-a placut la Costinesti.Sper sa prindeti timp frumos
Walkiria nu trebuie sa ai cont ca e publica pagina de hi5.Poate nu am scris eu ceva bine.Incearca aici http://cosmi87.hi5.com
Histamina felicitari pt bebelus grasunel
Bebelu,roxi,Mandreeac
Anaxena ce mai faci?Cum te simti?
Neliacris as vrea sa te pot ajuta cu un raspuns,dar din pacate nu stiu

Noapte buna!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Capitol nou

Somnic usor

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput