Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Buna dimineata!
Amelia,numele tau de familie este "Ilie"?Daca da,La multi ani pt toata familia! Si eu am ca nume de fam ,nume de sfant...ff fain
simona +23

Multumim Simona ! Asa s-a intamplat, na, ca e numele dupa sotul meu. Ni s-a mai intamplat sa fim felicitati de ziua numelui de familie, si cum e n-am nume de sfant, sunt bine primite felicitarile.

18+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

neata neata!

succes sunset si alexa la morfo! Sa ne veniti cu vesti bune.

Azi dimi in pat am experimentat primul meu carcel! la picior jos.ORIBIL. M-am zvarcolit am crezut ca mor!!! Pufi se speriase, incerca sa ma frece pe el io urlam IA MANA!
A trecut..daa fuse gruaznic. Si nu stu de ce o fi aparut, ca iau Magne B6 1/zi..

sugubina +19 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata! Sunset, Ratusca, Simona , am avut cateva zile mai proaste de aceea nu am scris.

Sunset, felicitari pentru semnatura si bafta multa la eco!!!

Simona, referitor la vaccinuri e foarte interesant link-ul postat. Lui Emanuel i-am facut toate vaccinurile obligatorii dar de acum nu vreau sa ii mai fac. Fiind deja mare nu mai sunt multe si cred ca pot fi evitate. Cu Iustin insa nu stiu cum o sa fac. Doua vaccinuri le fac direct in spital . O sa vorbesc cu doctorul dar nu cred ca voi avea suport.

Fetelor, azi am si condus. Sotul e plecat la Brasov, tata e in concediu asa ca m-am urcat la volan. A mers, ca niciodata cu 40-50 km/h . Imi mai lipsea o lamaie in geam...

Cum am ajuns la birou am papat un No - Spa.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna nu lasa zilele proaste sa-ti te agite.. multi pupici su ma bucur ca nu ai patit ceva..daca aveam nr tau te sunam ca sa ma asigur ca esti bine

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Fetele unde este clinica Medical City unde este azi dr. Haiduc?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

este pe Popa Savu nr.16,pe site e si harta. Pe la aviatorilor e

sugubina +19 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

fetelor tocmai am vb cu dr Albu de la Medlife. l-am sunat sa-i zic de durera mea de burta atunci cand merg sau ma misc. de fapt ma doare decat in partea dreapta si simt ca si cum mi s-ar intinde ceva.n mi-a zis ca atata timp cat ma doare doar cand merg iar cand stau nu am nimic sunt dureri de pozitie datorate ligamentelor..m-am mai linistit

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Multumesc.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu imi fac curaj sa ajung putzin pana la biserica, nsh ce am azi, cum ma ridic, cum se gelatineaza picioarele.

Miruna, daca te intereseaza, eu am azi programare la Badea la ora 17, dar nu pot ajunge.Voi suna pt reprogramare, mai rau este ca cine stie cand ma reprogrameaza. Ideea este ca am facut si morfofetala acum o sapt juma, totul este ok momentan, nu prea mai are rost sa merg.

Fetelor, ce bine arata spitalul Filantropia!!!Vreau si eu acolo sa nasc!Fetele care merg la cursuri. Maine il aveti pe ultimul de la ora 5? Alexia, esti multumita de dr. Haiduc?

Azi voi asculta putzin Mozart pt bebe si am de gand sa citesc jumate din cartea "Mama si copilul", varianta noua

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Revin: http://www.spitalulfilantropia.ro/sectie_obstetrica.html

Fetele care ati vizitat spitalul. Asa arata saloanele sau aici sunt fotografiate 2-3 rezerve mai "speciale"?

23+

Mergi la inceput