Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

http://soferderomania.promotor.ro/ALEXA85

Imi puteti acorda un vot si azi? Va multumesc.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

misticgirl, de ce stai la pat?
help!! fetelor, am fost si noi azi la echo de verif col si s-a scurtat la 28 de la 34. DRITA ZICE SA STAM LA PAT SI SA IAU UTROGESTAN NO-SPA SI MAGNEZIU. care mai sunteti in situatia asta? ce stiti, mai e vreo sansa sa se mai lungeasca? orif intern era inchis.

Adi +19 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

M-am intors si eu cu vesti bune de la eco. O sa avem o fetita, exact asa cum mi-am dorit. Imi treceti si mie pe prima pagina, va rog?

22+
felicitari pt fetita

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Adi eu am avut colul si scurtat si deschis si si-a revenit cu repaos la pat, magneziu si No-spa. Depinde insa si de cauza. La mine era asa in urma efortului prelungit. Dupa doua saptamani s-a inchis si a revenit aproape la lungimea initiala, insa deja dupa 2 zile se vedea diferenta, fiind deschis doar orificiul intern. Sunt si fete care au ajuns la cerclaj. Depinde de fiecare si zic eu si de cauza. Una este un uter incontinent, care nu se inchide la repaos, si alta este unul care s-a deschis dintr-o cauza anume.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Doura, frumoase carucioarele. Estetic imi place cel /quinny desi nu e mare diferenta.

Eu tot traiesc dilema landoului pe care nu il vreau!!! Am crezut ca il mai am pe cel de la Emanuel dar nu l-am gasit... se pare ca va trebui sa achizitionez unul. La Emanuel la 6 luni aveam carut sport si pentru asta dau oricat, este cel mai important. Landoul insa e groaznic, mare, greu, urat...

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:

M-am intors si eu cu vesti bune de la eco. O sa avem o fetita, exact asa cum mi-am dorit. Imi treceti si mie pe prima pagina, va rog?

22+

felicitari pentru

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

misticgirl, de ce stai la pat?
help!! fetelor, am fost si noi azi la echo de verif col si s-a scurtat la 28 de la 34. DRITA ZICE SA STAM LA PAT SI SA IAU UTROGESTAN NO-SPA SI MAGNEZIU. care mai sunteti in situatia asta? ce stiti, mai e vreo sansa sa se mai lungeasca? orif intern era inchis.

Adi +19 cu si

mie cand mi s-a deschis la exterior mi s-a facut cerclaj..stai cat poti de mult la pat si nu fa efort.

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:

http://soferderomania.promotor.ro/ALEXA85

Imi puteti acorda un vot si azi? Va multumesc.

22+

done! 220 bani!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Felicitari pentru carucior Alexa! Sa fie cumintica printesa si sa stea bine acolo pana la termen!

18+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

220 BANUTI SI LA MINE

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput