Trenule masina mica, Unde-l duci pe Ionica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

sib e vorba de bariera de la intrarea inainte de Gura Humorului dinspre Vama.

Noi ne-am gandit, vazand presiunea lucratorului CFR si a masinilor din spate - ca o fi vreo bariera care nu functioneaza si de asta am cedat si am trecut - insa am vazut de pe sina ... cum venea trenul!!!
Doamne cati soferi isterici si fara nici un pic de rabdare, cum ne claxonau si cum trecea in randuri de cate 3 sina... ca in filmele cu comedii negre cu Luis de Funes...si ala care ne batea in masina sa trecem... asa ceva nu am mai vazut nicaieri in lume.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu as zice ca ar fi bine sa faci o reclamatie la cfr si una la politia rutiera in care sa povestesti incidentul, specificind exact ora si locul.
sigur se poate afla usor cine a fost de serviciu, sau macar se va face o ancheta si "entuziasmul" omuletului cu statia de emisie-receptie va fi diminuat.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

si apropo... omuletul ala nu avea nici un insemn CFR - putea sa fie un nebun scapat de la un spital...dar ce nu am inteles a fost solidaritatea omuletului cu soferii masinilor din spate!!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Mirela, am intrebat ce numar avea masina fiindca incercam sa dau o semnificatie gestului incalificabil al angajatului aluia.
Ma gandeam ca voi aveati o masina cu numar strain, iar angajatul - care stia ca mai e pana sa vina trenul si cu ce viteza circula - s-a gandit sa fie dragut (na, unii oameni asa sunt, se stie doar...) si sa nu va mai tina la bariera...
Deci nici macar "scuza" asta nu a avut-o.

In tot cazul, eu asa ceva n-am mai vazut/auzit in viata mea. Chiar ca e oribil.

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Acum gandind retrospectiv:

- Personal nu cred ca era cineva de la CRF. Cred ca era unul din lucratorii mai de spalat de la drumuri - in zona se lucreaza la drumul national - care probabil a simtit ca face un bine soferilor dintr-un servialism si spirit civic prost interpretat de mare dobitoc.

- imi pare rau ca am cedat si am trecut! Din pacate singura alternativa era sa ma dau jos din masina si sa ma bat cu el (devenise deja foarte coleric din cauza ca il ignoram).

- partea trista (cum spune si mirela) a fost solidaritatea celorlalti soferi. Eu - probabil singurul om care actiona normal - eram vazut ca un Gica Contra.

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Admin, daca ramineai in masina cu geamurile inchise nu avea ce sa-ti faca
in plus, in scurt timp, ai fi fost "salvat de tren"

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

Da, ai fost constrans de situatie sa faci ce face turma, o patim zilnic la job, in relatiile cu vecinii, aici pe forum
Bine ca nu s-a intamplat nimic rau pana la urma, ca nu te-a lovit nea care facea pe Managerul barierei sau mai rau...chestia aia lunga care merge cu viteza, Doamne-fereste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADMIN

Acum gandind retrospectiv:

- Personal nu cred ca era cineva de la CRF. Cred ca era unul din lucratorii mai de spalat de la drumuri - in zona se lucreaza la drumul national - care probabil a simtit ca face un bine soferilor dintr-un servialism si spirit civic prost interpretat de mare dobitoc.

- imi pare rau ca am cedat si am trecut! Din pacate singura alternativa era sa ma dau jos din masina si sa ma bat cu el (devenise deja foarte coleric din cauza ca il ignoram).

- partea trista (cum spune si mirela) a fost solidaritatea celorlalti soferi. Eu - probabil singurul om care actiona normal - eram vazut ca un Gica Contra.
O zi buna Echipa Desprecopii.com

Trist este ca, nu e singurul domeniu unde se intampla sa fii considerat Gica Contra daca nu mergi cu turma

Doamne ce a ajuns de tarisoara asta?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

Mare-i gradina Domnului si multi prosti au sarit gardul.
Trebuia sa fie si un politist de la rutiera prin zona, sa vedem ce parere ar fi avut despre trecutul printre bariere, ingoratul semnalelor luminoase si depasirea in apropierea caii ferate. Ce de permise de conducere ar fi suspendat...

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Ba eu cred ca si-ar fi frecat mainile si si-ar fi umplut buzunarele de bani. De aia merge prost totul in tara, ca toata lumea ignora, incalca regulile. Politia in primul rand.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 23+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Bine macar ca cel din spatele tau nu s-a trezit sa te ia la bataie, ca mai nou asta e moda. Am ajuns sa avem oameni omorati pentru ca trec prea incet strada. Cineva facea in ironie o sugestie macabra "Astia ca sa scape de pensionari or sa bage in lege ca pensionarii sa treaca strada doar pe culoarea rosie a semaforului", dupa cum vad aplicarea e la toti cetatenii. Pune pe unul la bariera sa forteze soferii sa traverseze calea ferata cand vine trenul. Oare ce le-o iesi?

Madalina
mami de Isabella Andreea si 23+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput