Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 8
inacat spune:
Da Sugubina, ai dreptate.
Cred ca ne sperie orice e in neregula cu sarcina si sunam de urgenta dr. si daca e nevoie cerem opinia cat mai multor persoane.
Si eu am sunat dr. speriata ca sangerez, sau cand am avut contractiile dureroase, si poate dr. era cu alta pacienta si mi-a spus totusi ce sa fac, dar poate era o urgenta, amenintare de avort.
In situatia povestita poate ca era graviduta speriata dar cred ca situatia nu era de urgenta medicala imediata. Pe mine nu m-ar fi deranjat faptul ca se poarta discutia aceea daca dr. nu si-ar fi schimbat starea, devenind iritat, putin rastit, poate neatent la examinarea mea, dar nicidecum ingrijorat sau alarmat de starea gravidei de la telefon.
Dar ai dreptate. Daca afli ca ceva poate nu este in regula cu sarcina nu mai conteaza ce cred ceilalti si faci orice ca sa te linistesti. Ii doresc sanatate gravidei si sper ca a rezolvat cu bine azi la echo.
Multumesc de ideea de mancarica. Parjoalele sunt cumva chiftele prajite? Sa aveti pofta.
Eu am facut rapid o supa de pui cu galuste de gris. Iar maine fac dovlecei si rosii umplute, cu smantanica.
21+
Vasari spune:
Siuta, la noi Maria imi repeta mereu ca ea nu o sa fie generoasa cu bb, nu o sa-i dea lapte de la mami, jucarii sau mancare. Are 2 ani si 8 luni, nu stiu care-i diferenta intre fetele noastre, dar la M sigur e si varsta.
Gabriela, cred ca au fost sterse sau mutate mesajele, am inteles de la voi ca erau mai multe.
Sper sa ajung si eu in curand sa vad pozele, sincer nu mai reusesc sa-mi gestionez timpul. Iar contractiile au continuat si azi si au fost chiar dureroase. Mai rau e ca am stat si la bucatarie dupa ce am venit. Deci mult in picioare, iar acum pe scaun.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice
sugubina spune:
Ina pirjoalele sunt cu carnita tocata, si adaos de legume si verdeturi in cantitate maricica (cartof ras, morcov, patrunjel si marar).
Maine bagam ceva conopida si rosii. Suna tare bine aia cu dovlecei si rosii umplute..Miaaam!!
sugubina +19 cu Puficele
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina Ei gabriella1 - acuma esti si tu mai implinita nah, ai pus carnita..hehee Io am pus doar 3kg ura! E bine pt ca orcum am inceput de la ceva kile.. sugubina +19 cu Puficele |
Si eu tot 3. Ca oricum aveam vreo 8-10 in plus. Nu ma plang, ca probabil o sa iau mai multe spre sfarsit. Important e sa fie bebe bine, ca eu ma refac si cu kilogramele si cu tot.
18+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
sorinaalex spune:
Buna fetelor
N-am mai stat pe forum in ultimele zile, insa am citit acum ce ati scris. Incerc acum sa-mi aduc aminte ce vroiam sa va scriu apropos de ce s-a discutat, insa e greu rau . Imi este din ce in ce mai greu sa ma concentrez si sunt conexiuni banale pe care nu le mai fac. Si voi patiti asa? A ras azi sotul meu de mine cu lacrimi .
Ati discutat de col scurt. Eu il am de la mama natura de 2,5 cm si uterul de asemenea cam mic. Nici doctoritza mea nu e panicata de situatie, desi in general am vazut-o ca imediat se schimba la fatza daca suspecteaza ceva in neregula. Este adevarat ca sunt pe tratament cu utrogestan (400 mg/zi) de la inceputul sarcinii si totul a fost ok. Mi-a micsorat la un moment dat doza si nu mi-a fost bine deloc, adik am avut dureri.
Am fost si eu la Kiabi duminica (in Titan). Nu mi-am luat decat o pereche de blugi care mi s-au parut convenabili (85 lei).
Mai de mult, a vandut cineva pe aici un pont cu site-ul dpam.com (imi cer scuze, chiar nu imi aduc aminte cine ). Miercuri seara am comandat si eu mai multe lucrusoare pentru bebe, iar astazi au si sosit. Sunt tare tare frumoase si am fost impresionata de promptitudine.
Ma opresc aici ca m-am intins cat o zi de post .
Va si sa o aveti o seara placuta si linistita!
16+
BraveGirl spune:
sorinaalex, se poate comanda pe site-ul dpam.com? Cat costa transportul?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 24+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
sorinaalex spune:
Brave, se poate comanda direct de pe site. Transportul e cam mult (20 eur), insa avand in vedere ca am facut comanda mai mare (m-am cuplat cu o prietena) si faptul ca sunt reduceri destul de mari, eu zic ca a meritat. A fost promotie pana pe 7 iulie si era transportul gratuit, insa nu am prins. Dar am impresia ca nici reducerile nu erau asa mari la momentul acela. In Romania inteleg ca nu mai exista magazin, iar din alta tara in afara de Franta cred ca nu prea se merita sa cumperi pentru ca m-am uitat pe etichete si au preturi diferite pentru Franta si restul tarilor, iar diferenta este destul de mare.
16+
BraveGirl spune:
deci bag o shopaiala
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 24+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Madanic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lore1983 Voi beti cafea? Eu nu am mai baut de cand am aflat ca sunt insarcinata. In prima parte a sarcinii nici nu ma mai atragea cafeau, insa acum as mai bea insa ma abtin. Luasem o cafea decofeinizata, insa am citit pe internet ca se folosesc solventi nocivi la decofeinizare si ca de fapt cafeaua decof mai contine totusi o cantitate mica de cofeina. Si concluzia este ca: cafeaua obisnuita este mai sanatoasa decat cea fara cofeina. Cred ca renunt la cafea totusi 17+ |
Eu beau o ceasca pe zi, cu mult lapte. Doctorul a zis ca nu este contraindicata, dar sa nu fac abuz (la americani abuz inseamna 2-3 cani pe zi). Cafeaua este slaba, pentru ca pe aici n-am prea gasit cafea ca pe la noi dar merge de pofta. La mine numai cafeaua a ramas ca remediu al migrenelor pe care le am regulat.
Ibuprofenul si Tylenol-ul nu fac doi bani nici luate in doza mare, iar singurul calmant care isi face efectul e pe baza de aspirina si e contraindicat in sarcina.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 23+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"