Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

fetele,
vi s-a mai intamplat sa slabiti in perioada asta? eu am dat jos cam 2 kg.

Eu m-am cantarit ieri dupa ce am luat pranzul si avem cu 1kg mai putin decat saptamana trecuta. Si nu pot spune ca am mancat mai putin...

Valentina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Ana - am vazut ca ai pb cu un hemoroid. Si eu m-am ales cu unul micut, dupa nastere, dar a trecut cu Carpicon. Este o chestie luata de la plafar, cu care ma tamponam acolo de cate ori mergeam la baie, dupa dus etc. Au trecut mai mult de 4 ani de atunci, dar nu am mai avut nicio problema, nu a recidivat. Incearca, poate e bun, dar sa citesti sa vezi dc zice ceva de sarcina.
Crina - unde esti? Totul ok? Ca vad ca nu ai dat niciun semn azi. Sau te-am ratat eu?

Later edit - acum am vazut ca ai intrat dimineata si ca esti la eco. Asteptam vesti bune

Chichi - dulapul ala este visul oricarei femei . Foarte frumoasa rochita de la botez si doamna care este in rochita
Aaa..si la capitolul aparate foto, sotul este fan Canon si e destul de maniac cu fotografiile, deci ti-as recomanda Canon.

Eveline, Puiutza, Klarisse, Andreea

Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

KITI multumesc! O sa-mi iau si dinala!!

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Kiti multam tare! Rokita avea si ceva modele pe cupe dar nu se vad de la lumina! Sa-i dea Dumnezeu sanatate aluia care a inventat rochiile lungi si largi! Despre doamna dinauntru... e bine camuflata, dar vesela nevoie mare!
Deci Canon sa ramana. Acu ' vaz ca astea merg de la 4 mil la 140!!! io m-as opri pe la 22 asa, max! Multam!

Cristina 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

fetele,
vi s-a mai intamplat sa slabiti in perioada asta? eu am dat jos cam 2 kg.

Eu numa' ma ingras ca o . Poate ai slabit din cauza problemelor din sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ana da, Carpicon exista si crema si supozitoare. E cu plante si miere parca, nu mai tin minte exact dar stiu ca se pot folosi in sarcina!

Cristina 28+

Mergi la inceput

Cand l-am nascut pe Vlad m-a intrebat o asistenta care imi facea toaleta dc am Carpicon la mine, sa ma dea. Bineinteles ca nu aveam, dar mi-a zis ca dc mai nasc, sa imi iau la mine, sa ma dea cine imi face toaleta, chiar dc a aparut ceva sau nu, preventiv. De la ea am stiut ce sa imi cumpar dupa.

Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Ana da, Carpicon exista si crema si supozitoare. E cu plante si miere parca, nu mai tin minte exact dar stiu ca se pot folosi in sarcina!

Cristina 28+

Ma duc sa-mi iau,ca nu vreau sa se faca mai mare la nastere! Deocamdata e mic dar ma enerveaza sa stiu ca e acolo! Oare cand o sa nasc o sa mai iasa si altii de la efort??? NU VREAU!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Cristina 28+

Ma duc sa-mi iau,ca nu vreau sa se faca mai mare la nastere! Deocamdata e mic dar ma enerveaza sa stiu ca e acolo! Oare cand o sa nasc o sa mai iasa si altii de la efort??? NU VREAU!!

Nu-i obligatoriu, bre! Eu m-am chinuit groaznic si mi-a iesit doar unul mic si amarat. Tu o sa nasti usor si frumos, o sa vezi . SI oricum, il iei la pachet, sa te dea asistenta.

Si uitasem ceva de importanta capitala. AM schimbat semnatura!!!!

Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Kiti felicitari pentru semnatura, sa cresteti mari si sanatosi.
Hemoroizi mi-au aparut si mie de la constipatie..am inteleg ca dupa nastere dispar..asa sper..

Klarisse graviduta 28+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput