Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

CAPITOL NOU

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Olguta, si eu tot la Iosup am eco vineri. Cam cat dureaza eco? Multa sanatate Sofiei !
Legat de vaccinuri, si eu am aceeasi teorie, sunt importante cele obligatorii... bine, ROR-ul l-am facut cu multa prudenta si teama, chiar mai tarziu, Maria a facut varicela pe la 7 luni cand a fost o epidemie, deci Varilixul l-am taiat de pe lista. Nu sunt pentru vaccinarea copiilor cu tot ce se gaseste pe piata, noi de fapt in afara de obligatorii nu am facut nimic. Doar pneumococicul urmeaza, si asta pentru ca ea e sensibila si face des bronsite.
Joy, bine ati revenit.:)

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice

Eu i-am facut toate vaccinele din schema obligatorie de aici din US. Antigripal nu ii fac deobicei, am refuzat doctora. Eu am contactat virusul de Hepatita B cand aveam 8 ani si la 10 ani am facut boala. Pana la 18 ani am tras. Bineinteles ca am vaccinat-o pe Isabella as face orice ca ea sa nu treaca prin ce am trecut eu.
Aici te lasa sa nu-i faci vaccinele, dar e o capcana. A patit-o o prietena de-a mea, n-a facut nici un vaccin la fata si prima oara cand au vrut sa mearga in concediu i-au dat toata schema. La fel cand am inscris copilul meu la cresa mi-au cerut o foaie din care sa reiasa ca are toate vaccinele din schema.
Si din cate stiu in Romania e necesara foaia de vaccinare la inscrierea la scoala sau gradinita.
Singurul vaccin pe care nu-l are fata mea este cel de TBC, se pare ca in US nu mai au boala asta si l-au scos din schema obligatorie. O sa incerc sa il fac inainte sa plec in Romania.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 23+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput