Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 8
botosel452 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina fetele, vi s-a mai intamplat sa slabiti in perioada asta? eu am dat jos cam 2 kg. |
Eu m-am cantarit ieri dupa ce am luat pranzul si avem cu 1kg mai putin decat saptamana trecuta. Si nu pot spune ca am mancat mai putin...
Valentina 28+
kiti2205 spune:
Ana - am vazut ca ai pb cu un hemoroid. Si eu m-am ales cu unul micut, dupa nastere, dar a trecut cu Carpicon. Este o chestie luata de la plafar, cu care ma tamponam acolo de cate ori mergeam la baie, dupa dus etc. Au trecut mai mult de 4 ani de atunci, dar nu am mai avut nicio problema, nu a recidivat. Incearca, poate e bun, dar sa citesti sa vezi dc zice ceva de sarcina. 
Crina - unde esti? Totul ok? Ca vad ca nu ai dat niciun semn azi. Sau te-am ratat eu?
Later edit - acum am vazut ca ai intrat dimineata si ca esti la eco. Asteptam vesti bune 
Chichi - dulapul ala este visul oricarei femei
. Foarte frumoasa rochita de la botez si doamna care este in rochita

Aaa..si la capitolul aparate foto, sotul este fan Canon si e destul de maniac cu fotografiile, deci ti-as recomanda Canon.
Eveline, Puiutza, Klarisse, Andreea 
Kiti,
27+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
Kiti multam tare!
Rokita avea si ceva modele pe cupe dar nu se vad de la lumina! Sa-i dea Dumnezeu sanatate aluia care a inventat rochiile lungi si largi!
Despre doamna dinauntru... e bine camuflata, dar vesela nevoie mare!![]()
Deci Canon sa ramana. Acu ' vaz ca astea merg de la 4 mil la 140!!! io m-as opri pe la 22 asa, max! Multam!
Cristina
28+
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui histamina fetele, vi s-a mai intamplat sa slabiti in perioada asta? eu am dat jos cam 2 kg. |
Eu numa' ma ingras ca o
. Poate ai slabit din cauza problemelor din sarcina!Ana
28+
Maia Elena
lu' mama
chichiutza spune:
Ana da, Carpicon exista si crema si supozitoare. E cu plante si miere parca, nu mai tin minte exact dar stiu ca se pot folosi in sarcina!
Cristina
28+
kiti2205 spune:
Cand l-am nascut pe Vlad m-a intrebat o asistenta care imi facea toaleta dc am Carpicon la mine, sa ma dea. Bineinteles ca nu aveam, dar mi-a zis ca dc mai nasc, sa imi iau la mine, sa ma dea cine imi face toaleta, chiar dc a aparut ceva sau nu, preventiv. De la ea am stiut ce sa imi cumpar dupa.
Kiti,
27+ si mami de Vlad 15.05.2006
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Ana da, Carpicon exista si crema si supozitoare. E cu plante si miere parca, nu mai tin minte exact dar stiu ca se pot folosi in sarcina! ![]() Cristina 28+ |

Ma duc sa-mi iau,ca nu vreau sa se faca mai mare la nastere! Deocamdata e mic dar ma enerveaza sa stiu ca e acolo! Oare cand o sa nasc o sa mai iasa si altii de la efort???
NU VREAU!!

Ana
28+
Maia Elena
lu' mama
kiti2205 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
![]() Ma duc sa-mi iau,ca nu vreau sa se faca mai mare la nastere! Deocamdata e mic dar ma enerveaza sa stiu ca e acolo! Oare cand o sa nasc o sa mai iasa si altii de la efort???![]() NU VREAU!!![]() ![]() Ana 28+ Maia Elena lu' mama |
Nu-i obligatoriu, bre! Eu m-am chinuit groaznic si mi-a iesit doar unul mic si amarat. Tu o sa nasti usor si frumos, o sa vezi
. SI oricum, il iei la pachet, sa te dea asistenta. 
Si uitasem ceva de importanta capitala. AM schimbat semnatura!!!!
Kiti,
28+ si mami de Vlad 15.05.2006
Klarisse spune:
Kiti felicitari pentru semnatura, sa cresteti mari si sanatosi.
Hemoroizi mi-au aparut si mie de la constipatie..am inteleg ca dupa nastere dispar..
asa sper..
Klarisse
graviduta 28+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png